Şimdi Ara

Yüzük taktık, güvenim sarsıldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkimiz var. son zamanlarda "bu kadar zaman geçti bi yüzük takalım artık" gibi cümleler kurmaya başladı ama ben sıcak bakmadım. çünkü biliyorum kavga edeceğiz, yüzüğün parmağında mı, çıkardın mı vs. basit ama sorumluluk isteyen bişey. bi şekilde ikna etti beni tamam takalım dedim bi anlık hatayla. (keşke takmasaydım eminim daha iyi olurdu) her neyse yüzükler parmaklara göre seçildi alındı, içine isim yazdırıldı, ondan sonra "her ne olursa olsun yüzüğü parmağımızdan çıkarmak yok ona göre" diyerek ve yanında güzel birkaç sözle taktık yüzüklerimizi, böyle 2-3 ay geçti, bazen kavgalarımız oluyordu 2-3 gün mesaj atmıyordum. son zamanlarda kötüydük çok yıprattık birbirimizi çok anlaşamamazlık yaşadık, ama son 2 günden beri iyiydik taaki düne kadar.

dün skype den konuşurken bana ailesiyle pikniğe gittiğinde çekildiği resimleri göstermeye başladı. benim gözüm parmaklarında idi yüzük var mı yok mu diye. evet parmağında yüzük yoktu. çok sinirlendim beyler. o kadar söz verdik "ne olursa olsun çıkarmayacağım" diye e ne oldu şimdi ?

parmağında neden yüzük yok diye sorduğumda hiç beklemiyordu bu soruyu belli ki "biz o zaman yüzük takıyormuyduk ki ?" diye cevap verdi. ulan yüzüğü takalı 3 ay olmuş sen o fotoğrafları çekileli en fazla 2 hafta. yok takmıyorduk. bundan sonra başladı işte "yüzük kesiyordu parmağımı, ailem vardı dışarıda kimse yoktu, kötü bi niyetle çıkarmadım özür dilerim" gibi şeyler söylemeye başladı. güvenimi sarstı bu kız bu hareketle beyler. aslında büyütmemem gerektiğini düşünüyorum ama ne bileyim, bu insana da güvenemeyeceksem kime güveneceğim?

EDİT; OLAY SONLANDI SONUNDA BEYLER;

Beyler gelişme var yazamadım.

onca kavgalardan kötü olaylardan sonra, artık takmamaya başladım. dediklerine kısa cevaplar veriyordum uzattığı zaman da laf koyarak cevap veriyordum. her ne kadar ergence bir davranış yapmış olsam da işe yaradı.

"iyi tamam seni affediyorum ama şuan bana yaptıklarını sana ilerde aynen yaparsam ağzından 1 kelime bile çıkmasın" dedim ve "seni seviyorum :) :*" diye mesaj attı. geçiştirerek bende seni seviyorum, birazdan konuşuruz falan dedim tamam dedi. ben mesaj atmadan ben 10 dakika sonra evden çıkıcam sende hazırlan dedi. kesin olarak buluşucaz diye bi karar vermemiştik kendisi buluşma kararı verdi. bende hiç bozmadım tamam dedim. evden çıktım otobüsten indi bana doğru yürümeye başladı. çok güzel giyinmişti. (kızların kendini affettirmesinin 1. kuralı en güzel haliyle buluşmaya gelmesidir bunu unutmayın.) geldi yanıma sahile doğru indik o ara sürekli konuşuyo işte öyle oldu böyle oldu. komiklik yapmaya çalışıyor falan. elini elime dokunduruyor korkma tutabilirsin falan diyerek. bulusmanın başlarında sürekli yaklaşmaya çalışıyor otururken buraya çok güneş vuruyor diyor dibime doğru geliyor halbuki benim yanıma daha fazla güneş vuruyor. her neyse işte ben yüz vermemeye çalışıyorum söylediklerine cevap veriyorum arada laf sokuyorum laf sokmalarıma hiç alınmıyor. konu yüzükten açıldı sonunda ya bak işte parmağımı sıkıyor çıkartamıyorum falan diye gösteriyor bide seninkisine bak hemen çıkıyor diyor. "şiştiği zaman söyleseydin" dedim tamam orda haklısın özür dilerim falan dedi cilveli şekilde. kızarak bak bi daha böyle birşey yapmaya cesaret edersen böyle affedici olmam dedim. ayy tatlım benim falan diyerek sırnaşmaya başladı.

