Şimdi Ara

yürüyüşüm bozuk arkadaşlar. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ben kısa boylu ve cok zayıf biriyim. 48 kiloyum. Belki bu yüzdendir , hani yolda yürürken dükkan camlarından kendi yansımanızı bi yandan görürsünüzya, işte o yansımaya baktığımda sırtımdan omuz bölgeme doğru eğrilik görüyorum.Düzeltmeye calisiyorum , dik durmaya calisiyorum fakat bu sefer de engelli gibi görüyorum yansımadan kendimi . Vücut yapim zaten hiç yok. sırtım falan etli değil. 48 kilo insanım . vücut yapmaya calisicaktim araya ramazan girdi aksamları birşeyler yapmaya calisiyorum kendimce.

Birde arkadaslar , bacak boyum uzun. üst vücudum kısa. Belki gelisim dönemi icerisinde oldugumdandır . Arkadaslarım da yürüyüs bozukluğumu sürekli söylüyorlar bana.

Daha önceden böyle bir sorunu olupta zamanla düzeltmiş hocalarımdan cevap bekliyorum.

Tekrardan iyi forumlar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 22 Aralık 2020; 15:54:23 >
  • 48 kg çok az la biraz kilo al

KaÇ yaşındasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 27 Haziran 2015; 16:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dostoyevskii

48 kg çok az la biraz kilo al

KaÇ yaşındasin

dile kolay alamiyorum hocam

bir kaç spor hocasından tavsiye aldim onlarında söylediği besinleri her gün yiyecek derece maddi bütcem yok. Birde yağ alarak kilo almak istemiyorum , kas kütlesi alarak kilo yapmak istiyorum ki oda gene uzun bi süreç , sağlam bi beslenme gerektiriyormuş

yasim 17
  • Bende eğik yürüyordum.Sonradan kardeşimi sürekli kucağıma aldığım için düzeldi.Kucağıma aldığımda kendimi oldukça düz tutmak zorunda kaldığım için zamanla normale döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 27 Haziran 2015; 16:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bysteve

Bende eğik yürüyordum.Sonradan kardeşimi sürekli kucağıma aldığım için düzeldi.Kucağıma aldığımda kendimi oldukça düz tutmak zorunda kaldığım için zamanla normale döndü.

hocam pc de eğik oturuyorum . Dik otursam bile otomatik olarak eğiliyorum anlamadan. Aklıma geldikce kendimi düzeltiyorum. İnsallah geçer nedense kafaya taktim bu sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1146

quote:

Bende eğik yürüyordum.Sonradan kardeşimi sürekli kucağıma aldığım için düzeldi.Kucağıma aldığımda kendimi oldukça düz tutmak zorunda kaldığım için zamanla normale döndü.

hocam pc de eğik oturuyorum . Dik otursam bile otomatik olarak eğiliyorum anlamadan. Aklıma geldikce kendimi düzeltiyorum. İnsallah geçer nedense kafaya taktim bu sorunu

Bendede bilgisayar başında oturmaktan oldu.Hocam bilgisayarı bırakın ben bıraktım oldukça düzelttim kendimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizik tedavi veya ortopediye git ilk once
    daha sonra da iyi bir salona yazil bilincli hocalar esliginde egzersiz yap bence

• 65 kiloyum zayıflıktan ölüyorum sen nasıl yaşıyorsun kardeş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bendede bilgisayar başında oturmaktan oldu.Hocam bilgisayarı bırakın ben bıraktım oldukça düzelttim kendimi.

Dik oturmayi akil edemedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

quote:

quote:

Dik oturmayi akil edemedin mi

Ne yaparsanız yapın.Eğiklik başlayınca düzeltmeye çalışsanız bile ister istemez eğilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.