vikisi kaynat eğil sonra içine, yüzünü geç hücrendeki gözenekleri bile açar.
quote:
Orijinalden alıntı: akula2005
benim sinüzitim vardı, onun için papatyalı su kaynatıp onun buharını çekmiştim. bu da böyle bir anımdır.
işe yaradımı usta, sinizüt geçtimi. bende fena sinizüt var. az rüzgarda çatlıyo başım
bendede sinuzit var geceleri burnum tıkanıyo uyuyamıyorum, yapmayı düşünüyorumda açıkcası çok üşeniyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: exponent
quote:
benim sinüzitim vardı, onun için papatyalı su kaynatıp onun buharını çekmiştim. bu da böyle bir anımdır.
işe yaradımı usta, sinizüt geçtimi. bende fena sinizüt var. az rüzgarda çatlıyo başım
usta işe yaramış, geçen doktora gittim baş ağrım var sinüzitim var galiba ilaç yazsın diye fakat sinüslerimin tertemiz olduğu tomografide göründü. başka bi sebebi var dedi, hmm ok dedim devam ettim ben de.
bi de uygulamayı kararlılıkla sürdür, bırakma. ayrıca papatyalar da 1 aydan fazla kalırsa böcekleniyo.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: exponent
quote:
usta işe yaramış, geçen doktora gittim baş ağrım var sinüzitim var galiba ilaç yazsın diye fakat sinüslerimin tertemiz olduğu tomografide göründü. başka bi sebebi var dedi, hmm ok dedim devam ettim ben de.