Şimdi Ara

yüz temizleme jeli !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 3 haftadır nıvea yüz temizleme jeli (yağlı ciltler için) kullanıyorum...ama hiç bir gelişme olmadı..
    nıvea y.t.jeli kullanan ve memnun olan ya da başka bir jel kullanan var mı

• ben eskiden mavi olan for men i kullanırdım iyiydi. dün de yağlılar için olandan aldım(17 ytl lik şeyi migrosta 9 a düşürmüşler)

yüzümde takır takır yağ tabakaları oluşmuyor ve kullandıktan sonra kepeklenme olmuyor. ben sevdim.

ama kokusu limonlu pril gibi mavi olanın kokusu iyiydi
  • ben deep clean kullanıdım daha berbat oldu sonra doktora gitmez zorunda kaldım, doktor kontrolü olmadan kullanmayın bunları, cild probleminiz varsa doktora gidin, ben deep clean kullandıktan sonra yüzümdeki yağlanma ve sivilce arttı doktor antibiyotik verdi, çünkü bu cild hastalığıymış,

doktora gidin kardeşim reklamalara aldanmayın hepsi para peşinde onların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 8 Haziran 2006; 14:31:23 >
  • allahtan sen 3 haftadır kullanıyon ben hem jelini hem toniğini (pembe olanı)

hemde nıvea kremini 1,5 yıldır kullanıyom hala bişey yok..yada var benim gözüme belli oolmuyo
  • sebamedin hipoalerjinik sabununu öneriyorum.
  • ben de sağlık ocağına gittim alkonix die bi jel verdi bir de antibiotik. henüz hiç sivilce çıkmadı ve eski olanlarında içikuruyor ama hala morlar ve altlarında bişeyler var.. haplar bitince yine gidip almak gerekli mi ?
  • benimde yüzümde yağlanmalar ve kepeklenmeler oluyordu. banyodan sonrada cildim kuruyor ve dökülmeye başlıyordu. 10gündür sebamed likid diye bir vucut ve yüz şampuanı kullanmaya başladım ve çok rahatlattı. sanırım faydası var. tek sorun doktora danışmadan kullanmaya başladım, aceba zaralı bir tarafı varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle markalar ile alakası yok bence sadece senin yüzüne uyumlulukla alakalı şansssss
  • bende deep clean kullandım yüzümü daha çok berbat etti.çünkü aşırı derecede kurutuyo ve yüzün phını bozuyo dermatoloğa gitmek en iyisi
  • yüzüne uyumlu olması şans.. ama bunun için de bütün ürünleri almak , denemek lazım...

yaşım 21 ..ve 2 yıl önce mavi olan nıvea yı kullanmıştım sonuç : değişen bir şey olmadı...
    şimdi ise yeşil olanı (oıl control) kullanıyorum..belirttiğim gibi bir şey değişlmedi..ama ben devam edecğeim bakalım
  • aynen deep and clean kullandım. daha kötü etti.

yüzümde de sivilce izleri var ve geçmiyor ne yapacağım ya
  • öncelikle sivilceli bir cilde sahipsen sivilcelenmenin sebebini anlayabilmek için dermatoloğa görünmek gerekiyor..ve ona göre ürün alman gerekiyor..cilt temizliğindede cilt türüne göre ürün kullanman gerekiyor..

CiLT TiPLERi

NORMAL CiLT: Görünümü seffaf, gözenekleri kapali, lekesiz ve problemsiz bir cilt. Hafif bir bakimla dogal güzelligini korur. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, alkol orani normal bir tonik ve su içerikli hafif bir nemlendirici.

KARMA CiLT: Alin, burun ve çene yaglidir. Yani yüzde T seklinde bir yaglanma görülür. Yagli olan kisimlarda siyah nokta, yag butonlari, açik gözenekler bulunabilir. Yanaklardaki gözenekler ise kapalidir. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, düsük alkollü tonik, cildin durumuna göre nemlendirici ve eger gerekiyorsa göz çevresi için krem.

KURU CiLT: ince bir üst deriye sahip, gözenekleri ufak ve kapali cilt. Ancak yag salgilanmasi normalin altinda oldugu için görünümü mattir ve pul pul kalkmalar görülür. Cilt gergindir fakat çabuk kirisir. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, alkolsüz tonik, yag içerikli nemlendirici, besleyici gece kremi, göz çevresi kremi ve nemle yag depo edici maskeler.

YAGLI CiLT: Görünümü parlak ve yagli, gözenekleri açik bir cilt tipi. Gözeneklerin içi genellikle dolu, siyah noktali ve sivilceli olabilir. Yagli cildin akne problemini önlemek için çok dikkatli bir günlük temizlik programi uygulanmalidir. Kullanilacak ürünler: Jel tipi temizleyici, alkollü tonik, su içerikli nemlendirici ve sarkmayi önlemek için temizleyici ve sikistirici maskeler.

