Şimdi Ara

Yusuf Dikeç’li The Day of The Jackal tanıtımı büyük ilgi gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yusuf Dikeç’li The Day of The Jackal tanıtımı büyük ilgi gördü
    Oscar ödüllü oyuncu Eddie Radmayne’in başrolünde olduğu ve geçen yıl sonlarında Sky platformunda ilk sezonu yayınlanan The Day of The Jackal dizinin tanıtımına Yusuf Dikeç damga vurdu. Milli atıcının rol aldığı tanıtım kısa sürede viral oldu. 

The Day of The Jackal dizisinde Yusuf Dikeç oynadı mı?

Frederick Forsyth'in ünlü romanından uyarlanan ve iz bırakmış bir suikastçının hikayesinin anlatıldığı The Day of The Jackal dizisinin ilk sezonunda Yusuf Dikeç’in herhangi bir rolü yok. Şimdilik sadece tanıtım videosunda rol almış görünüyor. 

Ayrıca Bkz.Resmi Hitman hesabından Yusuf Dikeç'e hoş geldin mesajı

Videoda turnuvaya katılan Yusuf Dikeç’in, aslında kendisini ustaca gizlemiş The Jackal olduğunu görüyoruz. Eddie Radmayne’in canlandırdığı karakter, aynaya doğru atış hareketi yaptıktan sonra makyajını temizliyor ve asıl yüzü ortaya çıkıyor. 

Yusuf Dikeç tarafından paylaşılan video kısa sürede viral oldu ve basında yer aldı. İlk sezonu oldukça beğenilen The Day of The Jackal dizisi sadece İngiltere’de Sky, ABD’de ise Peacock platformları tarafından yayınlanıyor. 

• Güzel reklam, ilgi çeker.

• 1. sezon izledim güzel dizi tavsiye ederim.

• yusuf bey tek hareketle abd dizi dünyasına bile girdi . bir dizide felan rol al be abi yürü:)

• Animede izlemek isterdim

• günceli izlemek için önce eski yapımı izleyenlerdenim akşam 1973 yapımı filmden başlıyordum izlemeye öyle ilgimi çekti benim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winnick -- 10 Ocak 2025; 11:16:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • As bayrakları as 👏👏👏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız Yusuf abi şu çelimsiz oyuncudan 1000 kat daha karizmatik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevmiyorum bu adamı, bizden biri gibi, ne yapsa ilgi görüyor

• Tüyler diken diken oldu be ustam çok iyi.

• Hoşuma gitti keşke daha fazlası olsa rol falan alsa.

• yalnız, baştaki morph çok iyiymiş...

diziyi izleyenler bilir, spoiler vermeden yazayım, ilk saldırıdan sonraki kılık değiştirmesi...

• Bu habere fazla takılmayın. Türkiye diye gösterdikleri sahnelerde sanki İran'ı gösteriyorlar gibiydi. Türk düşmanlıklarını bu dizide de yaptılar yani.

• Çok iyi lan:) adam Tarantino filmlerinden çıkmış gelmiş sanki.

• TSK MSB deki subaylar Yusuf beyin reklamını yapmadılar ,sitelerinde paylaşmadılar. Hayırdır kıskandılar mı acaba ? Kardeş ordusu diyorlar ama neyse..

• Vay be Yusuf Dikeç aslında Çakal mıymış? Yine mi gandırıldık!

Şaka bir yana güzel bir tanıtım olmuş, sağlam PR. Diziyi izlerdim belki ama şu Eddie Radmayne bana çok itici geliyor, tahammül edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Vay be Yusuf Dikeç aslında Çakal mıymış? Yine mi gandırıldık!

Şaka bir yana güzel bir tanıtım olmuş, sağlam PR. Diziyi izlerdim belki ama şu Eddie Radmayne bana çok itici geliyor, tahammül edemiyorum.

tam tersi, mutlaka izlemenizi öneririm...

gerçekten de güzel bir dizi... eddie redmayne karaktere tam oturmuş... profesyonel, soğuk, acımasız ama bir o kadar da aile babası... Yusuf Dikeç’li The Day of The Jackal tanıtımı büyük ilgi gördü 

• Bizim memlekette ne hareketler var ama keşfedilmemiş

• Belki ileriki bölümlerde küçük bir rolü olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.