Şimdi Ara

Yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abartı değil beyler çok yamuk şekilsiz bir suratım var,ve saçlarım açıldıkça estetik olmayan bir görüntü oluşuyor çok ama çok çirkinim ama bunalımda filan değilim,aynada köyü durmuyor ama lanet telefon kameraları yok mu,tablette yine iyi çıkıyorum ama telefonda çıktığım o kadar berbat ki aderya özürlü gibiyim,gözlerim çok çirkin kafa şeklim burnum ağız yapım,siz intihar eder miydiniz dürüst olun(cehennemden kolruyorum bu dünyaya hapis kalmış gibiyim) bu arada baika hiçbir sorunum yok,tıpı kazanmam kesin gibi
    Edit:Soru siz intihar eder miydiniz beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastindiacompany -- 17 Mayıs 2018; 1:10:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanların lanet foto merakı yok mu,kameralardan ömür boyu kaçacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

insanların lanet foto merakı yok mu,kameralardan ömür boyu kaçacağım
    Aga seninle tartışmalarımız oldu ama buna yakılır be.

Elimde olsa tüm kameraları yok ederim

.

• Çirkinliğin karizması olduğunun farkındayım ama çirkinden daha çok ucube gibiyim,yüzü yanan bir adam ile aynı hisleri taşıyorum,bunun nedeni yüzde 90 filan kameralar,hâlâ gerçek görüntümü yansıtmadığıma inanıyorum korkunç bir tip tam anlamıyla korkunçççç

• ederdim,edicem
  • Kameralarda ben de öyleyim.Kameralar lanetli sanki.

Oysa aynada aşırı yakışıklı buluyorum kendimi, fotoğraflardaysa ailen bile sevmez lan seni diyorum

• çirkin olup olmadığına biz karar veririz evlat at bir ss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Her bir yanı kusurlu tüm unsurları defolu,çirkinlik abidesi,atabilirim ama her kamerada hatta farklı aynalarda bile yüzüm farklı çıkıyor kafa yetirtecek cinsten,ve bu,ay bu fotoda kötü çıkmışım şımarıklığı değil ince telli saçma sapan saçlarım bile tipimi değiştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastindiacompany -- 17 Mayıs 2018; 1:50:22 >
  • Bı kız bana 10/7 sin dedi ben de niye 8-9 değilim diye uzuluyodum. Eyv sukrettim

• Kısaca “elimiz yüzümüz düzgün değil” arkadaşlar

• Bu durum kızlarla iletişimimi engellemiyor,ya da hayatımda her hangi bir şeyi,sadece hani bu kadar da kötü olamaz ak,jahrein hatta dost kayaoğlunun tipinde olmaya razıyım durum o raddede arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastindiacompany -- 17 Mayıs 2018; 2:7:50 >
  • Bir bıçak alıyorsun yüzünü kenarlarından çiziyorsun, önce kalemle çiz ama net olsun. Çizdiğin yerden bir daha derinlemesine keserek çiz. Sonra deriyi kaldır, ete 33 gram protein tozu ekle burası önemli bak 30 olmaz 35 olmaz. 33 lğk protein takviyesinden sonra kestiğin deriyi(yüzün) geri yapıştır yerine, belki yapışmaz, yapışmazsa önce bir yala iç tarafını, sonra tekrar yapıştır.
  • niye kine?

• Güzellik görecelidir,

• Yüzüne bakılmıyorsa paketinle mi konuşuyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgem kullanıcısına yanıt
    WHAT THE F* ARE YOU TALKİNG ABOUT

• Korkunç denilecek kadar ne olabilir ki pm ya da ss falan atsana merak ettim açıkçası

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    Vayy f..k diyosuuunnn gerçekten yüzünle konuşamıyorsun yaşama bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgem kullanıcısına yanıt
    süpersin

• eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    Ben de burnumu yaptırıyorum bu haziranda, imkanın varsa estetik ol ağlayacak yerine. Tipini da at ben sana ben de tipi atayım çirkin gör

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.