Şimdi Ara

Yuzuklerin efendisi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar seride cekilmis ama filme konmamis sahne video ve fotoglarini nasil bulabilirim oyuncu secmeleri felanda olacak bakin extented versiyondan bahsetmiyorum bir arkadas birkac foto paylasmisti ama hatirlayamadim konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip edeyim.Merak ettim.
  • Eowyn'in uruklarla savaşı, prologue'dan orc ordusu, rivendell'de koşuşturan kızlar, arwen-aragorn fingirdeşmesi, aragorn-sauron kapışması içeren bi video. kalite çöp uyarayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Eowyn'in uruklarla savaşı, prologue'dan orc ordusu, rivendell'de koşuşturan kızlar, arwen-aragorn fingirdeşmesi, aragorn-sauron kapışması içeren bi video. kalite çöp uyarayım.

İste aradigim buydu hocam extentedde bile olmayan extented sahneler olması garip hiç görmedigim sahneler gördüm teşekkurler daha fazlasıni paylasirsan sevinirim ve konuya birzaz ilgi gelse kimsenin gormedigi iptal olmus sahnelerin bile ortaya cikacagini dusunuyorum.

• Mojotr kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim bunlar var başka yok. Eğer bilen varsa paylaşsın.
  • quote:

Eowyn'in uruklarla savaşı, prologue'dan orc ordusu, rivendell'de koşuşturan kızlar, arwen-aragorn fingirdeşmesi, aragorn-sauron kapışması içeren bi video. kalite çöp uyarayım.

Aragorn - Sauron kapışması filmdeki sahnelerden montajlanmış gibi geldi, orası fake sanırım.Zira PJ bile bu kadar değiştirmeye cesaret edemezdi bence, he zaten koymamış filme diyenler olabilir ama bence çekmemiştir de.Zaten bir çok değişiklik var filmde, hadi neyse diyoruz, ki benim zerre hazzetmediğim sahnelerde çok ama bu kadar da yapamazdı sanırım, ama tabii Hobbit'i izleyince şükür ediyoruz bunlara da neyse.Lafın özü PJ seni bulacağım oğlum..
    Laf nerden nereye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 10 Ocak 2015; 3:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Aragorn - Sauron kapışması filmdeki sahnelerden montajlanmış gibi geldi, orası fake sanırım.Zira PJ bile bu kadar değiştirmeye cesaret edemezdi bence, he zaten koymamış filme diyenler olabilir ama bence çekmemiştir de.Zaten bir çok değişiklik var filmde, hadi neyse diyoruz, ki benim zerre hazzetmediğim sahnelerde çok ama bu kadar da yapamazdı sanırım, ama tabii Hobbit'i izleyince şükür ediyoruz bunlara da neyse.Lafın özü PJ seni bulacağım oğlum..
    Laf nerden nereye geldi.

Yok hocam sahne orijinal. İlk sahneleri filmden ama sonlara doğru dovuştuğu yerleri cidden çekmiş pj ancak çok tepki alır diye eklememişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzüklerin Efendisi (LOTR)
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Laf nerden nereye geldi.

Yok hocam sahne orijinal. İlk sahneleri filmden ama sonlara doğru dovuştuğu yerleri cidden çekmiş pj ancak çok tepki alır diye eklememişler.

Ben de trolle falan dövüştüğü sahneyle ilk Sauron sahnesini eklemişlerdir diye düşündüm.İyiki korkup, filme eklememiş, ciddi ciddi bunu çektiyse yazık.Bu adam demekki Lotr'u, Hobbit'teki öz güven ile çekse filmleri ne saçmalıklar izliyecekmişiz.Christopher Tolkien hakkındaki yorumundan sonra iyice kıl olmaya başladım zaten buna.Hobbit 3'ü hala izlemedim, indirdim kenarda duruyor, sinirlenmemek için bakmıyorum.

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Olay aslında öyle olmuş once sauron'lu sahne çekilmiş daha sonra zeki pj tepki alacağını anlayınca trolle çevirmiş işi. son filmi de izlemediysen şahsi fikrim extended bekle zira şuan film slayt gösterisi gibi. Olması gereken hiçbir sahne yok.

