beyler acıl yardım edın kullanan arkadaslar vardır buyuk ıhtımalle ben creatıve t6100 alıcaktım ama cogu yerde stoklarda yok o yuzden logıtech ı tercıh ettım umarım memnun kalırım sımdı soyle logıtech x540 ıle x530 u karsılastırdım sadece x530 un yan tarafında bassı war ve bırde duvara montesı var sımdı x530 u alırsam exa dan sıparıs verıcem kapıda odeme secenıgı ıle ama x540 dersenız bunu hızlıal.com dan posta(ptt) ıle odıcem exa da fıyatı 172 tl hızlı al da ıse 150 tl sızce ne yapayım x530 mu x540 mı mantıklı olan secenek hangısı sızce bı yardım edın bu hafta ıcınde kesınlıkle alıcam yardımlarınızı beklıorum
bence ödeme ile bi kıyaslama yapma özellik bakımından bi kıyasla ıkısını x540 da ek olarak bi kumanda vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam ikisininde rmsleri aynı performansı aynı yanee ben olsam x540 ı alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: genius61
bence ödeme ile bi kıyaslama yapma özellik bakımından bi kıyasla ıkısını x540 da ek olarak bi kumanda vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam ikisininde rmsleri aynı performansı aynı yanee ben olsam x540 ı alırdım
aynen karar verdım bende sımdı x540 alıcam ama ya hızlıal.comdan veya vatan comp. topkapı subesınden alıcam Yorumun ıcın Tesekkurler :) almak ıcın sabırsızlanıorum bakalım nolcak...
sen x540 aldın mı aldıysan bi yorum ypabilirsen çok sevinirm ben de almayı düşünüyorum da
x540
x530'un woofer diyaframı yan taraftadır, x540'ta ise subwoofer'ın alt tarafına konumlandırılmıştır ki böylelikle bass sesleri yerden yayılarak daha çok etki edebilmekte.. ek olarak x540'ın x530'a göre avantajlı konumda olması kumandası tabiki. kumanda üzerinde bass seviyesi, açma kapama tuşu, matrix modu (2 kanallı sesi eşit olarak butun hoperlorlere dağıtıyor) ve kulaklık çıkışı bulunuyor. kullanan birisi olarak x540 al derim iki sistemde ses olarak aynı çünkü..
X-540
+ f/p oranı çok iyi bir üründür + bassları iyidir ama x530la dağlar kadar farkı yoktur + kumandası güzeldir bu z530 da bir eksiktir + matrix modu vardır buda x530da eksidir
- tizler ve midler çok kötüdür - eğer biraz sanat müziği classic tarında müzik dinliyorsanız kullanamayabilirsiniz hoşunuza gitmeyebilir - hava portunin zamanla titrediği bilnmektedir
sen x540 aldın mı aldıysan bi yorum ypabilirsen çok sevinirm ben de almayı düşünüyorum da
evt aldım cok memnunum ve yorumum ;
:D
quote:
Orijinalden alıntı: tallgaaa
x530'un woofer diyaframı yan taraftadır, x540'ta ise subwoofer'ın alt tarafına konumlandırılmıştır ki böylelikle bass sesleri yerden yayılarak daha çok etki edebilmekte.. ek olarak x540'ın x530'a göre avantajlı konumda olması kumandası tabiki. kumanda üzerinde bass seviyesi, açma kapama tuşu, matrix modu (2 kanallı sesi eşit olarak butun hoperlorlere dağıtıyor) ve kulaklık çıkışı bulunuyor. kullanan birisi olarak x540 al derim iki sistemde ses olarak aynı çünkü..
quote:
Orijinalden alıntı: ozi53
X-540
+ f/p oranı çok iyi bir üründür + bassları iyidir ama x530la dağlar kadar farkı yoktur + kumandası güzeldir bu z530 da bir eksiktir + matrix modu vardır buda x530da eksidir
- tizler ve midler çok kötüdür - eğer biraz sanat müziği classic tarında müzik dinliyorsanız kullanamayabilirsiniz hoşunuza gitmeyebilir - hava portunin zamanla titrediği bilnmektedir
İkisi arasındaki tek ihtimal x-540
İYİ GÜNLERDE KULLANIN
quote:
Orijinalden alıntı: tallgaaa
en onemli iki farkı soylemişler zaten subwoofer alt tarafta olması ve kumandası x 540 kullanan biri olarak artılarıdır kesinlikle x 540
Bende x540 kullanıyorum.Kumandası ıcın bıle alınır.Bırde matrıx modu cok guzel.2 cıkıslı fılmı bıle 5.1 kalıtesınde verıyor.Fıyatına gore ıyıdır, alan pısman olmaz
ben de x540 kullanıyorum ama matrix modunu açsam bile arkda iki hoparlörden ondekıler goe cok az ses gelıyor. bunu nasıl duzeltırım?
ses kartım onboard.
Bence aynı iki sistemde x540 ın 2 fark var oda kumanda ve matrix.Ben 1 sene önce x540 bulamadığım için x530 almıştım çok memnunum
x540 bence
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Bende x540 kullanıyorum.Kumandası ıcın bıle alınır.Bırde matrıx modu cok guzel.2 cıkıslı fılmı bıle 5.1 kalıtesınde verıyor.Fıyatına gore ıyıdır, alan pısman olmaz
x540'ta bulunan matrix modu 2 kanallı sesi 5+1'e çevirmez. sanal olarak bütün hoperlorlere 2 kanallı sesi dağıtır. yani aslında duydugunuz ses 2 kanallı sesin 5 hoperlorden gelen halidir.
herkesin kafasında bu yanılgı olduğu için açıklama yapmak istedim. TAVCI arkadaşım kişisel algılamazsın umarm
arkaşım bence x540 alman yanlış olmuş eğer genelde müzik dinliyorsan belirli bir süre sonra bass kafa ağrısından bi işe yaramıyor. bende daha önce forumda yazılanlara göre x540 aldım ama pişman olup sattım. tamam ses iyi veriyor. ama bass sesi %50yi geçtikten sonra böğürmeye başlıyor. şimdi bende yeni bir sistem arayış peyideyim bakalım ne alcam
x540 kullanıyorum.Memnunum
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: fatih31
quote:
Orijinalden alıntı: genius61
aynen karar verdım bende sımdı x540 alıcam ama ya hızlıal.comdan veya vatan comp. topkapı subesınden alıcam Yorumun ıcın Tesekkurler :) almak ıcın sabırsızlanıorum bakalım nolcak...
X540 dogru bir seçim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme