Şimdi Ara

Yüz yüze eğitim isteyen sosyal ergenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne meraklıymışsınız 4 4 lük eğitim görmeye.

Kusura bakmayın herkes sizin gibi konar göçer yaşayamıyor.

Virüs tehlikesi var hala yüz yüze eğitim derdindesiniz.

Ya hadi bir kısım neyse (tıp vs) bulur da ulan ığdırda okuyan adamsın nedir bu kaliteli eğitim edebiyatı?

Sanki iş bulacaksınız.

Eğitim üniversiteden ibaret bir şey değil. Kendinizi geliştirmek de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Ekim 2020; 0:45:53 >

• Milletin derdi seni niye gerdi? Ben de yüz yüze eğitim istiyorum. Kendini geliştirmek üniversiteden ibaret değildir demiş. Ahahah. Sen ne yapıyorsun evde atom mu parçalıyorsun?

Herkes sizin gibi konar göçer yaşamıyor ne demek? Üniversiteye gidemeyecek durumun varsa okuma. Senin sefaletinin bedelini kaliteli eğitim almak isteyenler mi ödeyecek? Allah bilir dandik bir bölümde okuyor elinden gelen tek şey de burada yazı yazıp kendini tatmin etmek.

Edit: Eski mesajlarında yoğunluktan dolayı üniversite sitesinin çöktüğünü ve ders kaydı yapamadığını yazmış, gelip burada online eğitim savunuyor aynı arkadaş.

Bu nasıl bir kafa yapısı   Site çöktü diye online eğitimden soğumam mı gerekiyor? Sadece o sistemde bir sıkıntı vardı sonra düzeldi. Biraz kendini frenle de saçma sapan meselelerin üzerinden geçme. Konu hakkında bilgisiz veya fevri konuştuğun çok belli.

Bölüm tartışması yapmayacağım.

Herkes sizin gibi oradan oraya uçamıyor dostum. İnsanların hazırlıkları var psikolojileri var. Bu yolculuğu çekmek istemiyorlar. Millet ne ev kiraladı ne bir şey yaptı planlamasını uzaktan eğitime göre yaptı böyle bir anda dönem ortasında karar değiştirilmez.

Yüz yüze eğitime düşman değilim ama bu kadar da coşmanın bir anlamı yok. 1 dönemden bir şey kaybetmezsin.

Salgın daha bitmemiş virüs hala can yakıyor millet bunlara katlanmak zorunda mı? Şu dönemde nasıl yüz yüze eğitim isteyip milletin canını tehlikeye atabiliyorsunuz?

Daha ortada fol yok yumurta yok. Virüs belki bu sene bitecek. Bitmezse ona göre bir karar alınır. Ama böyle çocuk gibi yüz yüze eğitim abi kalite abi edebiyatı yapmak mantıksızlıktan öte bir şey değil.

Atom parçalamıyorum dostum ama derslerimi araştırıyorum kendimce çalışıyorum arşivlerim var. Bilip bilmeden konuşma.

Milletin derdi beni gerer çünkü sizin kararlarınız bizi de etkiliyor.

İsteyen uzaktan olsun isteyen yüz yüze olsun derdim ama bu salgın döneminde o da mümkün değil.

online eğitimin verimliliği daha iyi

gidip bakabilirler

https://forum.donanimhaber.com/uzaktan-egitim-anketi-ankara-tip--146002766#146002766

bu gibi eğitimi yüz yüze yapamazlar bire bir ilgi ve tüm olanaklar öğrencinin 1 ekran arkasında

ben virüs bitse bile teorik kısımların online yapılmasın taraftarıyım

(zaten okula gidiş geliş ve yolculuk sonrası kendine gelme süreleri) zaten 3 saatini alıyor güne 3 saat eksik başlıyorlar

yüz yüze olsun diyenleri bir anlayamıyorum

3 saatlik sınav için 2 ay twitter da "geleceğimizle oynuyosunuz,bizim hayatımızın bedelini kim verecek,bu kadar insan bi araya toplanır mı "vs diyodu şimdi de eğitim alamıyoruz geleceğimizle oynamayın okulları açın diyolar  

İronik ki bu adamlar, maske takmayan cahiller hayatımızla oynuyo diyo tweet atan adamlar :)

• Milletin derdi seni niye gerdi? Ben de yüz yüze eğitim istiyorum. Kendini geliştirmek üniversiteden ibaret değildir demiş. Ahahah. Sen ne yapıyorsun evde atom mu parçalıyorsun?

Herkes sizin gibi konar göçer yaşamıyor ne demek? Üniversiteye gidemeyecek durumun varsa okuma. Senin sefaletinin bedelini kaliteli eğitim almak isteyenler mi ödeyecek? Allah bilir dandik bir bölümde okuyor elinden gelen tek şey de burada yazı yazıp kendini tatmin etmek.

Edit: Eski mesajlarında yoğunluktan dolayı üniversite sitesinin çöktüğünü ve ders kaydı yapamadığını yazmış, gelip burada online eğitim savunuyor aynı arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 16 Ekim 2020; 0:51:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • online eğitimin verimliliği daha iyi

gidip bakabilirler

https://forum.donanimhaber.com/uzaktan-egitim-anketi-ankara-tip--146002766#146002766

bu gibi eğitimi yüz yüze yapamazlar bire bir ilgi ve tüm olanaklar öğrencinin 1 ekran arkasında

ben virüs bitse bile teorik kısımların online yapılmasın taraftarıyım

(zaten okula gidiş geliş ve yolculuk sonrası kendine gelme süreleri) zaten 3 saatini alıyor güne 3 saat eksik başlıyorlar

yüz yüze olsun diyenleri bir anlayamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Milletin derdi seni niye gerdi? Ben de yüz yüze eğitim istiyorum. Kendini geliştirmek üniversiteden ibaret değildir demiş. Ahahah. Sen ne yapıyorsun evde atom mu parçalıyorsun?

Bu nasıl bir kafa yapısı   Site çöktü diye online eğitimden soğumam mı gerekiyor? Sadece o sistemde bir sıkıntı vardı sonra düzeldi. Biraz kendini frenle de saçma sapan meselelerin üzerinden geçme. Konu hakkında bilgisiz veya fevri konuştuğun çok belli.

Bölüm tartışması yapmayacağım.

Herkes sizin gibi oradan oraya uçamıyor dostum. İnsanların hazırlıkları var psikolojileri var. Bu yolculuğu çekmek istemiyorlar. Millet ne ev kiraladı ne bir şey yaptı planlamasını uzaktan eğitime göre yaptı böyle bir anda dönem ortasında karar değiştirilmez.

Yüz yüze eğitime düşman değilim ama bu kadar da coşmanın bir anlamı yok. 1 dönemden bir şey kaybetmezsin.

Salgın daha bitmemiş virüs hala can yakıyor millet bunlara katlanmak zorunda mı? Şu dönemde nasıl yüz yüze eğitim isteyip milletin canını tehlikeye atabiliyorsunuz?

Daha ortada fol yok yumurta yok. Virüs belki bu sene bitecek. Bitmezse ona göre bir karar alınır. Ama böyle çocuk gibi yüz yüze eğitim abi kalite abi edebiyatı yapmak mantıksızlıktan öte bir şey değil.

Atom parçalamıyorum dostum ama derslerimi araştırıyorum kendimce çalışıyorum arşivlerim var. Bilip bilmeden konuşma.

Milletin derdi beni gerer çünkü sizin kararlarınız bizi de etkiliyor.

İsteyen uzaktan olsun isteyen yüz yüze olsun derdim ama bu salgın döneminde o da mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Ekim 2020; 1:3:18 >

• Online eğitim önde sallamıyorum verilerde öyle diyor.
    En basit tabiriyle bir sınıfta 30 kişi var bu sınıfta 5 kişi sağlam şekilde çalışıyor.

Online eğitim olunca çalışan kesim yine çalışıyor birşey farketmiyor internette her konuda bilgi bulunabiliyor kara tahtada 20 dk yazılmasını beklersin örnek olarak internette aynı konuyu saniyesinde bulursun he odak problemin vardır bu ayrı.

Online eğitimde çalışmayan kısım çalışmadığından çünkü yüz yüzede sınıfta olmak zorundasın onlineda bu yok.Ve daha rahat olduğundan online anlaşılmıyor yaw diyor çoğu öğrenci.

Neyini anlatıyım çalışan kesim yine yapıyor eğer yüz yüze önde olsaydı okula gidemeyen kardeşlerimiz sınavlarda çok iyi derecelere giremezdi "Azim ve çaba" asıl anahtar bu yoksa hiçbir şey farketmiyor.

