Bildirim
Zac hakkında düşünceleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Jungleda viable. Solodada iyi bence çok etkili hero genel olara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Solosu da iyi.Jungle olarak guzel.Bir-iki ap itemi alirim sadece yeter.(mpen bot ve liandry) Ust konu var yalniz kapanir.Birde suan Zacle rankedda %100 win rate im vardi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Haziran 2013; 22:26:44 >
Açıkçası bir rün ve masteries tavsiyeside yazsanız iyi olur , zac ile jungleda geri kalıyorum yavaş dönüyorum nedense bir şey yanlış ama ?
jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: xxmelkorxx
Açıkçası bir rün ve masteries tavsiyeside yazsanız iyi olur , zac ile jungleda geri kalıyorum yavaş dönüyorum nedense bir şey yanlış ama ?
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
W ile basla jungle a cdsi dusuk parcalari da topla ve ilk w fulle.ilk buffta da hardpull iste smite atma.9/21/0 Masteries kullaniyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 7 Haziran 2013; 22:30:37 >
indirime girecek bu gece alacaksan al kardeşim harbiden iyi champ Jungle için kesinlikle tavsiye ediyorum solo o kadar değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 7 Haziran 2013; 22:30:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: illfeelbot
quote:
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
W ile basla jungle a cdsi dusuk parcalari da topla ve ilk w fulle.ilk buffta da hardpull iste smite atma.9/21/0 Masteries kullaniyorum ben.
Rota olarak kırmızı ile başlamayı sevmiyorum kurt , smiteless mavi , smite kırmızı . wraith diye gidiyorum yanlışmı yapıyorum
?
quote:
quote:
quote:
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
Rota olarak kırmızı ile başlamayı sevmiyorum kurt , smiteless mavi , smite kırmızı . wraith diye gidiyorum yanlışmı yapıyorum
?
Yok bende oyle yaparim mavi bolgedeysen mid ve top gelir zaten yardima bottakilerde golem alir.Bende wolf,smiteless blue,wraith,red gidiyorum.Sonra gank bakiyorum lanelere atamazsam tekrar jungle a donuyorum wolf,golem,wraith bitirince b atiyorum veya counter jungle deniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
?
Yok bende oyle yaparim mavi bolgedeysen mid ve top gelir zaten yardima bottakilerde golem alir.Bende wolf,smiteless blue,wraith,red gidiyorum.Sonra gank bakiyorum lanelere atamazsam tekrar jungle a donuyorum wolf,golem,wraith bitirince b atiyorum veya counter jungle deniyorum.
Tamam sağol
-
quote:
quote:
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
Ben junleda ilk e fullüyorum ve w dan daha etkili bence . Bir aralar w fullüyordum fakat önce e fulleyinde daha hızlı temizliyorum ve e geliştirdikçe zıplama menzili arttığı için gankları çok daha etkili oluyor . %'li damage early de çok vurmuyor zaten late deki kadar yani . Bi dene derim .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kumikon
quote:
quote:
Rune
Quint MS
Marks MPEN
Seals ARMOR
Glyph MRES
Ben junleda ilk e fullüyorum ve w dan daha etkili bence . Bir aralar w fullüyordum fakat önce e fulleyinde daha hızlı temizliyorum ve e geliştirdikçe zıplama menzili arttığı için gankları çok daha etkili oluyor . %'li damage early de çok vurmuyor zaten late deki kadar yani . Bi dene derim .
Ben ikinci olarak fullluyorum.E etkili ama jungleda cdsi fazla donusumu dusuruyor o yuzden ama toplanede e fullerim.
-
Allahını seven üstüme 10tl atsın. Beklediğim champlar indirime girmiş :(
Etkili bir şampiyon, zevkli de aslında. Bence alınabilir. Ama ben almam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir
La daha 2 hafta once useless diodun. Ne adamsin
kisaca junvle op -
Düşünmeden al derim. -
oyundaki en uyuz olduğum 2. Hero(1. Kayle tipini s..) jungle olarak viable gankler op zaten daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Hyponsoinage
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
jungle olarak cok iyi.solotop olarakda gideri var.takımın tank ihtiyacını iyi karşılıyor.hard cc ve damage i var.alınabilir
La daha 2 hafta once useless diodun. Ne adamsin
/>
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X