• Buda var. Shire'ın orklar tarafından saldırıya uğraması ve Frodo'nun Gollum'a benzemesi.

http://www.youtube.com/watch?v=ybiAMHT7HvA&src_vid=x_k8RTKGlg0&feature=iv&annotation_id=annotation_115192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 10 Ocak 2015; 12:33:09 >
  • Shire'ın orklar tarafından saldırıya uğraması muhtemelen, Frodo'nun Galadriel'in aynasına bakmasında görülüyor. Gollum'a dönüşmesi, Sam'in esir alınışı falan hepsi bence o sırada görülüyor. Çünkü hatırlarsanız filmde "bunlar olması muhtemel şeyler" diyordu Galadriel.

Yabancı bir forumda okumuştum, Lotr serisinde extended dışında her filmde en az 1 saatlik çekimin kırpıldığını belirtmişlerdi. Mesela ilk savaşta Gil-Galad sahneleri oldukça fazlaymış ve o savaşı biraz daha anlatıyormuş, ek olarak Yüzük kardeşliği Moria'dan kaçtıklarında orklar tarafından takip ediliyorlar ve Elflerin ormanında pusuya düşürülüyorlar gibi sahneler mevcutmuş. Ayrıca Aragorn-Sauron kapışması gerçek. Onunla ilgili çekim sahnelerini izlemiştim, sonra PJ. fanlardan gelecek tepkiden korktuğu için Trol sahnesini koyduğunu söylemişti.

Totelde bakıldığında Lotr serisinde 3 saate yakın çekilmiş olan ama seriye konmayan bölümlerin olduğudur. Demek PJ. şuan ki aklında olsaydı Lotr serisi en az 6 film olurdu. Ortalama 200dk süren bir filmden yaklaşık 30-40 dk kesip diğer filme eklerdi ve elinde 1 saatlik bölümlerin olduğunu düşünürsek araya bir iki ilave edip piyasaya sürerdi. Örneğin Yüzük Kardeşliği 160 dk'lık 2 filmden oluşurdu. Bu o zamanlar çok mu iyi olurdu veya kötü mü olurdu, bilemiyorum. Şuan ki Pj kafası o filmlerinde kalitesini düşürürdü. ama şu bir gerçek bu kadar tutacağını bilseydi kesin öyle birşey yapardı. Hobbit serisinde görüyoruz zaten. Kesin tutar mantığıyla neler yaptığını.

• quote:

Benim bildiğim bunlar var başka yok. Eğer bilen varsa paylaşsın.

Böyle bir sahnenin olmasını isterdim.

• Efendilik her zaman prim yapar bak yüzüklerin efendisine nasıl gişe yaptı? Konu yüzük mü hayır efendilik

• Aragorn vs sauron dışında birde eowyn dövüş sahnesi dışında diğer sahneler filme giderdi aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olay aslında öyle olmuş once sauron'lu sahne çekilmiş daha sonra zeki pj tepki alacağını anlayınca trolle çevirmiş işi. son filmi de izlemediysen şahsi fikrim extended bekle zira şuan film slayt gösterisi gibi. Olması gereken hiçbir sahne yok.

İzlersem büyük ihtimal olayları daha slayt gösterisi haline getiricem atlayarak, bir ara oturup bakmayı düşünüyorum ama içimden de hiç gelmiyor.2 kere açtım, balında bıraktım.

Ağır Orta Dünya fanı olduğumu bilen arkadaşlar, film hakkında yorumumu soruyor, izlemedim diyince baya şaşırıyorlar.İzleyip, yarım saat yermek lazım da bakalım.

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorsan ilk 20 dk yı izle ikinci filmin sonu niteliğinde olmuş zaten. Sonrası şuan için çöp. Extended'da vaad edilenler gelirse izlenecek bir hal alabilir.

Birde çok büyük konuşmuştu Pj. Bu benim başyapıtım falan.
  • Arkadaşlar peki Lotr'un extended'in extended'i tekrar piyasaya çıkar mı? Böyle bir durum daha önce başka film satışlarında yaşanmış mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.