EGER YAGLI CiLT SiViLCELiYSE: Sivilce, siyah nokta ile kapali olan gözeneklerden fazla yag salgisinin disari çikamayip, oldugu yerde birikmesiyle olusur. Yagli ciltlerde kullanilacak ürünlerin özenle seçilmesi sarttir. Kullanilacak ürünler: Antiseptik sabun (kükürt, kafur, katran içeren ürünler).

EGER YAGLI CiLT HASSAS iSE: Genislemis gözenekler, zaman zaman kirmizi lekeler görülür. Hassasiyetinden pul pul kalkabilir. iç ve dis etkenlere karsi duyarlidir. Kasinti ve yanma görülebilir. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, kesinlikle alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve genelde cildin susuz yapisi oldugu için su içerikli hafif nemlendiriciler.

OLGUN CiLT: Hücrenin yasam ritminin yavaslamasi sonucu olusan bir cilt tipidir. Ölü hücreler kat kat yigilarak sonuçta cilde kaba bir görünüm verir. Yag hücrelerinin daha yavas çalismalari ise derin çizgilere ve gevsemeye neden olur. Sürekli bir nemlendirici kullanilmazsa deri kurur ve kirisir. Kullanilacak ürünler: Kipozom ve vitamin E içeren kremler, alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve genelde cildin susuz bir yapisi oldugu için su içerikli hafif nemlendiriciler.

• bayan arkadaşlara hormon testi yaptırmalarını öneriyorum.eğer hormon değerleri yüksek çıkarsa kadın doğum uzmanına gitsinler...o.k hapları veriyorlar sivilcelerin geçmesi için.
  • ben netrogena-clear pore wash kullanıyorum.. onun başlı başına bi etkisini göremedim..
    ancak;
    -15tatilinin ilk gününden itibaren günde 3 defa -eş aralıklarla- yüzümü dove sabunla iyice! sabunlayıp yıkadım.. geceleri de yatmadan clean and clear ile yüzümdeki kirleri -gerçi dove'dan kalmazdı ama :)- alırdım..
    birde sivilceleriniz çok büyük oluyorsa size pahalı bir tavsiyem olacak;
    Çay ağacı yağı (natural oil-tea tree manuca rosalina yazıyor kutusunda) diye bir şey var, 10ml'si 39-49 ytl gibi bişey..
    ancak sadece gece sürüyoruz, aksi halde güneşle birlikte sürülürse iz bırakıyormuş..
    gece yatmadan önce sürüp, yattıktan sonra bir süre yüzünüzü açıkta tutmanız -kuruması için- yeterli..
    böyle söylenirmi bilmiyrum ama "hayvan" kadar sivilceleri bi gecede ya yok ederdi, yada 3-4 gün ileriye gitmiş haline sokar, ve böylece sivilce yok oluyormuş gibi gösterirdi, en nihayetinde yok olurdu..
    ben izmirde tek bir yerde bulabildim..
    aslında çok sordum ama çay ağacı yağı diyince eczaneler bile boş boş bakıyordu bana...

birde fiyatı konusunda 10ml'ye çok gelebilir, ama diğerleri gibi pamuğa döküp sürmüyoruz, ucunda damla damla dökülmesini sağlayan bir kapağı var -misafirlere ikram edilen kolonyanınkilerden sıkı gibi düşünün ;)- ve bu kapaktan parmağınıa geçirip sürüyorsunuz, ancak yinede damlatmak zarara sokabilir :) parmağınızı deliğin bir kısmını kapatıp elinizi ters çevirdiğinizde, parmağınızın ucu nemleniyor, zaten bununla 2-3 sivilceye sürülüyor..
    ardından da o plastik başında kalanla sürüp bi gecede toplam 1 damla bile harcamadan neredeyse temizliyorsunuz, daha doğrusu sivilcenin üstüne sürüyorsunuz, ve yatıyorsunuz, nası yapıyorsa iltihaplıları bile yok ediyor...

isteyen olursa özelden ulaşsın, aldığım adresi bulabilirsem yollarım..

• quote:

Orjinalden alıntı: liza

KARMA CiLT: Alin, burun ve çene yaglidir. Yani yüzde T seklinde bir yaglanma görülür. Yagli olan kisimlarda siyah nokta, yag butonlari, açik gözenekler bulunabilir. Yanaklardaki gözenekler ise kapalidir. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, düsük alkollü tonik, cildin durumuna göre nemlendirici ve eger gerekiyorsa göz çevresi için krem.

EGER YAGLI CiLT HASSAS iSE: Genislemis gözenekler, zaman zaman kirmizi lekeler görülür. Hassasiyetinden pul pul kalkabilir. iç ve dis etkenlere karsi duyarlidir. Kasinti ve yanma görülebilir. Kullanilacak ürünler: Süt tipi temizleyici, kesinlikle alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve genelde cildin susuz yapisi oldugu için su içerikli hafif nemlendiriciler.

işte benim sorunum bunlar
    varmı çözümü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.