Şimdi Ara

Yuzum pul pul oluyor arkadaslar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahlari kalktigimda dudaklarim ve cevresi bembeyaz pul pul oluyo hemen krem suruyorum bi yatim saat sonra gene eski haline geliyo. Taa ki 3 5 saat sonra gun icinde yuzum az yaglaninca pulluklar geciyo. Ne yapabilirim onerisi olan var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mektuplara yapıştır

•  Yuzum pul pul oluyor arkadaslar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Mektuplara yapıştır

• Aynısı kaynımda var.Balık adam yapıyo.Bi hafta sonra deniz suyundan içtik
  • Cildiyeye gitmelisin krem vb şeyler verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Mektuplara yapıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eczaneden ceradolin krem al kuruyan yerlere sür dudaklarında kuruosa onun ıcınde bepanten al bırcok nemledırıcı kremı kullanmıs bı bayan olarak tavsıye ederım

• Excipial Lipo. Doktor tavsiyeli ve reçeteli olarak alabiliyorsun. Bildiğin yumuşatıcı ve nemlendirici. Kış aylarında bu problemi yaşayanlar çok oluyor. İyi gelecektir.
  • Yeteri kadar su içiyor musun peki?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 6 Şubat 2013; 13:04:40 >
  • Bol su iç
    Stresten uzak dur
    sakal bıyık uzatma
    yuzunu hergun bitkisel sabunla yıka aktarlardan uygununu al dove hacı şakir duru falan yıkama bunlarla
    krem sür her yıkamadan sonra buyuk ıhtımalle sendekıde egzama ve kalıcı gecmesı ıcın tedavı yok(muş).Doktora git
  • Adamın gece bas baya salyası akıyor yüzüne gözüne bulaşıyor ? Yanılıyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Bol su iç
    Stresten uzak dur
    sakal bıyık uzatma
    yuzunu hergun bitkisel sabunla yıka aktarlardan uygununu al dove hacı şakir duru falan yıkama bunlarla
    krem sür her yıkamadan sonra buyuk ıhtımalle sendekıde egzama ve kalıcı gecmesı ıcın tedavı yok(muş).Doktora git

gün içinde bol bol su içmiyorum onu söyliyim :) aklıma gelmiyo yani öle ama bundan sonra içmeye çalışacağım. merak ettiğim siz de belirtmişsiniz geçen gün sakal traşı oldum biraz uzundu sakallar. o günden sognra belirgin b, şeklilde baş gösterdi bu sorun ne olabilir acaba? bide ıspartadan gül kremi almıştım acaip yağlı bi krem onun faydası yok mudur acaba?

alttaki üyeye buradan cevap vereyim bu arada gece salyalarım akmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.