Şimdi Ara

z2300 + Creative s750-s700 uyduları nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Z-623 aldım ancak bir merakım var. Basından memnunum. Aslında son gözlemlerime göre hoşnut da sayılabilirim ancak birşey merak ediyorum.

Bunu alalı 2 gün oldu. İade edip 2.el bir z2300 alıp creative s750-s700 uydusu taksam nasıl bir performans alırım? Uydular 70w olduğundan anfiye herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Haziran 2013; 1:22:29 >

• herhangi bir sıkıntı yaratmaz sesler daha dengeli olur
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Peki sizce z-623 ü geri verip bu kombinasyonu yapmalımıyım? Ne dersiniz? duyduğum kadarıyla hem z2300 ün basları daha iyi, hem de bu uydular ile daha iyi ses elde ederim diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Haziran 2013; 1:23:24 >
  • bence değer bassları ile tizlerle devasa ses alırsınız forumda da bu sekilde yapanlar var
  • Temiz Z2300 bulursan neden olmasın.
  • Hocam nerden,ne kadara aldınız sistemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

Hocam nerden,ne kadara aldınız sistemi ?

hızlıal.com dan 400 e aldım. tek çekim bkm express ile alınırsa 360TL ye geliyor. taksit yaptığım için 400 e aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

quote:

Hocam nerden,ne kadara aldınız sistemi ?

hızlıal.com dan 400 e aldım. tek çekim bkm express ile alınırsa 360TL ye geliyor. taksit yaptığım için 400 e aldım.

Yüksek fiyata almışsınız hocam,verdiğiniz paraya değmeyecek bir ürün,ah şu S730 gelmiyorki 500 tlye onu önerelim,iade edin hocam bence.

• Az önce z2300 dinledim. odadan mı bilmiyorum derin baslarda sanki z632 daha iyi gibi geldi bana. Artık odadan ve basın konumlanmasından mı kaynaklı bilmiyorum. siz ne diyorsunuz bu konuda. İade sürecini başlattım ama etmesemmi diye düşünmüyor da değilim.
  • quote:

Az önce z2300 dinledim. odadan mı bilmiyorum derin baslarda sanki z632 daha iyi gibi geldi bana. Artık odadan ve basın konumlanmasından mı kaynaklı bilmiyorum. siz ne diyorsunuz bu konuda. İade sürecini başlattım ama etmesemmi diye düşünmüyor da değilim.

Hocam et,ayrıca nerde dinleme şansın oldu z2300 ü?

• quote:

quote:

Az önce z2300 dinledim. odadan mı bilmiyorum derin baslarda sanki z632 daha iyi gibi geldi bana. Artık odadan ve basın konumlanmasından mı kaynaklı bilmiyorum. siz ne diyorsunuz bu konuda. İade sürecini başlattım ama etmesemmi diye düşünmüyor da değilim.

Hocam et,ayrıca nerde dinleme şansın oldu z2300 ü?

Komşumda dinledim.
  • quote:

Elinizdeki sistemden memnunsanız bence değiştirmeyin belki teoride güzel bir birleşim olur ama pratikte belki beklediğinizi alamazsınız.Sub'ın odada konumlandırılması da büyük etki yapar sese.Çok tatlı bass da alabilirsiniz çok boğuk baş ağrıtan bir bass da.İyi konumlandırmak gerekir.
  • Notebookta dolby home theater destekli conexant diye bir ses kartı var. Dolby de birkaç ayar ve ekolayzır denemesinden sonra çok güzel ses aldım. Tizler falan çok iyi geldi. Değiştirmeyeceğim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 21 Haziran 2013; 18:28:07 >
  • iyi bakalım hayırlı olsun
  • z2300 + edifier r2700 ikilisi sizce nasıl olur?
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Tabikide konumu önemli. Mesela z623 kullanıcısıyım ben bass asagıda duruyor ve masanın sağında dolap solunda duvar var. Yankı yaptıkça bass daha derin cıkıyor. İnsanın kalbine kadar işliyor. Geçen vatan'a gittim orada müzik açmışlardı bass yok gibi birşey. Yani bassın konumu çok önemli
  • mert535 M kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=qsed7XRn_hE bak videoya istersen
  • Bugün iade ettim üründen olmayan sebeplerden. bakalım daha sonra 2. el z906 ya geçerim belki.
  • quote:

Bugün iade ettim üründen olmayan sebeplerden. bakalım daha sonra 2. el z906 ya geçerim belki.

Dükkanıma bakabilirsin
  • merak edip araştıranlar ve benim gibi yeterince detaylı bilgi bulamayanlar için yazma gereği gördüm.

Z2300 sub ile birlikte kullanmak üzere 2 adet THX550 uydusu aldım. sonuç tek kelime ile mükemmel. Z2300 kullanan herkese şiddetle öneririm. tiz olayına kesin çözüm.
    Ben TV nin kulaklık çıkışından aldığım seste büyük farklılık gördüm. siz birde pc ile veya bas tiz ayarı yapılabilecek bir sistemle bunu düşünün. İnanamayacaksınız sistemimi bu mid tiz olayı yüzünden değiştimeyi düşünürken bu düşüncemi en az 5 sene daha ileri attı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.