bana şuan yamuğu var gibi gelmiyor yüzüğü çıkarmasının sebebi parmak şişliğiymiş, haber vermediğinin hatasını kabul ediyor. ve o hatasının bedelini konuyu açtığım günden beri tersleyerek kavga etmemize sebep olarak ödedi. bu konunun altından birşey çıkacağını pek sanmıyorum ama çıkarsa bu sefer ucuz kurtulamaz.

teşekkürler bu kötü zamanımda benim yanımda olan olmayan ve bana destek olan tanımadığım insanlara. inşallah sizin başınız böyle ağrımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 2 Ağustos 2013; 20:09:52 >

• yüzüklerin efendisi misiniz kardeşim, her 1 yılı deviren yüzük mü takıyor öyle bir kaide mi var anlamadım bağıntıyı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkimiz var. son zamanlarda "bu kadar zaman geçti bi yüzük takalım artık" gibi cümleler kurmaya başladı ama ben sıcak bakmadım. çünkü biliyorum kavga edeceğiz, yüzüğün parmağında mı, çıkardın mı vs. basit ama sorumluluk isteyen bişey. bi şekilde ikna etti beni tamam takalım dedim bi anlık hatayla. (keşke takmasaydım eminim daha iyi olurdu) her neyse yüzükler parmaklara göre seçildi alındı, içine isim yazdırıldı, ondan sonra "her ne olursa olsun yüzüğü parmağımızdan çıkarmak yok ona göre" diyerek ve yanında güzel birkaç sözle taktık yüzüklerimizi, böyle 2-3 ay geçti, bazen kavgalarımız oluyordu 2-3 gün mesaj atmıyordum. son zamanlarda kötüydük çok yıprattık birbirimizi çok anlaşamamazlık yaşadık, ama son 2 günden beri iyiydik taaki düne kadar.

dün skype den konuşurken bana ailesiyle pikniğe gittiğinde çekildiği resimleri göstermeye başladı. benim gözüm parmaklarında idi yüzük var mı yok mu diye. evet parmağında yüzük yoktu. çok sinirlendim beyler. o kadar söz verdik "ne olursa olsun çıkarmayacağım" diye e ne oldu şimdi ?

parmağında neden yüzük yok diye sorduğumda hiç beklemiyordu bu soruyu belli ki "biz o zaman yüzük takıyormuyduk ki ?" diye cevap verdi. ulan yüzüğü takalı 3 ay olmuş sen o fotoğrafları çekileli en fazla 2 hafta. yok takmıyorduk. bundan sonra başladı işte "yüzük kesiyordu parmağımı, ailem vardı dışarıda kimse yoktu, kötü bi niyetle çıkarmadım özür dilerim" gibi şeyler söylemeye başladı. güvenimi sarstı bu kız bu hareketle beyler. aslında büyütmemem gerektiğini düşünüyorum ama ne bileyim, bu insana da güvenemeyeceksem kime güveneceğim?

Kız aynı durumu yakalasa dübüründen çıkardı, bence yüklen nedenini çıkar ortaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkimiz var. son zamanlarda "bu kadar zaman geçti bi yüzük takalım artık" gibi cümleler kurmaya başladı ama ben sıcak bakmadım. çünkü biliyorum kavga edeceğiz, yüzüğün parmağında mı, çıkardın mı vs. basit ama sorumluluk isteyen bişey. bi şekilde ikna etti beni tamam takalım dedim bi anlık hatayla. (keşke takmasaydım eminim daha iyi olurdu) her neyse yüzükler parmaklara göre seçildi alındı, içine isim yazdırıldı, ondan sonra "her ne olursa olsun yüzüğü parmağımızdan çıkarmak yok ona göre" diyerek ve yanında güzel birkaç sözle taktık yüzüklerimizi, böyle 2-3 ay geçti, bazen kavgalarımız oluyordu 2-3 gün mesaj atmıyordum. son zamanlarda kötüydük çok yıprattık birbirimizi çok anlaşamamazlık yaşadık, ama son 2 günden beri iyiydik taaki düne kadar.

