Şimdi Ara

Zafer partisi %6'da kalırsa ve cumhur ittifakı kazanırsa ne hissedersiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendileri de bir şey yapamaz öyle. Parlementer'de başbakan çıkarma ihtimalleri varken her şeye taş koyarak mı devam edecekler. Millet görmeyecek mi her şey taş koyduklarını?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alamayacağı için mesele yok. Ha bu kadar alsa sandalye kaybıyla sonuçlanır . O ayıbı da kendileri düşünsün.(yakın alırsa niye barajı geçemedik diye yok çok az alırsa biz ne ettik diye ) Perinçek 0.22 alırken utanmıyorsa ben napayım. (aday olsun diye diğer partiler acıyıp imza vermişlerdi son hafta anca girdi) Bunun için birbirinize girmeye gerek yok. Senelerdir aşırı solcular duruş gösteriyor %1-2 alıyor da noluyor.

Cumhurbaşkanlında %51 i alan kazanacak Hdp de bir seçim yapacak (ya erdoğan ya karşısındaki). Burada 3-5 aktrolün çakma açılan hesaplara bakıp dayım yengemi ikna ettim Zafere verecek demesiyle olmuyor. Erken seçime gidilse daha seçime girecek teşkilatı olmayan parti. (daha izni yok ya ) 4 bin üyeyle bütün Türkiye'ye nasıl ulaşacaksın seçim biraz çalışma işidir Bak akp teşkilatları kapı kapı gezer kovsan bile her seçim bıkmadan gelir Chp ve iyi yeni öğrendi bunu. Chp doğuda miting yapamıyordu yakın geçmişte. Kapı kapı gezmek şöyle bir kenarda dursun.

Çok değil biraz geriye gidin ince parti kurunca açılan konulara hesaplara bakın şimdi ortada yok.İnce de mültecileri göndereceğim diyordu adamı niye unuttular. Bu ay heralde Tansu Çillerde parti kuruyor birazda ona geçerler

Ha bak ama İş Cumhurbaşkanlığı seçimi ise sonunda 2 aday kalacak (benim görüşüm ilk tur 3 aday yarışabilir Hdp den aday bekliyorum) 2 ci turda ya Erdoğan ya kedi köpek farketmez verip gececeğiz. Burdaki çakma zafer partili aktroller ( 4 ay önce inceci ondan önce bilmem neci) de gerçek yüzünü son anda Gavura vurur gibi Akp ye mührü vurarak gösterecek zaten.

Gerçekten gönlünü koyan da Zafere verir bizde görürüz.

BU kadar oy ile sandalye sayısı ile Meclisi sakatlarsın o zamanda bazı konularda devlet tökezleyen bir araba olur ama İbb ABB meclisi kadar yıkıcı olmayacağını varsayıyorum. Cumhurbaşkanın gücü bu sistemde fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Nisan 2022; 14:46:44 >

• Ha bir de, Cumhurbaşkanlığı bütçeyi hazırlar, meclis onay verir.

Herhalde başkanlık sistemine tam adapte olamayanlar var.

https://www.sbb.gov.tr/wp-content/uploads/2020/10/2021-2023_ButceHaz%C4%B1rlamaRehberi.pdf

• OYLARIN BÖLÜNMESİNİ İSTEMEYEN, BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİ BİRLEŞTİRİCİ SİYASET YAPAR; %90 HERKESİN HEM FİKİR OLDUĞU KONUDA "ENTEGRASYON" MASALLARI ANLATIP, HDP SEÇMENİNE ŞİRİN GÖZÜKECEĞİZ DİYE "DEMİRTAŞ'I BIRAKACAĞIZ" DEMEZ. SONUNA KADAR ZAFER PARTİSİ BUNDAN SONRA. BU ÜLKENİN BİRLEŞTİRİCİ UNSURU ATATÜRK VE TÜRKLÜKTÜR, BUNDAN SONRA KİMSE UNUTMASIN BUNU ARTIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jodorowsky -- 20 Nisan 2022; 15:29:23 >
  • Jodorowsky kullanıcısına yanıt
    Kardeşim, sen Erdoğan'ın karşısında olana ona oy ver de. Mansur Yavaş yada Ekrem İmamoğlu diye ayrım yapmayın, ikisi de bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 20 Nisan 2022; 18:33:16 >
  • Vermiyorum, siz benim oyumun bekçisi misiniz. Zafer Partisine vereceğim, 6'lı masa oylarımızı bölmesin onlar da bu tarafa gelsinler huzur işinde çözelim bu işi

