Beyler bu cok can sıkıcı bir şey. Yuzumun sag tarafi, sol tarafindan daha geniş ve burnum sag tarafima dogru yamuk. Yani deviasyon ameliyati olsam sol tarafi iyice daralacak. Hayir sadece asimetri olsa tamam bir de burnum yamuk olunca cok can sıkıyor. Kaşimin biri digerinden birazcik yukarıda. Elmacık kemigimin biri cikik biri degil. Yuzumun tum kemiklerinin kirilip yeniden oturtulmasi lazim ki yamuklugum duzelsin. Bir de fotosopla ugrasiyorum, gozum alisti artık bir seye baktigimda gordugum ilk sey simetrik mi asimetrik mi olduğu. Elbette simetrik olmayacakti ama bu kadari biraz fazla. Estetik de bir yere kadar. Dolgu falan oluyormuş, yaparim da ama senede bir tekrarlaniyormus ve 3-4 bin tl. Zengin degiliz ki surekli tekrarlayalim. Durumu benim.gibi olan var mi? Bu dertten muzdarip olanlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüz Asimetrisi

-
-
Olum manyak misiniz lan kizlar bakcak diye oluyonuz rahat takilin birz biz sanki yakisikliyiz sanki zenginiz herkes aglliyor mu sizin gibi
Zengin degilsen git calis iste calis derste calis bunlari dusuncekken yaptigibiz islere bak abi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kyrie2
Olum manyak misiniz lan kizlar bakcak diye oluyonuz rahat takilin birz biz sanki yakisikliyiz sanki zenginiz herkes aglliyor mu sizin gibi
Zengin degilsen git calis iste calis derste calis bunlari dusuncekken yaptigibiz islere bak abilan kızlarla alakası olduğunu nerde yazdım da sen öyle bir şey çıkardın. her gün aynada yüzümü gören benim. bu beni rahatsız eden bir şey. kızlar için umursamıyorum bunu çünkü çok şükür bakanımız var. mesele benim rahatsız olmam. psikolojik bir sorun olup çıkacak.
-
olsa da anlamamışımdır herhalde
bi daha tüm kemikleri kırıp yeniden yaptırmaya değmez bence burnunu yaptır gitsin
-
yok hocam zaten o lafın gelişi, hani ancak o şekilde düzelir yamukluğum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha ben de gerçekten öyle bı ameliyat var zannettim ;D
:D belki vardir bilmiyorum
Yüz simetrik olmaz ergen kardesim.
Simetrik olsa uzayli gibi olursun
Yaşımı bilmiyorsun, Ergen diyorsun. Ayrica yuz simetrik olmaz ama bu kadar asimetrik olmaz, biliyoruz da konusuyoruz.
Benim de yüzüm simetrik değil ama o kadar da sorun değil. Millet bizim farkettiğimiz kadar farketmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burun yamukluğunu buna katamam ama yemeği yep bi tarafınla yiyorsan hep aynı tarafa yatıyorsan böyle sorunlar baş gösterebiliyormuş. Yüzün iki tarafındaki kasları eşit şekilde çalıştırman lazımmış normalde. Ben de hep sağ tarafıma yatarım kalbin üstüne yatmamak için zararlı olduğunu duymuştum benim de bir yanağım daha tombul xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 1 Eylül 2020; 10:58:27 > -
Kardes kb gece gece kafayi yemisim ben senj kocaelili gibi bisi sandm
hocam birkaç organı birden beğenmeyip bahane bulman psikolojik olarak normal olmayabilir . en bozuk olanı yaptır kalanını takma. dış görünüş bi yerden sonra önemli değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlara bakınca anlıyorum ki insanlar yüz asimetrisinin ne olduğunu bilmiyor. Arkadaşlar bende bu durumdan muzdaribim. ilk lise yıllarımda fark ettim ve o yıllar tam bir buhrandı. Aynada bambaşka birisiniz fotoğrafta bambaşka. Yüzünüz resmen yamuk çeneniz simetrik bir şekilde değilde sola doğru sivrileşiyor ve bu gülüşünüzü, dişlerinizi dudaklarınızı elmacık kemiklerinizi herşeyinizi etkiliyor. Umarım kimsenin başına gelmez. Kendiliğinden geçmesi gibi bir durum söz konusu değil ve ameliyat işine girmek maalesef aşırı maaliyetli. Hele benim ki gibi çene baştan başa yamuk ise. Artık umursamıyor gibi davranıyorum ama hala fotoğraflardan kaçıyorum. Aynada kendime bakmaya dahi tahammül edemiyorum. Sanırım hayatımın sonuna kadar da böyle olacak. Velhasıl arkadaş ciddi bir soruna değinmiş, dünyada bu durumdan muzdarip çok kişi var ve bu insanın psikolojisini alt üst edebilir. Ufak bir araştırmanızı öneririm. Hayırlı günler herkese
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X