Kız aynı durumu yakalasa dübüründen çıkardı, bence yüklen nedenini çıkar ortaya...
    olayda sen haklısın ben olsam çoktan ayrılmıştım kız nasılsa yedekledim seni diye düşünüyor

• quote:

quote:

muhtemelen ettiğimiz kavgalara kızıp çıkarmıştır, ama "her ne olursa olsun çıkarmayacaksın" diye bi cümle vardı geçmişte.

kavgadan sonra artık hiç çıkarmayacağım, özür dilerim diye çok koşturdu şuan telefonu kapattım bana ulaşamıyor. sürtünsün burnu

• quote:

Orijinalden alıntı: haketti

quote:

quote:

muhtemelen ettiğimiz kavgalara kızıp çıkarmıştır, ama "her ne olursa olsun çıkarmayacaksın" diye bi cümle vardı geçmişte.

kavgadan sonra artık hiç çıkarmayacağım, özür dilerim diye çok koşturdu şuan telefonu kapattım bana ulaşamıyor. sürtünsün burnu

Alıntıları Göster
    quote:

parmağında neden yüzük yok diye sorduğumda hiç beklemiyordu bu soruyu belli ki "biz o zaman yüzük takıyormuyduk ki ?" diye cevap verdi. ulan yüzüğü takalı 3 ay olmuş sen o fotoğrafları çekileli en fazla 2 hafta. yok takmıyorduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

parmağında neden yüzük yok diye sorduğumda hiç beklemiyordu bu soruyu belli ki "biz o zaman yüzük takıyormuyduk ki ?" diye cevap verdi. ulan yüzüğü takalı 3 ay olmuş sen o fotoğrafları çekileli en fazla 2 hafta. yok takmıyorduk.

Alıntıları Göster
    nasıl insanlarsınız anlamıyorum ya. istedigi zaman çıkarır istedigi zaman takar yüzügü çıkarınca seni sevmiyor anlamınamı geliyor. Beyin neden bedava ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

Alıntıları Göster
    Ayrıl. Kadın dediğin tam güvenilir olacak. Biraz bile yan çizme varsa işin içinde çorap söküğü gibi gelir sonu. Aşkın sevginin lama cimi olmaz kardeşim yol ve gitsin ileride birşey oldu mu Gökhan K. söylemişti deme sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: WynTra

nasıl insanlarsınız anlamıyorum ya. istedigi zaman çıkarır istedigi zaman takar yüzügü çıkarınca seni sevmiyor anlamınamı geliyor. Beyin neden bedava ya

Alıntıları Göster
    Kendimi gördüm konuda kardeşim benim ilişkimde 16 aylıktı yaklasık 4 ay once yüzük alındı takıldı.
    'Ne olursa olsun lavabo ve dus haric cıkmayacak diye soz verildi'

Peki ne oldu 4 ayda sadece 3 gün giyerken gordum kac kere bulustuk 4 ayda diye sorarsan yaklasık 30 peki kac fotosunda yuzuk gordun 4 ayda 0!
    Ben nedenini sordugumda tek bahanesi 'UNUTUYORUM!'

bana söz verdi 3 defa yok giyicem askım ozur dılerım askım diye 3 ünüde tutmadı inanırmısınız artık ne yapmaya calısıyorsa!
    Banada uydurma bir cevapla 'Ben kalplerimiz baglı parmaktakine bu kadar deger verecegını dusunmuyordum! dedi ama ilk yüzükde deli gibi heyecanlıydı

Bende dün yüzügü attım o takmayacak kadar iplemiyor deger vermiyorsa ızdırabını ...

ama insan kudurmadan edemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Ayrıl. Kadın dediğin tam güvenilir olacak. Biraz bile yan çizme varsa işin içinde çorap söküğü gibi gelir sonu. Aşkın sevginin lama cimi olmaz kardeşim yol ve gitsin ileride birşey oldu mu Gökhan K. söylemişti deme sonra

Alıntıları Göster
    Yolla sen onu nereye giderse gitsin pikniğe.
  • Aynen hocam aynı durumu sen yapsan ne işkenceler çekerdin. Çıkar masaya vur bitsin bu iş
  • quote:

ARKADAŞ ŞAHİN K NIN DANIŞMANI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yüzüğe büyük anlamlar mı yüklediniz anlamadım. Şimdi olaya 3. şahıştan bakınca çok saçma geliyor. Yani yüzük bir bile parmağında olmasa ne olur olsa ne olur. Ne değişti seni mi aldattı? Seni aldatacak olsa yüzük onu durdurabilir mi? Fazla takıntı sağlantı vs yapmışsınız. Kıza şunu sorsaydın "Ben aynısını yapmış olsaydım sen nasıl karşılardın?" diye. Muhtemelen o da takıntı yapardı zaten yüzük takın diye direten de oymuş, takıntılı biri olduğunu buradan bile anlayabiliyoruz. Sen de kısasa kısas yapıyorsun o anlayışsızsa ben niye anlayışlı olayım hesabı. Sizin bu davranıilarınız kan davasına benziyor. Yani hiçbir zaman sonuçlanmaz devam ettrildiğ itakdirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

