Şimdi Ara

Yüzüne buhar banyosu yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abuk sabuk cevap yazacaklar lütfen yazmasınlar. Yüzüne buhar banyosu uygulyan var mı? Yararı ya da zararı varmıdır?

• kardeşim ben berberdeyken bir adama yapıyolardıda galiba gözenekleri açıyormuş yüzü temizliyormuş. Yani iyi bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftada 1 kere yapmak iyiymiş. Yanlış hatırlamıyorsam banyodan önce yapman gerekir. Arkadaşın dediği gibi gözenekleri temizler.
  • Ütü buharıyla oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ütü buharıyla oluyormu ?

Kaynar suyu bi kaba döküyorsun üzerine eğiliyorsun. Kafasına örtü örtende var galiba buhar iyice etki etsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ütü buharıyla oluyormu ?

Olmadı bi daha dene
  • benim sinüzitim vardı, onun için papatyalı su kaynatıp onun buharını çekmiştim. bu da böyle bir anımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vikisi kaynat eğil sonra içine, yüzünü geç hücrendeki gözenekleri bile açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

benim sinüzitim vardı, onun için papatyalı su kaynatıp onun buharını çekmiştim. bu da böyle bir anımdır.

işe yaradımı usta, sinizüt geçtimi. bende fena sinizüt var. az rüzgarda çatlıyo başım
  • bendede sinuzit var geceleri burnum tıkanıyo uyuyamıyorum, yapmayı düşünüyorumda açıkcası çok üşeniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

benim sinüzitim vardı, onun için papatyalı su kaynatıp onun buharını çekmiştim. bu da böyle bir anımdır.

işe yaradımı usta, sinizüt geçtimi. bende fena sinizüt var. az rüzgarda çatlıyo başım

usta işe yaramış, geçen doktora gittim baş ağrım var sinüzitim var galiba ilaç yazsın diye fakat sinüslerimin tertemiz olduğu tomografide göründü. başka bi sebebi var dedi, hmm ok dedim devam ettim ben de.

http://www.saglikveegitim.com/sinuzit-tedavisi-icin-papatya-kuru-ibrahim-saracoglu.html

bi de uygulamayı kararlılıkla sürdür, bırakma. ayrıca papatyalar da 1 aydan fazla kalırsa böcekleniyo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

usta işe yaramış, geçen doktora gittim baş ağrım var sinüzitim var galiba ilaç yazsın diye fakat sinüslerimin tertemiz olduğu tomografide göründü. başka bi sebebi var dedi, hmm ok dedim devam ettim ben de.

http://www.saglikveegitim.com/sinuzit-tedavisi-icin-papatya-kuru-ibrahim-saracoglu.html

bi de uygulamayı kararlılıkla sürdür, bırakma. ayrıca papatyalar da 1 aydan fazla kalırsa böcekleniyo.

eyvaALLAH usta, bulduğum ilk papatyada veriyorum kutsalı veriyorum kutsalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.