Şimdi Ara

Z2 Hakkında Son Durum Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony'e mail atalım soralım ne zaman çıkacak fiyatı ne olacak ben bulamadım.S5 için canlı desteğe bağlanmıştım sitesinden dakikasında cevap verdiler şu ürün gelecek gelmeyecek diye.Sony'de böyle bir şey yok mu?
    Telefon gecikecek orayı anladıkta ne kadar gecikecek ve fiyatı ne olacak? Z2'nin fiyatını merak ediyorum uygun fiyatla gelirse diğer tercihlerimden vazgeçip Z2 alacağım.Ama artık sabretmek zor her geçen gün başka markalara kayıyorum.

• bende merak ediyorum :S
  • L930 ile bunun arasında kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

L930 ile bunun arasında kaldım.

930'un bataryası 2400 bunun 3200 fark uçurum.
  • 2 ay daha bekleriz diye düşünüyorum.
  • 2500 bekleyenler falan var 2200 olsun diyenler ...

beyler o kadar "enayisiniz" ki bu firmaların yerinde olsam ben de sömürürdüm e tabi bu kadar beklenti içine girerseniz yutdışında 800 dolara satamadığı telefonu size 1000 dolara havada karada satar...

aklınızı başınıza alın insaf hiç mi paranızın değeri yok bu kadar mı kolay para kazanmak ?

her şeyin içinin boşaltıldığı bi zamanda çok şey bekliyorum ben de.. haklısınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

2500 bekleyenler falan var 2200 olsun diyenler ...

beyler o kadar "enayisiniz" ki bu firmaların yerinde olsam ben de sömürürdüm e tabi bu kadar beklenti içine girerseniz yutdışında 800 dolara satamadığı telefonu size 1000 dolara havada karada satar...

aklınızı başınıza alın insaf hiç mi paranızın değeri yok bu kadar mı kolay para kazanmak ?

her şeyin içinin boşaltıldığı bi zamanda çok şey bekliyorum ben de.. haklısınız :)

Adamlarında amacı buydu zaten, eskiden 2000 tl ye telefon satılıyor desen küfür ederlerdi o fiyata telefon mu olur diye , şimdi normal karşılanıyor

Bu arada konuyu açan arkadaş o ne iğrenç bir avatardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Adamlarında amacı buydu zaten, eskiden 2000 tl ye telefon satılıyor desen küfür ederlerdi o fiyata telefon mu olur diye , şimdi normal karşılanıyor

Bu arada konuyu açan arkadaş o ne iğrenç bir avatardır

aynen hocam hele ki ederi bu olmayan bu ürünler için FAHİŞ fiyatlardır bunlar ve ne kadar enteresan bir milletiz ne ilginç insanlar var bu dediğin böyleydi 2000tl ya telefon desen küfreden ama bi süre sonra kabullenen..

2000 TL ya telefon OLMAZ beyler gerekirse almayın ya almak zorunda mısınız ? 2000TL z1 compact :D aklınızı başınıza alın kendi hemşerime hava atıcam diye gavurun cebine para dolduracağınıza evlatlarınıza torunlarınıza yatırım yapın bırakın bu işleri :)))

• quote:

Benim param var ben bile 2000 lira vermeye korkuyorum ama açlıktan ağzı kokan adamların elinde S4 görüyorum.Onlar telefon almasa fiyatlar düşecek zaten.Ne kadar fakir varsa gidip İphone , Samsung alıyor.

2200 TL olursa ben alırım.Çünkü 2000 lira bütçem var zaten.2100'e Lumia 1520 veya 2200'e S5 almaktansa Z2 alırım.Ama uçuk fiyatla gelirse inat ederim almam.Note 3'ü exynos lu geldi diye almadım mesela.Snapdragon 800 ile gelse çıktığı gibi alırdım.Aynı durumda fiyattada geçerli.2200'e ben eyvallah derim 2200'ü geçtimi bay bay derim.

