Şimdi Ara

Yürüyen tabut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölüm allahın emri lakin önlem almak bizim görevimiz.

Lütfen şu tenekeleri almayın ! çolugunuzu çocugunuzu bindirmeyin !

Kimse fakir edebiyatı yapmasın keyfinden mi biniyor demesin ! herkes arabaya binecek diye birşey yok paran yoksa binme ! otobüsle git

Dağılmalarını dökülmelerini geçtim güncel araçlarla bunların fren mesafesi arasında dağ kadar fark var.Öndeki araç çivi gibi çakılırken bunlar sürüklene sürüklene geliyor.Bir an önce piyasadan toplatılmalı bu tenekeler...

En dandik palio bile bunlardan sağlamdır.

Yürüyen tabut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 27 Şubat 2017; 20:2:36 >

• "Kimse fakir edebiyatı yapmasın keyfinden mi biniyor demesin ! herkes arabaya binecek diye birşey yok paran yoksa binme ! otobüsle git "

7 senedir forumdayım, blockladığım ilk kişi siz olacaksınız; tebriği borç bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kilit üye blok

• Bize ne hocam binenler düşünsün
  • Tofaş'a günahımı vermem ama sürekli hasta olan ne yapsın.Mesela benim annem kanser idi,Allah'a şükür atlattı.Anlamadığın şeylere kafa yorma.İlaç aldıktan sonra otobüsle git bakalım gidebilir misin?

Hal kalıyor mu insanda.

Ayağını yerden kesmek için alıyordur millet sanane.

Her otobüste gitmeyi kolay sanma!!

Edit:Şahinim yok Toros'um var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 27 Şubat 2017; 20:52:19 >
  • Sanki otobüs bedava ,bunlara binmek zorunda birakanlar utansın.

• Smartyy kullanıcısına yanıt
    açıkcası çokta ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heybetli duran araba modelleri
    8 yıl önce açıldı
    C180 AMG Vs Kepçe Korkunç Kaza
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm en faydalı konu oldu. tebrikler hocam
    İlla bu tabutlara binmek zorunda değilsiniz demogoji yapmayın lada var skoda var hatta renolar var benzer fiyatlara birçok alternatif var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmarolexsaat -- 27 Şubat 2017; 20:44:46 >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Madem paranız var; biraz ahlak-kültür dersi vs. alabilirsiniz. Bu dersleri aldıktan sonra paranız kalırsa -sanmıyorum ama- Türkçe dersi tavsiye ederim. Rica ederseniz Türkçe'yi ben de öğretebilirim. Fakir edebiyatı olayı yok bizde. :)

• Binmeyin almayın diyen, kendini beğenmiştir.

• Sayende şahinimi satıp palio aldım sagol

• Arkadaşa bu konuda yüklenmemek lazım , kendi fikridir özgürce dile getirmiş. Lakin tepki veren arkadaşların da haklılık payı mevcut. Keyfiyetten ziyade zaruri binmek zorunda olan kesimde mevcut.

Bu araçların kendilerinin ve yedek parçasının ucuz olmasından ; çoğu arızasına binicisinin ustaya gereksinim duymadan müdahale edebilmesinden dolayı ekonomik geliri zayıf olan kesim tarafından tercih edilmek zorunda bırakılıyor. Apaçi tayfasını ayrı tutuyorum.Kullanıcılarının yaptığı hada şu ; araçlarına fazla güveniyorlar ve limitleri zorluyorlar. Oysaki aracın direnç limitlerinin farkına varıp zorlamadan sakin kullansalar bir çok kaza maddi hasarla atlatılabilir diye düşünüyorum ...

• Fakir edebiyatı yapıp bu güvensiz araçları alanları savunabilirsiniz de aracın güvensiz olduğunu bile bile yüksek hız yapıp sinek gibi birilerine yapışıyorsanız bu fakirlik değil "doğal seleksiyon"dur.
  • bu tofaş kuş serisinin şaselerini güçlendirmek acaba zor mu? sonuçta can taşıyorlar. hiç olmazsa yaşam alanı sağlam kalsa bile yeter. çok mu pahalıya mal olur?
  • Palio 30 bin olmuş mudur diye düşünmedim değil bir an, teşekkürler Türkiyem

• Şu anda da Etiyopya da üretiliyor Tofaş

Alt yazılı versiyonu bombaymış.)
    https://www.youtube.com/watch?v=n0HJLyVjFsE
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

Gördüğüm en faydalı konu oldu. tebrikler hocam
    İlla bu tabutlara binmek zorunda değilsiniz demogoji yapmayın lada var skoda var hatta renolar var benzer fiyatlara birçok alternatif var.

Saydiginiz araclarin Sahinden daha guvenli oldugunu gosteren herhangi bilimsel bir kanit var mi?
    Bu araclarin carpisma testi falan oldugunu sanmiyorum.
  • Ölüm Allah'ın emri diye yazılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ölüm Allahın emridir ama çoğu zaman insan kaderini kendi zorlar..

Bak, böyle araçları da görüyoruz yollarda...

"Önce tedbir sonra tevekkül" diye bir söz de var. Bu araçla kaza yapıp ölürsen buna kader diyemezsin.

Yürüyen tabut

Bunu trafiğe çıkaran kadar, yolda çevirip bağlamayan yetkililer de, olacak kazalardan ve o kaderden sorumludur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 27 Şubat 2017; 21:39:56 >

• Dun r9 broadway ile gezinti bazlı 500km yol yaptık. Köy yollarına da girdim paralı yolda kullandım traktör yolu vasfında yola da girdim. Ama beni en çok zorlayan ne oldu bilmiyormusunuz? Otoyolda sağdan 80-90 ile giderken arkam san sıkıştıran araçlar. Gün içinde kaç tane kuş serisi, renault12 ve en az 20 yaşında araç geçip gitti solumdan. O an ibreye bakıyorum 80 diğeri geçerken bakıyorum 90. Yav arkadaş altınızda frene asılsan durmayacak araç var ne gerek var o hızlara.

Şahsen ben temkinli ve yavaş kullanarak 96 model aracımla yolun keyfini çıkarmayı seviyorum. Direksiyondaki kafa yapısı sağlam olmadiktan sonra araba sağlam olmuş olmamış bir önemi yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.