Benim düşüncem sadece virüs bitince değil tüm dünyada teknolojiye ayak uydurarak teorik derslerin online bir şekilde ama gösterilmesi gereken derslerin yüz yüze olması en ideali olur.En azından kişisel odaklanmamız gelişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sosyal falan değilim, ama ben de yüzyüze istiyorum. evde mal gibi oturup bilgisayara bakıyoruz günde 5-6 saat ders dinlemek için. hele ki 3. sınıfta olunca artık dersler zaten boru gibi bi de bişey anlamayınca paso kendimiz çalışmak zorunda kalıyoruz her detaya. böyle eğitim olmaz. lab yok, düzgün teorik eğitim yok. ayrıca bizim yaşımızda hastaneye kaldırılma oranı bile (ölüm değil bak) 100000 kişide 70 kişide oluyor, ki ölüm oranı da %0.2, bu kişiler de kronik hastalığı olanlar. böyle sikimdirik ve zayıf bi virüsten dolayı okul online falan yapılmaz. eğitim 80 sene boyunca geçerli olacakken bu virüs en geç seneye gidecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 16 Ekim 2020; 8:47:39 >
  • 3 saatlik sınav için 2 ay twitter da "geleceğimizle oynuyosunuz,bizim hayatımızın bedelini kim verecek,bu kadar insan bi araya toplanır mı "vs diyodu şimdi de eğitim alamıyoruz geleceğimizle oynamayın okulları açın diyolar  

İronik ki bu adamlar, maske takmayan cahiller hayatımızla oynuyo diyo tweet atan adamlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Milletin derdi seni niye gerdi? Ben de yüz yüze eğitim istiyorum. Kendini geliştirmek üniversiteden ibaret değildir demiş. Ahahah. Sen ne yapıyorsun evde atom mu parçalıyorsun?

Sen gerçek bir alfasın  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzyüze eğitim isteyen okulunu dondursun salgın bitene kadar. Madem yüz yüzede inanılmaz nitelikli bir eğitim aldığınızı düşünüyorsunuz 1-2 dönem için okulu dondurmanın bir önemi olmayacaktır sizin için.

• Düzgün yapılsa sıkıntı yok ama hiçbir üniversitede o altyapı yok. 1 saatlik dersi 1.30 2 saat görüyoruz ve verimli olmuyor

• Olay öğrencilerin hayatının riskte olması mı? Öğrenciler üniversiteye gidince bütün yıl okul ekosisteminin içinde kalmayacaklar, şehrin her tarafına dağılacaklar. 1 öğrenci virüs kaparsa odasındaki 3 kişi de kapacak, bunlar dışarı çıkacak ve dışarıya da bulaştıracak.
    Doğru dedin. Eğitim, hayatının geri kalan onlarca yılında geçerli olacak ve virüs en geç seneye bitecek. 1 senenin lafı olmaz herhalde yukarıda yazılanların ışığında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sosyal" kelimesi ile milleti aşağılayanı da ilk defa görüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NickYokkiBeAbi

"Sosyal" kelimesi ile milleti aşağılayanı da ilk defa görüyorum.
    ahahahaha harika yorum

Bu forum öyle ruh hastalariyla dolu işte :D ahahaha

Ödü kopuyor millet ortam yapacak hayatını yaşayacak ben de ezik ezik kalicam diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

ahahahaha harika yorum

Bu forum öyle ruh hastalariyla dolu işte :D ahahaha

Ödü kopuyor millet ortam yapacak hayatını yaşayacak ben de ezik ezik kalicam diye

Alıntıları Göster

İşine geldiği gibi anlama lafı hocam. Ortam için virüs döneminde bile üniye gitmeyi göze alan insanları da kastediyorum o kısımda.

Ruh hastalığı konusunu açacaksak bu konuda sen daha öndesindir heralde  

"Ödü kopuyor millet ortam yapacak hayatını yaşayacak ben de ezik ezik kalicam diye"

Aynen işim gücüm yok bunları dert edeceğim tek derdim bu. Yıkıkların forumunda bunu yazmak da abesle iştigal.  

Bu ağlak forumda takılıyoruz diye beni kendiniz gibi sanmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Ekim 2020; 11:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

İşine geldiği gibi anlama lafı hocam. Ortam için virüs döneminde bile üniye gitmeyi göze alan insanları da kastediyorum o kısımda.

Ruh hastalığı konusunu açacaksak bu konuda sen daha öndesindir heralde  

"Ödü kopuyor millet ortam yapacak hayatını yaşayacak ben de ezik ezik kalicam diye"

Aynen işim gücüm yok bunları dert edeceğim tek derdim bu. Yıkıkların forumunda bunu yazmak da abesle iştigal.  