• şu edebiyatı geçelim ben de para var ama ağzı kokan s4 almış vs alırsa alsın SANANE ? dedesinden miras kaldı piyango çıktı seni İLGİLENDİRMEZ..

senin bütçen ahmet in bütçesi veli nin takdiri kimseyi bağlamaz biz de bunu söylüyoruz aksini söyleyen yok diğer konuda yazdıklarının tam tersini burada söylemek de ancak sana yakışırdı zaten :)

allah herkese bol kazanç versin ama haksız kazanç elde eden seni sömürene de karşı cevabın olsun bende para var ben veririm veremeyen düşünsün gibi bir mantık toplum içinde yaşama mantığına aykırıdır.. müslümanlıkta da böyle bişey yoktur ;)

söylediklerini iki kere düşün öyle yaz aklına gelen her şeyi yazmak zorunda değilsin daha önce de dediğim gibi muhattabım değilsin ;)
  • quote:

beyler o kadar "enayisiniz" ki

Sen kimsin insanlara enayi diyorsun ? Az insan ol sonra gel bana dinden bahset.

quote:

şu edebiyatı geçelim ben de para var ama ağzı kokan s4 almış vs alırsa alsın SANANE ? dedesinden miras kaldı piyango çıktı seni İLGİLENDİRMEZ..

senin bütçen ahmet in bütçesi veli nin takdiri kimseyi bağlamaz biz de bunu söylüyoruz aksini söyleyen yok diğer konuda yazdıklarının tam tersini burada söylemek de ancak sana yakışırdı zaten :)

allah herkese bol kazanç versin ama haksız kazanç elde eden seni sömürene de karşı cevabın olsun bende para var ben veririm veremeyen düşünsün gibi bir mantık toplum içinde yaşama mantığına aykırıdır.. müslümanlıkta da böyle bişey yoktur ;)

söylediklerini iki kere düşün öyle yaz aklına gelen her şeyi yazmak zorunda değilsin daha önce de dediğim gibi muhattabım değilsin ;)

Para kazanmak bu kadar kolaymı diyorsun aklınızı başınıza alın diyorsun birde üstüne enayiler diyorsun şimdi bana gelmiş SANANE , SENİ İLGİLENDİRMEZ diyorsun.Ben zaten kimseye bir şey demiyorumki? Senin bu kadar ağlamanın sebebini açıklıyorum.Herkes bütçesine göre telefon alsa fiyatlar böyle tırmanmazdı.Sende böyle foruma gelip başkalarına enayi demezdin.

Toplumu düşün diyorsun sen niye düşünmüyorsun? Enayiler demesini biliyorsun ama.Ben toplumu değil toplum kendini düşünse şuan ülke olarak çok farklı durumdaydık zaten.Herkes bütçesine göre hareket etsin.Etmezse ne oluyor görüyoruz fiyatlar 2000 TL'yi geçti çünkü herkes kazandığının 3 katını telefona veriyor.

Muhattabın değilsem beni muhattap alıp cevap vermezsin.Ha verirsende demekki sen benim muhattabım değilsin ben sana cevap vermem.

Şimdi yürü git işine hadi yol al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2014; 18:45:16 >

• ben insanlara enayi dedim diye insanlar enayi olmaz ironi diye bişi var bildin mi ? sen beni muhattap alsan nolur almasan nolur ?

ayrıca niye üzerine alındın ki ? kimseyi ilgilendirmez tabi benim kişisel düşüncem beni bağlar benim gözümde böyledir

insanların bütçesine göre telefon almasıyla alakalı sadece onunla açıklanabilecek bir durum değil "enayi yerine koyuluyoruz" farkında değilsin.. distribütör ve aracıların ettiği fahiş karlar yüzünden durum böyle yani yaptığın fakir edebiyatıyla uzaktan yakından alakası yok milletin ödeyemeyeceği telefonu alması da bu durumu etkiliyor sadece o kadar çok telefon satılacağına az satılıp yine aynı paralar kazanılıyor kimse kimseyle uğraşmak istemiyor çünkü bu ülkede ;)

ne insanlığı ne de kime ne diyeceğimi senden ya da bu forumdaki x kişisinden öğrenecek değilim dinen ne doğru ne yanlış çok şükür onu da biliyorum.. yanlış da doğru da beni bağlar..

