Şimdi Ara

Zac hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen indirimden zed çektim şimdide zac indirime girmiş main laneim solo top,jungle da yapar solosu boş falan diye duydum zac için rp mi boşuna harcamak istemiyorum bundan sonra ki indirimlere falan kalsın diye,fikirlerinizi alabilir miyim

• Jungleda viable. Solodada iyi bence çok etkili hero genel olara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solosu da iyi.Jungle olarak guzel.Bir-iki ap itemi alirim sadece yeter.(mpen bot ve liandry) Ust konu var yalniz kapanir.Birde suan Zacle rankedda %100 win rate im vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Haziran 2013; 22:26:44 >
  • Açıkçası bir rün ve masteries tavsiyeside yazsanız iyi olur , zac ile jungleda geri kalıyorum yavaş dönüyorum nedense bir şey yanlış ama ?

• jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxmelkorxx

Açıkçası bir rün ve masteries tavsiyeside yazsanız iyi olur , zac ile jungleda geri kalıyorum yavaş dönüyorum nedense bir şey yanlış ama ?

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

W ile basla jungle a cdsi dusuk parcalari da topla ve ilk w fulle.ilk buffta da hardpull iste smite atma.9/21/0 Masteries kullaniyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Haziran 2013; 22:30:37 >
  • indirime girecek bu gece alacaksan al kardeşim harbiden iyi champ Jungle için kesinlikle tavsiye ediyorum solo o kadar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 7 Haziran 2013; 22:30:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

quote:

Açıkçası bir rün ve masteries tavsiyeside yazsanız iyi olur , zac ile jungleda geri kalıyorum yavaş dönüyorum nedense bir şey yanlış ama ?

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

W ile basla jungle a cdsi dusuk parcalari da topla ve ilk w fulle.ilk buffta da hardpull iste smite atma.9/21/0 Masteries kullaniyorum ben.

Rota olarak kırmızı ile başlamayı sevmiyorum kurt , smiteless mavi , smite kırmızı . wraith diye gidiyorum yanlışmı yapıyorum
    ?

• quote:

quote:

quote:

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

Rota olarak kırmızı ile başlamayı sevmiyorum kurt , smiteless mavi , smite kırmızı . wraith diye gidiyorum yanlışmı yapıyorum
    ?

Yok bende oyle yaparim mavi bolgedeysen mid ve top gelir zaten yardima bottakilerde golem alir.Bende wolf,smiteless blue,wraith,red gidiyorum.Sonra gank bakiyorum lanelere atamazsam tekrar jungle a donuyorum wolf,golem,wraith bitirince b atiyorum veya counter jungle deniyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

?

Yok bende oyle yaparim mavi bolgedeysen mid ve top gelir zaten yardima bottakilerde golem alir.Bende wolf,smiteless blue,wraith,red gidiyorum.Sonra gank bakiyorum lanelere atamazsam tekrar jungle a donuyorum wolf,golem,wraith bitirince b atiyorum veya counter jungle deniyorum.

Tamam sağol

• quote:

quote:

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

Ben junleda ilk e fullüyorum ve w dan daha etkili bence . Bir aralar w fullüyordum fakat önce e fulleyinde daha hızlı temizliyorum ve e geliştirdikçe zıplama menzili arttığı için gankları çok daha etkili oluyor . %'li damage early de çok vurmuyor zaten late deki kadar yani . Bi dene derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumikon

quote:

quote:

Rune
    Quint MS
    Marks MPEN
    Seals ARMOR
    Glyph MRES

Ben junleda ilk e fullüyorum ve w dan daha etkili bence . Bir aralar w fullüyordum fakat önce e fulleyinde daha hızlı temizliyorum ve e geliştirdikçe zıplama menzili arttığı için gankları çok daha etkili oluyor . %'li damage early de çok vurmuyor zaten late deki kadar yani . Bi dene derim .

Ben ikinci olarak fullluyorum.E etkili ama jungleda cdsi fazla donusumu dusuruyor o yuzden ama toplanede e fullerim.

• Allahını seven üstüme 10tl atsın. Beklediğim champlar indirime girmiş :(

• Etkili bir şampiyon, zevkli de aslında. Bence alınabilir. Ama ben almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir

La daha 2 hafta once useless diodun. Ne adamsin

• kisaca junvle op
  • Düşünmeden al derim.
  • oyundaki en uyuz olduğum 2. Hero(1. Kayle tipini s..) jungle olarak viable gankler op zaten daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir

La daha 2 hafta once useless diodun. Ne adamsin

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.