Şimdi Ara

Z77 anakart önerisi [OC için]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar overclock yapmak için stabilite sorunları olmayan 2. el veya sıfır maksimum 400tl anakart önerisi verebilir misiniz?

• Çok iyi fiyata sıfır ASUS P8Z68-V/GEN3 var.

3xxx serisi Ivy Bridge İşlemciler de uyuyor.

200 Lira
    http://forum.donanimhaber.com/m_57372494/tm.htm
  • Teşekkürler peki ASUS P8Z77-V Z77 yokmu?
  • Asus z77 v pro bul 2. el işini fazlasıyla görür.
  • Peki arkadaşlar gigabyte cephesi nasıl Z77X-UD5H veya Z77X-UP5?
  • Daha iyi ama pro kadar değil.(z77x ud3h)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 13 Ocak 2014; 18:21:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben msı Z77A- G43 kullanıyorum 3570k işlemcim var 4.2 ghz de çalışıyor 2 aydan beri sorunsuz ve sıkıntısız ramler 1600 mhz den 1800 küsürlerde çalışıyor ben memnun kaldım gayet hesaplı anakart bütçe olarakta ideal
  • imzamda yer alan anakart gigabyte gayet güzel ve stabil çalışıyor. 1.056 voltaj ile 3.9 kullandım şu an 1.10 ile 4 ghz de stabil bir şekilde kullanıyorum. herhangi bir hata olduğun da üzerin de ki led panel den görüp çözüm üretebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtxman -- 15 Ocak 2014; 13:09:51 >
  • Gigabyte a karşı sempatim var zaten şuan kullanmakta olduğum x48-dq6; stabil ve müthiş bir oc kapasitesi var q8400 voltajsız 3.7ghz de çalışıyor.İkinci el alınık ilan açtım bakalım bulabilecek miyim.
  • bulabilirmisin orasını bilemem ama gigabyte bence kaliteli ürünler yapıyor. tavsiye ederim tabi ki bütçe ve beklentiye göre göreceli bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtxman -- 15 Ocak 2014; 17:31:37 >
  • bulabilirsen bu tabiki
    http://www.asrock.com/mb/intel/z77%20oc%20formula/
    Gigabayte toz yutturur bence ama bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 15 Ocak 2014; 21:13:13 >
  • Maşallah almadığı ödülde kalmamış hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Maşallah almadığı ödülde kalmamış hani

:)
    çok iyi kart ikinci el olarak 300+ civarına çok rahat bulunur
    gerçekten çok sağlam bileşenlere sahip asrock 2 yıldır tr pazarında z77 segmentinin bence tartışmasız
    f/p lideridir bende almak istiyorum iyi bir soğutucuyla ve 2500-2600k gibi işlemcilerle 4.7 bebek işi
    hiç düşünme araştır ave al
  • 160$-220$

220$-280$

Benim gibi arada kalan arkadaşlara yardımcı olması açısından güzel bir inceleme olmuş.
    http://www.tomshardware.com/reviews/z77x-up5-th-z77a-gd80-z77-oc-formula,3305.html
    http://www.tomshardware.com/reviews/z77-extreme6-z77a-gd65-z77h2-a2x,3187.html

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    12 + 4 Power Phase Design o ne birader :D discovery nin anakartı resmen :P
  • İkinci el bulabilirseniz Z77A-GD65 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Görkem

12 + 4 Power Phase Design o ne birader :D discovery nin anakartı resmen :P

çok iyi ya
    @Dt.Görkem
    bu kadar bilgi işinizi görmüştür herhalde
  • @Fenomenus Msi gd serisini yazdım kenara hocam testlerde zirveye oynamışlar.
    @Ronaldinho26 O kartı 2.elde bulabileceğimi sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

@Fenomenus Msi gd serisini yazdım kenara hocam testlerde zirveye oynamışlar.
    @Ronaldinho26 O kartı 2.elde bulabileceğimi sanmıyorum

Bende gd55 kullanıyorum evet bulmak zor çok acilse tabiki gd alınabilir
    bir kart.Hha arasıra bios uçup servise gitmezmi 1 yılda ben 2 defa uçurdum servispoint eziyetini çektim ama
    Gökhan Bodur (Forum:MSI Guy) sağolsun bana sıfır üst seviye kart gönderdi
    benim önerim senin fiyat limitine göreydi ben eğer acil değilse kesinlikle oc formula alırdım acilse gd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.