Şimdi Ara

Zafer Şener

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda beyaz futbolda kendisiyle alenen dalga geçiliyor. Yazık bu adamları üye yapıp üyelikte tutanlara. Yazıklar olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bu haldeyiz apacik ortada ben utandım ve bu adamlar Galatasaray'i yonetiyorlar. Resmen itin poposuna soktular 143 zaferi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 143 Zafer demek gerçekten küçük düşürücü kahkahalarla alay ettiler resmen.
  • Adam gayet entelektüel ve kibar bir adamdı. Hatası bu programa bağlanmak oldu. Maalesef küçük düşürdüler adamı. Yazık bu ülkede çok kolay adam harcanıyor.

• Gs yi hiç bu günkü kadar aciz görmedim. İçim acıdı. Kendimi tutamayıp güldüm amaözür dilerim

• Rasim'in bugünden itibaren Galatasaray ile bir alakası kalmamıştır. Arkasına akp yi almış troll medya şarlatanından başka bir şey değildir.
  • izlemedim ama bu tip önce taraftar suçlu stada gelmiyor para harcamıyor dedi mali kurulda sonra sneijderin babasına 200bin euro para ödeniyor diye totosundan element uydurmuştu.böylelerine acımayacaksın beter olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 143 zafer diye kahkaha attılar adam telefonu kapattı. Gs ın durumunun niye böyle olduğu belli oldu. Ayrıca Ahmet Çakar başta çok güzel lafını da söyledi. Memleketini sorarak

• Bu beşli insanda ne itibar bırakır ne şeref ne haysiyet. Adam maymunlar cehenneminden kaçar gibi kaçtı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Gs yi hiç bu günkü kadar aciz görmedim. İçim acıdı. Kendimi tutamayıp güldüm amaözür dilerim

Sıradan bir kongre üyesi, adamın yönetimle alakası yok;GALATASARAY'a nereden vursam diye

pusuda bekliyorsunuz resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Gs yi hiç bu günkü kadar aciz görmedim. İçim acıdı. Kendimi tutamayıp güldüm amaözür dilerim

Sıradan bir kongre üyesi, adamın yönetimle alakası yok;GALATASARAY'a nereden vursam diye

pusuda bekliyorsunuz resmen...

GS da kongre Üyeliği sıradan bir iş değildir.

• Acaba düşünüyorumda fb üyesi biriyle böyle dalga geçilse neler olurdu kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Acaba düşünüyorumda fb üyesi biriyle böyle dalga geçilse neler olurdu kim bilir

Mahmut Uslu'yu gram sevmem ama ona yapsalardı ya maçaları yetiyorsa, kulübün bu duruma sessiz kalmaması lazım. Gerçi adama derler niye programa çıkıp bağlanıyorsun diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.