sakin ol şampiyon 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • to let myself go kullanıcısına yanıt

Sakin kalamıyorum artık, şunu izle sen kal kalabiliyorsan

mühendisyentwitter
    “Türklere küfür edip "Biz olmasak aç kalırsınız" diyen Suriyeli sığınmacı. #patlama https://t.co/r4qroeJL31”
    https://twitter.com/muhendisyenn/status/1516718624614068225
  • zafer partisinin alacağı oy %1 bile olmadığından tartışmaya gerek yok.

Yöneticiler konuyu kilit pls.

• Yapacakları açıklamaları bile ABD vs. Ko solosluklarina teyit ettiren, ülkeyi 6+1 partili kaos koalisyon hükümetine sokmak isteyen şarlatanlar değil de Haydar Baş'ın partisi gelsin iktidara ülke daha az hasar alır, Allah zillet ittifakının şerrinden korusun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden %1-2'yi geçemez deniyordu. Şimdi %6'da kalırsa deniyor. Daha seçime 1 seneden fazla var. Zafer partisi çok büyük sürpriz yapacak herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 20 Nisan 2022; 16:55:26 >
  • Heparın, Terör örgütü kuran ve kurucu kadrosunda yer alanlar için idam gelecek vaadi vardı. Bizim halkımız oy verdi mi bu partiye? Vermedi. O yüzden zafer partisi boş hayaller peşinde. %6 oy alması mucizedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer partisi %6 mı  

Zafer Partisine ver kardeşim, ben Cumhurbaşkanlığını söyledim. Mansur Yavaş olmasını ben de isterim ama İmamoğlu olursa da olur. İkisi de benim için bir. Kendileri de birlikteler zaten.

• akp mhp birlikte meclis cogunlugunu alamaz artik o isleri gecin, ulke bu durumdayken ozdag disinda kimse gercekleri konusmuyorken ben niye oyumu vermeyeyim, siniri gecer gecmez o baska, yok oy bolunecekmis falan madem oyle chp iyi parti kendine gelicek ya da oy kaybedecekler bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 20 Nisan 2022; 18:36:34 >
  • Biz kendi adayımızı çıkarıyoruz cumhurbaşkanlığında, ona veririm? Ikinci turu ise düşünürüm

Kendi adayımız dediğin Mansur Yavaş zaten.

• Her yeni çıkan chp ye vurarak oy almaya çalışıyor. Haliyle Zaferdende soğudum. Açıkçası itici gelmeye başladı. Sanki CHP ye vurmak tek çaresi.. Ulan AKP den adam koparabiliyomusun önce, Hele Ümit Özdağın bir demeci vardı, akp tabanından ciddi ciddi oy alacağını sanıyor..

• Mansur kabul etmedi ki, Zafer kendi adayını çıkaracak, diğer tarafta da %90 Kılıçdaroğlu

• sight S kullanıcısına yanıt

6'lı masaya oturmamış bir muhalefet partisine asla muhalifseniz oy vermeyin dostlar, bakın İYİ parti milletvekili CHP oylarıyla meclise girmiş birine gelen tepkilere, bugün AKP'ye geçmiş twite gelen cevaplara bakın.

AKP'ye geçtim diye bir twit dahi atamıyor.

İsmail OKtwitter
    “Bursa E Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında, el yapımı patlayıcıyla düzenlenen alçakça saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden infaz koruma memurumuza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
    https://twitter.com/ismailok_/status/1516746264137846792
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.