Şimdi Ara

Zafer Partisine üye oldum.. o7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah utandırmasın. En tahsilli muhalefet grubu ve en öncelikli sorunları mütemadiyen dile getiren, samimiyetine ve ileri görüşüne güvendiğim bir çatı.

• Muharrem İnce ve Özdağ birleşmedikçe bir yol alınmayacak ve bu iki isimde egoları yüzünden ittifak kurmayacaklar gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt

İkiside şahıs partisi olarak kaldılar bir kitle hareketi değiller. Arkalarında tanınmış isimler medya gücü para gücü sermaye yok...

Mesela arkadaş zafer partisine üye olmuş ama sorsam zafer partisinden 4-5 isim sayabilir mi ? İstanbul İl başkanı kim Zafer partisinin desem bilir mi ? Zafer partisinin politikaları nedir desem anlatabilir mi ! Anlatamaz çünkü tek bildiği zafer partisninin popülist göçmen karşıtlığı söylemleridir.

Aynı şey Memleket partisi içinde geçerli 2. isim kim 3. isim kim hiç bilinmiyor partilerde. Veya kadrosu nerede destekleyen 1 tane TV kanalları gazeteleri yok tanınımış eski asker olur akademisyen olur hukukçu olur profösör olur 1 tane yok bu partilerde. Bu şekilde maxsimum 1-2 bandında gezer dururlar. Çok sivri oldukları için ve boyun eğmediklerine ittifaklarada giremezler kolay koaly yani işin özü BARAJI GEÇEMEZLER.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bu iki parti , var olan partilerin fikirleriyle uyuşsalardı dediğinize katılacağım ama bu iki parti de tepki partileridir. Bunların arkasında medya gücü ve para yok demişsiniz,e ne olacaktı ? İki kutba da karşı çıkan partileri destekleyip fonlayacaklar mıydı ?

Kadro yok gibi söylemler doğru olsa bile seçim kazanıldıktan sonra çok kolay adam bulunur.

Ayrıca bu iki parti tamamen kitle hareketi sonucu çıkmışlardır. Muhalefet seçmeninde HDP seçmeni dışındaki seçmenlerin tek motivasyonu iktidara vermemektedir. Muhalefet partileri seçmenlerinden kopmuş,abuk sabuk düşüncelere dalmışlardır.

Yüzde 1-2 almalarının sebebi de baraj kaygısıdır. Kadroyla,medya gücüyle alakası yoktur.

Muharrem İnce ulusalcıdır, Ümit Özdağ Türkçü. Türkçüler genetik olarak Türk'lüğü savunur, ulusalcılar anayasal Türk'lüğü. Bunlar İnönü'den beri bir birlerine düşmandır. Akp nefreti bile birleştiremedi.

• Ayrımın ideolojiden çok ego kaynaklı olduğunu düşünüyorum dediğim gibi.

Ego ile alakası yok. Muharrem İnce akp ile ittifak yapar, Ümit Özdağ ile yapamaz. Adam kendi ağzınla benim partimde Türk'çülük yapamazsınız dedi. Sanılanın aksine, ulusalcılar Türk milliyetçiliğinden nefret eder. Bunlar Atatürk'çüden daha çok İnönü'cüdür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum, daha barajı geçmeleri bile söz konusu değilken sırf ideolojimiz uyuşmuyor diye neredeyse aynı seçmene hitap edip bölünmeleri çok saçma.

Muharrem İnce bu saaten sonra anca, Akşener'e stepme olur.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İl başkanını şu an için bilmeme gerek yok, yeni atamalar olacak ve yerel seçimler için nasıl bir yol izleyeceğimiz birkaç aya belli olacak. Ama ilçe başkanını tanıyorum, hatta mangal yaptık beraber :) Kadın kolları başkanı, gençlik k. başkanı falan filan görüşüyoruz.

Partimin politikalarını da biliyorum elbette. Herkes de okuyabilir internetten. Kuruluş bildirgesi hem sesli hem pdf olarak herkese açık.

Tanınmış eski topraklardan bizde birsürü var. Sen bilmiyorsan bu da senin cahilliğin. En başta genel başkan doçentlik yapmış birisi zaten, parti yönetiminde de yine prof., prof.dr., av., doçentlik ve/veya öğretim üyeliği yapmış tonlarca insan var.

Baraj olayı artık 2028'e, malum, vekil seçimleri bitti ve büyük istifalar olmadıkça tekrarlanmayacak. Şu anda önümüzde yerel seçimler var. İttifak da düşünülüyor merak etme.

• Sen o olayı çok yanlış anlamışsın. Memleket p. ile ittifak olmamamızın sebebi tek taraflıdır, whatsapptan "ben ğidiom" diyip gitti, biz n'apalım

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Seçimde de aynısını "bana komplo kuruyorlar yea, itibar suikasti yea" diyerek yaptı. İnce'den bir yol olmaz. Hele bu saatten sonra hiç olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha seçime kadar 123456689089999978965433223567899976544322223467889 adet,
    Kılıçdaroğlu, ve Zafer Partisi başlığı açılır.
    Troller birbirini ağırlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.456.097 kadar

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Ben gidiyorum demesinin nedeni bu işte. Aylarca Ümit Hocanın peşinden koştu. Biraz popüler olunca bir bahane bulup kaçtı gitti. Aslında adam ulusalcı bile değil. Emine Ülker Tahran yeni parti kurunca en çok Muharrem saldırmıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.