Şimdi Ara

Yüz sarkması ve kolojen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27'ye gireceğim ve yüzümde sarkma, solgunluk, deforme var eski canlılığım yok. TİP 1 2 3 kolojen aldım her gün içiyorum. İyi gelir mi? Bu yaşlarda sarkma çökme normal mi sizce? kan değerlerim ve vitaminim normal. Psikolojik rahatsızlığım yok. Sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memodevart -- 27 Ocak 2024; 17:10:1 >

• bol su iç. yüzüne ve cildine masaj yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam su fazla olmasa da tüketiyorum. Daha da sıklaştıracağım ama nedenini anlamayı çalışıyorum çökmenin. Sonuçta bir şey yaşamadan sarkkma çökme olması garip geldi o yüzden.

• memodevart M kullanıcısına yanıt

beslenme, gıda, hava kirliliği, stress, hastalıklar... hepsi de olabülü, sadece 1 i de...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Peki nasıl toparlıcaz dönüşü yok mu hoca.

• Ani kilo mu verdiniz bir anda

• retinol sür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüz sarkması ve kolojen

Kısa sürede kilo verince böyle oldu.

NIVEA Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu Pump 400 ml x2 Adet,10 Günde Sıkılaşmış ve Esnek Cilt, Avantajlı Boy
    https://www.hepsiburada.com/nivea-q10-sikilatirici-vcut-losyonu-pump-400-ml-x2-adet10-gnde-sikilami-ve-esnek-cilt-avantajli-boy-p-HBV00000Y2GVR?magaza=NIVEA&url_src=ios-product-detail

Ama bunu kullanınca 1 ayda böyle oldu:

Yüz sarkması ve kolojen

• Hocam ani de değil aslında 1-2 yıl evvel 77-78 kiloydum şimdi 71 kiloyum. zayıfladım diye mi böyle gözüküyor desem aşırı bir kilo verme yok. anlayamadım ben de.

• Şu ürünleri tavsiye edeceğim

https://www.amway.com.tr/Vitamin-C+HA3-G%C3%BCnl%C3%BCk-Serum-Artistry-Skin-Nutrition%E2%84%A2/p/125517?utm_source=copy&utm_medium=sharebar&utm_campaign=tr_tr_15000008685857_113534566&aboSponsorCode=8685857&aboSponsorCode=8685857&utm_source=copy&utm_medium=sharebar&utm_campaign=tr_tr_15000008685857_113534566

• Ben de kilo versem sarkar muhtemelen. 45 kg falan vermeliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.