Şimdi Ara

Yüzünüzü temizlemek için ne yapıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yazdıklarınızdan 3. olanı ben baya bi kullanırdım.sözde nemlendiricili yazıyordu ama hayvan gibi yüzümü kızartıyordu ve geriyordu.kullandıgım bazı jellerde oldu.ama hepsi yüzü kurutuyordu.daha sonra düşününce bunların kadınlara hitap ettiğini anladım.erkeklere göre değil yani bu kadın ürünleri.kadınların makyajını osunu busunu göz önüne alarak bu şartlar altında temizleyici bir ürün hazırlamışlar.ama erkeklerin hiçbir katkı sürülmediği cildini tabiki tahriş eder ve kurutur.öyle işte .d
  • o sabundada olması lazım nemlendirici ,bi bak derim kutusuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

o sabundada olması lazım nemlendirici ,bi bak derim kutusuna

aynen ondada nemlendirici var ama bildiğin hayvan gibi kurutuyordu.pul pul oluyodu böyle cilt.kızarıklık da cabası.büyük ihtimal kadınlara hitap eden bir ürün.acaba dove men de aynı kurulugu vs yaparmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

quote:

Orijinalden alıntı: EruhluMuhdi

Mavi ve kirmizi sabun var alman mali ismi aklima gelmedi cildiye doktorum onu tavsiye etti

Bu sabun un icinde sabun yok cok ilginc dimi ph notr ve cildin kendi yagini almiyor boylece dovedaki gbi cildi kurutmuyor

Kuruyan yuz kizariyordu hele sicakta simdi oylebir derdim yok

hocam ben dove nin şu bimde felan satılan beyaz sabununu kullanmıstım ama aynen dedigin gibi hem kurutuyor hemde kızartiyor.ama yukarıda bir arkadas dove men i önerdi.baktım 1/4 nemlendirici içeriyormus.hem erkeklerin makyaş vs tarzı ihtiyaclarının olmadıgını göze alarak hazırlanmıs bir sabundur heralde.yani normal dove gibi kurutmuyordur diye düşünoyurum.yanlışmıyım acaba?

bide şu bahsettiğin sabunun markasını bulurmusun nerden temin edilir çok ilgimi çekti.

Hocam sabunun adi eubos sabun yazin bulursunuz fiyati pahali ama 6 ay gidiyor en az sadece yuzunuzu yikayacaksiniz

+ Bana doktorum

Yikama sonrasi ceradolin kremini onerdi bunlar recetesiz alinabiliyor internette satiliyor bu ikiliyi kombo yapiyorum yazın gunes yuzumu yakmiyor kizartmiyor oneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nilera Okyanus Sabun. Biraz pahalı ama etkisi büyük.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.