Şimdi Ara

Creative Megaworks aldım ama... ->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemi kurdum bir güzel. ama sormak istediğim birkaç soru var;
    1- (en önemlisi) hoparlörlerden neden tıslama sesi geliyor? şu anda onboard ses kartı kullanıyorum, yarın audigy2 zs gelicek. ama ben hoparlörün bağlantırını anakarttan çıkardığımdada aynı tıslama geliyordu, yani onboard ile bir alakası yok. e peki nasıl düzelir bu? zamanla düzelirmi yoksa audigy2 zs'ye takınca düzelirmi? yada ne yapmalı?
    2- birde ses kalitesini pek beğenmedim diyecem ama buda %90 onboard yüzündendir. gerçi onboard iyi ama.. abit an7 anakart'ın onboard sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 15 Aralık 2004, 21:45:49 >

• ses kalitesini nasıl beğenmedin yaw ? gayet iyi audigy 2 zs ile mükemmel ikili oluyorlar cızırtı için ise bağlantıları kontrol et iyice hepsini tek tek uydulara giren kabloları filan hepsini gözden geçir
  • sen audigy 2 ye tak ondan sonra buraya konu ac ok
    aradaki farka sende inanamıcaksın
  • aslında yıllardan beri kullandığımız apu audigy 2 serilerinin yanında cok sönük kaldı bazılarına inanamıyorum apu daha iyi diyenler bile var
  • birde 1 konu daha war senin iyi dediğin abit anakart bile belkide audigy 2 zs ten daha ucuzdur. ses kalitesindeki farkı sen duşun artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 14 Aralık 2004, 22:55:21 >
  • cızırtıyı nasıl çözücem ya kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

cızırtıyı nasıl çözücem ya kafayı yicem

ne cızırtısı ben anlıyamadım şimdi. bendeki cillop gibi valla.
    yani anakarta takmadıgın zamandamı cızırtı war diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede cızırtıdan eser yok taktığın coklu priz varsa ve o coklu prizdede adaptör filan varsa cıkar öyle dene ve bağlantıları kontrol et woofer ın arkasına jaklardan birisini az sokarsan cızırtı olur
  • ya cızırtı dediğim hani hoparlörün sesini böyle çok açarsınızda bi tıslama sesi gelir ya. o ses geliyor. jakları çıkardığımdada aynı şey geliyor, mute tuşuna bastığımdada. bu arada evet çoklu prize takılı ve adaptör falan var.
  • power alakali bi sorun galiba.
  • prizi değiştirdim yine olmuyo. son çare audigy2'yi bekleyecez heralde..
  • quote:

prizi değiştirdim yine olmuyo. son çare audigy2'yi bekleyecez heralde..

kumandadan ses sonuna kadarmı acık. yada treble sondamı
  • hayır hepsini denedim onların. hiçbiri işlemiyor.
  • harbi kafayı sıyıracam. o kadar para bayıl sonunda bumu olsun..
  • quote:

harbi kafayı sıyıracam. o kadar para bayıl sonunda bumu olsun..

neyse sen şimdi boşwer bunları. yarın audıgy ile de denersin. %99 problem ortadan kalkacaktır.takma kafana.
  • alette dip ses sıfır nerdeyse bende kullanıyorum ses falan olmaması lazım bağlantılarını kontrol ettiysen bide gelecek olan audigy 2 zs ile dene gene olmazsa sette bi sorun var dicem ama hiç duymadım, sen dikkatlice tekrar bağlantıları yap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

aslında yıllardan beri kullandığımız apu audigy 2 serilerinin yanında cok sönük kaldı bazılarına inanamıyorum apu daha iyi diyenler bile var

APU nedir?
  • elektrik sebekesi ile ilgili sorunun.bende de parazit vardi.kaliteli bir 5li priz yaptirdim.ayri bir prize de takinca sorun gecti benim.
  • apu nvidia nın nforce 2 anakartlarında sunduğu kaliteli ses veren dahili ses cipi, diğer tüm çakılı ses yongalarından daha kaliteli ses veriyo ayrıca eax 1-2 desteğide var çoğu kullanıcıyo göre creative live 5.1 i aratmadığı söylenir...
  • audigy2 ile deniyorum şu anda bundada var aynı ses
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.