Şimdi Ara

Yüzünüzü temizlemek için ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden yüz temizleme jeli vs kullanırdım ama 4 5 aydır yüzüme ne bir jel nede sabun sürüyorum.duş alırken bile her yerimi sabunlar bi tek yüzüme zarar verir diye sürmüyorum.uzun zaman oldu yüzümü ne bi sabun nede baska birşeyle yıkamıyorum.

şöyle yüzü temiz beyaz bebe poposu gibi olanlar ne yapıyorsunuz yüzünüze nasıl temizliyorsunuz.ben bi tek sabah su ile yıkıyorum şap şap okadar.ne yapmak lazım.kükürt sabunu,bittim sabunu vs şöyle yüzü yormayan birşey önerinde kullanak.

• Traş oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya asidi
  • Her sabah sabun ve su ile.
  • dove erkekler için yüz sabunu var kurutmayan onu kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: winchester34

batarya asidi

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester34 -- 16 Aralık 2017; 2:54:8 >
  • Hocam 2 farklı jel ve bir yüz sabunu kullanıyorum, 3 günde bir farklı biriyle temizliyorum, bu sene önceki senelere nazaran çok daha pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuştuğunu rahatça söyleyebilirim, ha bi de haftada bir sade soda ile yüzünüzü yıkayabilirsiniz, ya da pamuk ile yavaşça yedirebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duş akarken kafamda akan şampuanlı suyla yıkıyorum hem sakallar kuvvetleniyor
  • Katı sabunla. Yüzün yağlıysa geçmiş olsun bebek poposu gibi olmasi çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

dove erkekler için yüz sabunu var kurutmayan onu kullanabilirsin.

hocam bu sabun uygun gibi.açıklamasını okudum kurutmuyo 1/4 nemlendirici krem felan içeriyor.siz ne zamandan beri ve hangi sıklıkla kullanıyorsunuz? bide yan etkisi varmıdır?

son olarak nereden temin edebiliriz?
  • dove sabunu bende kullanıyorum uzun yıllardır, herhangi bi yan etkisi yok. Bim,a101 ,çoğu markette var 2.5-3 tl civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevamed kullanıyorum. 25 lira veriyorım 1 ay kullanıyorum yüzüm için değer

• Mavi ve kirmizi sabun var alman mali ismi aklima gelmedi cildiye doktorum onu tavsiye etti

Bu sabun un icinde sabun yok cok ilginc dimi ph notr ve cildin kendi yagini almiyor boylece dovedaki gbi cildi kurutmuyor

Kuruyan yuz kizariyordu hele sicakta simdi oylebir derdim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı Şakir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

dove erkekler için yüz sabunu var kurutmayan onu kullanabilirsin.

hocam bu sabun uygun gibi.açıklamasını okudum kurutmuyo 1/4 nemlendirici krem felan içeriyor.siz ne zamandan beri ve hangi sıklıkla kullanıyorsunuz? bide yan etkisi varmıdır?

son olarak nereden temin edebiliriz?

ben kafama göre yüzüm yağlıysa kirliyse yıkıyorum iyi oluyor.

düzenli kullanmıyorum.

kipa-migros carrefoursa gibi marketlerde bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Hocam 2 farklı jel ve bir yüz sabunu kullanıyorum, 3 günde bir farklı biriyle temizliyorum, bu sene önceki senelere nazaran çok daha pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuştuğunu rahatça söyleyebilirim, ha bi de haftada bir sade soda ile yüzünüzü yıkayabilirsiniz, ya da pamuk ile yavaşça yedirebilirsiniz

hocam jel ve sabunların markalarını yazarmısın.bu arada ben özellikle erkeklere özel olan ürünlerin kullanılması taraftarıyım.çünkü diğer temizleme ürünleri kadınların şartlarını göze alarak hazırlanmıştır.misal bir kadın yüzüne makyaj,nemlendirici krem,fondoten vs tarzı uygulamalar yapar.bunun için kadınlara hitap eden ürünler daha çok yağdan arındırıcı yapıdadır.ama erkeklerin böyle bir derdi olmadıgı için kadınlara hitap eden ürünler erkeklerin cilt yapısını bozabilir,kurutabilir.bu benim düşüncem.

arkadaş dove men i önermiş baktım 1/4 oranında nemlendirici kremde varmıs sabunda.cazip geldi gibi.fikrin nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

dove sabunu bende kullanıyorum uzun yıllardır, herhangi bi yan etkisi yok. Bim,a101 ,çoğu markette var 2.5-3 tl civarı

hocam eger dovenin düz sabunundan bahsediyorsanız ben onu kullanmam.çünkü o ürün yüzümü çok kurutuyordu.aslında şaşmamak lazım çünkü o ürün genel olarak kadınlara hitap ediyor.yukarıdaki açıklamaya bak neden öyle oldugunu yazmısım.

dove men sabunu var.okudum özelliklerini 1/4 nemlendirici felanda içeriyormus.onu alırım muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EruhluMuhdi

Mavi ve kirmizi sabun var alman mali ismi aklima gelmedi cildiye doktorum onu tavsiye etti

Bu sabun un icinde sabun yok cok ilginc dimi ph notr ve cildin kendi yagini almiyor boylece dovedaki gbi cildi kurutmuyor

Kuruyan yuz kizariyordu hele sicakta simdi oylebir derdim yok

hocam ben dove nin şu bimde felan satılan beyaz sabununu kullanmıstım ama aynen dedigin gibi hem kurutuyor hemde kızartiyor.ama yukarıda bir arkadas dove men i önerdi.baktım 1/4 nemlendirici içeriyormus.hem erkeklerin makyaş vs tarzı ihtiyaclarının olmadıgını göze alarak hazırlanmıs bir sabundur heralde.yani normal dove gibi kurutmuyordur diye düşünoyurum.yanlışmıyım acaba?

bide şu bahsettiğin sabunun markasını bulurmusun nerden temin edilir çok ilgimi çekti.

• Elbette yazarım hocam

1- Nivea Arındırıcı Temizleme Beli ( yağlı ciltler), yeşil bi tüp, 12₺ civarı normal fiyatı

2-Nivea aqua sensation canlandırıcı temizleme jeli 200ml ( normal ve karma ciltler için) 12-15₺ arası değişiyor normal fiyatı

3- Dove Beauty Cream bar ( en sade olan sabunu) 2 liraya almıştım indirimden Carrefourdan

Tabiki dediğiniz doğru olabilir, erkeklere özel derse daha makbuldür elbet, ben indirimde denk geldi de aldım hepsini toptan, bitince erkeklere özeli de denerim, bunlar iyi geldi, yüzüm gergin ve pürüzsüz halde, bunu geçen yıl istiyordum ve sadece sabun kullanıyordum lakin jeller ile bu gergin hattı daha iyi hissettim

• Selam ve dua ile...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.