ARKADAŞ ŞAHİN K NIN DANIŞMANI

Alıntıları Göster
    Benimkisi ailesinden dolayı takmıyor evde dışarı çıkıncada uzun süredir dışarı çıkmıyorum diye bahane uyduruyor.İşin kötüsü yüzüğü sormadan etmeden süpriz yaptım pişmanım.Madem unutcaksın niye duruyo o yüzük

• quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Benimkisi ailesinden dolayı takmıyor evde dışarı çıkıncada uzun süredir dışarı çıkmıyorum diye bahane uyduruyor.İşin kötüsü yüzüğü sormadan etmeden süpriz yaptım pişmanım.Madem unutcaksın niye duruyo o yüzük

Alıntıları Göster
    Hocam buradaki bazı arkadaşların anlamadığı şey şu, o yüzükler çıkarılmayacak her ne olursa olsun derken yüzüklere büyük bir anlam veriliyor. Gerek sorumluluk, gerek sevgi, gerek güven, gerek önem vesaire. Bu yüzden yüzüğü çıkarması hiç hoş bir şey değil, ne karar verirsin sen bilirsin tabii hiç birimiz tanımıyoruz sevgilini...

• 3 yıl olacak çıkalı yüzük muhabbetini dahi açmadım, karşımdakide öyle. Bilinçli olmak lazım. Çocuk oyuncağı değildir yüzük bir ağırlığı vardır. Ne zaman nişana karar verirsiniz o arada takarsınız nişan tarihi gelene kadar bir söz yüzüğü. 1 yılı dolduran yüzük takıyor anlamadım ne iş bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 31 Temmuz 2013; 15:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzük = tasma

aynısını sen yapsan ayrılmıştınız bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 31 Temmuz 2013; 15:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

3 yıl olacak çıkalı yüzük muhabbetini dahi açmadım, karşımdakide öyle. Bilinçli olmak lazım. Çocuk oyuncağı değildir yüzük bir ağırlığı vardır. Ne zaman nişana karar verirsiniz o arada takarsınız nişan tarihi gelene kadar bir söz yüzüğü. 1 yılı dolduran yüzük takıyor anlamadım ne iş bu.
    Hocam büyük ihtimalle eşinin yüzüksüz gittiği bir ortamda ya da ailesiyle veya yalnız gittiği bir misafirlikte bekar olduğunu düşünmelerinden korkuyor ve bundan rahatsız oluyor. Bence sonuna kadar da haklıdır ben de o durumda aynısını düşünürdüm yani allah muhafaza gelir birisi bir yerde numarasını falan ister bir şey olur işte bence takmasını istemesi en doğal hakkı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

yüzük = tasma

Kızın hatası yüzük zamanını hatırlamıyormuş gibi kurtarmaya çalışması.Direk ailemin yanında takamıyorum deseydi keşke buda gayet normal bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

yüzük = tasma

Yorum yazanlar; Geçin bu işleri... Kaç kez yüzük taktınız, kaç kez ayrıldınız ? Yanlış yönlendirmeyin insanları...

Dostum siz yüzüğün ağırlığını kaldıramamışsınız. Yukarıda arkadaş demiş, nişana kadar yüzük olmaz. Adam haklı... Söz yüzüğü nedir Siz bir birinize güvenmiyorsunuz o zaman ? Yok parmağında yüzük olursa sarkmaz kimse, bakmaz ? Bunuda geçelim... Bizim insanımız öküz olduğu için farketmez

Önemli olan kalplere yüzük takmaktır. Kalplerin bir olmasıdır. Yüzük sadece bir simge, metal parçasıdır. Evlisin diyelim, eşin şehir dışında... Yüzüğü çıkartmak, hovardalık yapmak vs vs kim nereden bilecek? Aynı şeyi eşiniz yapsa mesala ? Bu yüzden dediğim gibi yüzüğün hiç bir önemi yok. Kalpler bir olsun, kalplere yüzük takılsın yeterki... Sonra koyun gitsin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.