Şimdi Ara

Yürüyen tabut (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide yokuşlarda bayılmıyor mu ? Gaz ayarını kıstırınca 25 kuruş yakıyorsa çok iyi,bizim ustalar ayarlayamıyor.Gaz telini çekip bağırtarak mı ayar yapıyorlar ? Broadway de 20 kuruş yakıyordu,sonra doğan slx aldık pişman oldu.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yokuşlarda bayıldığı zaman bir alt vitese geçiyorum genelde arabada sadece ben varken bayıldığını görmedim gaz ayarı hararet 90 civarıyken yapiliyor bazi işi bilmeyen ustalar araç soğukken gaz ayari yapmaya çalışıyor bu sefer motor ısınınca rolanti kendi kendine yükselip aracın fazla yakmasına neden oluyor ben kendi tamircime ayar yaptiriyorum lpgci diye geçinenler ayar yapamiyor ustam önce regulator uzerinde ki vidalardan ayar yapiyor daha sonra karbüratör üzerinde ki rolanti ayar vidası ile ince ayar yapiyor benim karbüratörün hava girişinin içinde sünger var dengeyi tutturmak için ilk aldığımda araç 180 km hızı görmüştü ve 35 40 kurus civarı yakiyordu bende ayar yaptirdim max.hiz 120 yeter benim için tabuta biniyoruz zaten tofaşın düz motorları verimsiz malesef ancak üstten egzantrikli tempra motorlu olanlari daha az yakiyor broadwayi satarak doğan almasi kotu olmus broadway ile 18 kurus yakanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hitman kullanıcısına yanıt
    Mondeo otomatik birde kronik elektronik sorunlari var gaz teli bile zor bulunuyor bizzat sanayide şahit oldum adam çıkmacıdan gaz teli bulup aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Gördüğüm en faydalı konu oldu. tebrikler hocam
    İlla bu tabutlara binmek zorunda değilsiniz demogoji yapmayın lada var skoda var hatta renolar var benzer fiyatlara birçok alternatif var.

Saydiginiz araclarin Sahinden daha guvenli oldugunu gosteren herhangi bilimsel bir kanit var mi?
    Bu araclarin carpisma testi falan oldugunu sanmiyorum.

En azından kaza anında 2 ye 3 e bolunmuyorlar

Kanit?
    Yolda X kadar Sahin var, bunlarin Y kadari kazaya karismis Z kadari ikiye bolunmus
    Yolda X kadar Broadway var, bunlarin Y kadari kazaya karismis Z kadari ikiye bolunmus

Seklinde bir istatistik yoksa bu soylediginizin bir gecerliligi yoktur. Ikiye bolunmus kazalar gazeteye cok yansimis olabilir, o araclar daha once tamir edilmis olabilir vs. Tabi yollarda Ladadan kat kat fazla Sahin vardir. Daha fazla kasaya karismasi normaldir. 20 tane ikiye bolunen Sahin haberi varsa 1 tane Lada varsa oran benzer demektir.

Ha zaten kaza haberlerine bakip aracin guvenligi anlasilmaz orasi da ayri. Kazanin olus sekline aracin hizina vs. gore degisir aracin tepkisi. O yuzden zaten NCAP vs. kurumlar cikmistir her araci ayni kosullar altinda test eder. Boylece en azindan objektif bir fikir verir. (yine NCAPin de yetersiz kaldigi durumlar vardir cunku SAbit engele carpiyor arac bu durumda agir arac dezavantajli oluyor ama gercekte baska bir araca carparsaniz agir arac avantajli olabilir.)

Yürüyen tabut

BU da bonus:

Yürüyen tabut

Hocam Lada tamam da Lamborghini aşırı hızdan dolayı bölünüyor ortadan.

• Hocam sonucta gazete de cikan haberlere bakarak X araba Yden daha guvenli diyemezsiniz. Sizin soylediginz de bunu destekliyor. Lamborghini guvensiz degil ama asiri hiz yapabilen bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 2 Mart 2017; 19:57:32 >
  • quote:

Hocam sonucta gazete de cikan haberlere bakarak X araba Yden daha guvenli diyemezsiniz. Sizin soylediginz de bunu destekliyor. Lamborghini guvensiz degil ama asiri hiz yapabilen bir araba.

Sizde haklısınız Hocam.
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    En mantıklı cevap. "Hurda Teşvik Paketi" kapsamında yapılabilir. Ayrıca her araca devletçe bir kasko bedeli biçilip satış ederi için bunun % 90'ı üst limit yapılabilir. Böylece yürüyen tabutlar da yollardan çekilmiş olur.
  • Yürüyen tabut

Tabutun bile kapağı kapalıdır.

Bunlarda bizimle aynı karayolunda trafikte geziyor maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Yürüyen tabut

Resmi sizmi çektiniz?

• quote:

Yürüyen tabut

Yürürü temiz

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ankara trafiğinden bir görüntü bu. Birinci sayfada da bir tane var.
    Fotoları Ankara Trafik grubundan alıntıladım ama çekmek sıkıntı değil, Ankara yollarında benzerlerine denk geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Mart 2017; 10:36:33 >
  • quote:

Yürüyen tabut

klasik sasmaz arabasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birçok ülkede 15 - 20 yaş sınırı var.

Bizde de olsun 25 yaş. 25 yaşını dolduran her araç trafikten çekilmeye başlansa hem üzücü olaylar azalır, hem çevre biraz olsun daha az kirlenir. İnsanlık için çok faydalı olan bu uygulamaya bir an önce geçilmesi gerek. Aynı zaman da genç araç daha az yaşlı olan daha çok ödemeli. Çevreyi kim daha fazla kirletiyorsa o daha fazla ödemeli.
  • Şimdi bu tofaşa binen insanlar dar gelirli olabilir aptal değildir, arabadan gram anlamayan insanlar bile kahvede, misafirlikte orda burda bi şekilde kulaktan dolma bilgilerle üç beş bir şey öğreniyor kafasında bir marka ve arabada olması gereken özelliği kafasına işliyor. Forumda bazı arkadaşlar vardır bilirler benim ailede 3. Nesil şoför olduğumu abimde keza öyle, abim bir çok marka model araba sahibi oldu en düşük modeli 2010. Şimdi ev aldı şuanki aracı 93 şahin. Aileden bir başka bir örnek, eniştemiz olur kendileri teyze hala kocası değil ama eniştemiz kendisinin 2 adet adet 2013 model Safir otobüsü var binek aracı ne? 96 doğan ve ilk sahibi

• O yürüyen tabut, bu uçan...

[simage]
    Yürüyen tabut
    [/simage]

• Vatandaşı bu araçlara binmeye zorlayan devlet sistemi ve onu yönetenler utansın.
  • Gece 3 40 derece ateşle yanan 10 aylık bebeğini 60 km ötedeki hastaneye otobüsle yetiştir sonra gel konu aç.Araba değil dikkatsizlik öldürür.
  • Su Tofas grubunun Tedavulden kalkmasi gerekiyor artik...

• Gereğinden fazla yükleme yapıp performans beklentisi olan birçok insan var bu araçlar üzerinde. Yürüdüğü gibi durmadığı sürece her araç bir tabuttur. Hele ki böyle bir kaportaya sahip araç için yoruma bile gerek yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.