sadece sen değil böyle sık telefon değiştiren çoğu kişi çoğu forumda ve pek çok ortamda bu beklentiyi dile getiriyor 2500 den çıksa iyi 2200 e fitim hemen alırım :) komiksiniz gerçekten.. ben sadece bundan rahatsız olduğumu dile getirmeye çalıştım katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş..

ha bu arada note2 kullanıyorum hala ve bu "35." telefonum 5 kuruş da kimseye borcum yok şimdi kime nereye ne laf söylediğine bakmaksızın yazmaya devam edebilirsin.. ben hala dikkate alıp saygı göstermeye çalışıyorum yazdıklarına ama yok olmayacak galiba boşuna uğraşmaya gerek yok ;)

• yani ez cümle ; z2 2200 e bile çıksa bugünkü kurla TAM 1047 DOLAR ya da 745 EURO 620 POUND yapıyor bu fiyata bu telefon dünyanın neresinde satılıyor ?

ingiltere de 540 pound a ön sipariş alındı.. çıktığında 500 pound civarı olacaktır kesinlikle.. ön sipariş de boş değil kutu içeriğine dahil omayan Sony SRS-BTX300 kablosuz speaker + 80 pound luk dijital içerik indirme hakkı ve Sony MDR-NC31EM gürültü önleme özellikli kulaklıkla birlikte :) böyle bir kampanya oldu mu bu ülkede ben mi kaçırdım ??

öyleyse benim hatam kusura bakmayın :D

yani yazdığınız gibi değil bu aletlerin markası ne olursa olsun bu segmentin ederi 2000 tl ve altıdır 1 kuruş fazla olsa fazladır.. ki geçen sene 1999 a çıkan s4 1 ay sonra 1700 lere düştü :) yani çok talep olsa bile ki olması gerekmez fiyat olması gereken seviyede olursa herkes kar da eder mutlu da olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 13 Nisan 2014; 21:05:29 >

• Heh şöyle az adam ol.
  • Ben bekleyemedim z1 aldım sen bekle kaymasın başka telefona gözün
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim, İphone 5s de alın Galaxy S5'i de alın, Passata da binin,yalıda da yaşayın... Buradaki tepki böyle şeylere değil. Bir ülkede benzinin litresini 5 TL. den alan bir vatandaşa durum hakkında bir yorum yapması istenilince - Zam mı gelmiş? Benim için değişen bişey olmaz, ben hep 50 TL. lik alıyorum- diyen CAHİL!!! düşünceyedir bu tepki .Bunu sizin gibi insanların anlamasını zaten beklemiyorum.Ancak daha okuduğunu anlamadan yorum yapıp ' Toplumsal hayatın dinamiklerine aykırıdır' gibi bir çıkarımda bulunmana da izin veremem.Böyle bir çıkarımı,İde'yi savunacak en son insan senin mantığındaki insandır. Dolayısıyla önce o KAFAyı bi değiştir,sonra istediğini muhattap alırsın,istediğine muhalefet olursun.AMA ÖNCE O KAFAYI Bİ DEĞİŞTİR
  • quote:

enayi menayi ama düşünceleri doğru.Bir telefon çıkacak işte 2000lira olursa alırım falan bu ne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Nisan 2014; 9:14:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 2200 tlden aşagı olmaiyacagı kesin üstünü ALLAH bilir malum vergiler mayısın ilk haftası trde olur.
  • bmaotml kullanıcısına yanıt
    okuduğunuzu anlayın önce sonra başkalarının hakkında yorum yaparsınız..

ben de benzer şeyleri söylüyorum yanlış kişiyi alıntıladınız galiba her neyse ;)

sabahlara kadar tartışılacak, çok şey söylenecek, değişmesi gereken pek çok şeyin olduğu, çok çalışmamız gereken bir noktadayız.. böyle iki üç örnekle açıklanabilecek değerlendirilebilecek şeyler değiller malesef.. o yüzden ben susayım siz konuşun ama daha dikkat ederek..

herkese iyi forumlar..
  • 2399 ya da daha yukarıda bir fiyatla çıkacak bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.