Bu ağlak forumda takılıyoruz diye beni kendiniz gibi sanmayın :)

Alıntıları Göster
    O ağlaklardan hiçbir farkin yok gibi duruyor milleti sosyal diye aşağılamak nedir ya yapma Allah aşkına:D öyle yazınca ne denmesini bekliyorsun

Ben sıkıntılı bile olsam sosyal olarak insan yönünden hiçbir sorunum yok😂😂 açtığım konuların hepsi sene kaybiyla alakaliydi sadece. Hepsini ara bak bakalım farklı bir şey görecek misin

• Coronachan umarım daha öldürücü olur ben yıkığım herkes öyle olsun

• Yüz yüze eğitim istiyorum ama şu anki konjonktüre göre açılmaması taraftarıyım. Vaka sayıları aldı başını gidiyor, bunun üzerine bir de okullar açılırsa kendi ayağımıza sıkmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

O ağlaklardan hiçbir farkin yok gibi duruyor milleti sosyal diye aşağılamak nedir ya yapma Allah aşkına:D öyle yazınca ne denmesini bekliyorsun

Ben sıkıntılı bile olsam sosyal olarak insan yönünden hiçbir sorunum yok😂😂 açtığım konuların hepsi sene kaybiyla alakaliydi sadece. Hepsini ara bak bakalım farklı bir şey görecek misin

Alıntıları Göster

Belki başlık yanlış olmuştur haklı olabilirsin. Ama insanları sosyal diye aşağılama niyetinde değildim.

İsterlerse üniversite duvarını yalasınlar taşı toprağı öpsünler beni ilgilendirmez orası.

Evet belki bu konular ağlaklıktı öyle yorumlanabilir ama foruma göre kıyaslayacak olursak forumdaki en az ağlak olan insanlardan biri benimdir.

Sana hakaret ettiğim için üzgünüm sonuçta seni tanımıyorum ama bana karşı o lafların da pek hoş değildi. Sonuçta sen de beni tanımıyorsun.

Sosyal yönden sorununun olmadığını söylüyorsun eyvallah, lafımı geri alıyorum ama "ehuehu kıskançlığa bak ezik" yazmak ne kadar mantıklı sence  

Neyse canın sağolsun hocam. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 16 Ekim 2020; 13:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artixvonkrieger

Yüz yüze eğitim istiyorum ama şu anki konjonktüre göre açılmaması taraftarıyım. Vaka sayıları aldı başını gidiyor, bunun üzerine bir de okullar açılırsa kendi ayağımıza sıkmış oluruz.

Öyle hocam. Dediğim gibi daha ortada bir şey yok 1 dönem sabredelim duruma bakalım diyorum asosyal ezik damgası yiyorum  İlginç kafalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Belki başlık yanlış olmuştur haklı olabilirsin. Ama insanları sosyal diye aşağılama niyetinde değildim.

İsterlerse üniversite duvarını yalasınlar taşı toprağı öpsünler beni ilgilendirmez orası.

Evet belki bu konular ağlaklıktı öyle yorumlanabilir ama foruma göre kıyaslayacak olursak forumdaki en az ağlak olan insanlardan biri benimdir.

Sana hakaret ettiğim için üzgünüm sonuçta seni tanımıyorum ama bana karşı o lafların da pek hoş değildi. Sonuçta sen de beni tanımıyorsun.

Sosyal yönden sorununun olmadığını söylüyorsun eyvallah, lafımı geri alıyorum ama "ehuehu kıskançlığa bak ezik" yazmak ne kadar mantıklı sence  

Neyse canın sağolsun hocam. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Haklısın hocam zaten ben senden daha agresif konuştum ama:

Hem ağlak ezik asosyal olup hem de milleti çatır çatır kiskanan millet hayatını yaşamasin isteyenlerden nefret ediyorum. Eziksen ezikligini bil dimi😂 bazıları istiyor ki herkes mutsuz olsun asosyal olsun ve inan ki bu forumda o ruh hastalarindan çok var. Ben yanında 0 kalırım benim sene takıntım sadece kendimle alakalı.

Seni onlardan sandım değilsen sıkıntı yok ama onlar üstüne alinmaya devam edebilir😂

Yapıcı üslubun icin teşekkür ederim kötü sozlerimi geri alıyorum özür diliyorum senden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.