Şimdi Ara

Yurtiçi kargo kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceleri iyi olan ve şiddetle tavsiye ettiğim yurtiçi kargo artık rezalet bir durumdadır. Daha önce iki kargomu şubeye erken saatlerde gelmesine rağmen yetişemedi diyip dağıtıma çıkarmadılar. İki km lik mesafe var aramızda üç günde getirdiler nerdeyse , telefonlara kesinlikle ve kesinlikle çıkmıyorlar genel merkezi arıyorum onlar bile şubeye ulaşamıyor yoğunluk falan diyorlarda yalan.

En son bu hafta alışveriş yaptım kargom şubeye 14:30 da ulaştı yetişmez dedim ertesi gün oldu dağıtıma çıkmadı şubeyi arıyorum çalıyor ama kesinlikle açmıyorlar. Genel merkezi aradım siz ulaşın dedim ulaşamıyoruz dediler böyle bir vahim durumdalar yani. Bugun gittim şubeye sabah teslim aldım 10 kişi sırada bekliyordu umurlarında bile değildi adamların. Telefon çalıyor duyuluyor sesi ama oralı olmuyorlardı kesinlikle.

Bundan sonra sadece yurtiçi ile çalışan siteler ile çalışmamaya özen göstereceğim yada farklı seçeneği varsa onu tercih edeceğim.

• Yurtdışı kargo mu kullanalım

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • ŞUBEDEN ŞUBEYE FARK GÖSTERİYOR YAPACAK BİR ŞEY YOK.

Orijinalden alıntı: affiliation

ŞUBEDEN ŞUBEYE FARK GÖSTERİYOR YAPACAK BİR ŞEY YOK.

İyide hocam genel merkeze ne demeli ? Kaç kere şikayet ettim gerekenı yapacağız dediler aynı tas aynı hamam değişen olmadı. Ben olsam o şubenin müdüründen işçisine hepsini kovardım. Genel merkezin bile telefonlarına çıkmayan şubeden hayır beklememek lazım.

Bu şube önceden iyiydi akşam verilen sipariş sabah getiriliyordu ama şimdi bozdular resmen. Genel merkezleride vahim durumda.

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Yurtdışı kargo mu kullanalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

İyide hocam genel merkeze ne demeli ? Kaç kere şikayet ettim gerekenı yapacağız dediler aynı tas aynı hamam değişen olmadı. Ben olsam o şubenin müdüründen işçisine hepsini kovardım. Genel merkezin bile telefonlarına çıkmayan şubeden hayır beklememek lazım.

Bu şube önceden iyiydi akşam verilen sipariş sabah getiriliyordu ama şimdi bozdular resmen. Genel merkezleride vahim durumda.

EVET O KONUDA HAKLISIN BENİM DE ARAMAM GEREKTİĞİNDE YARIM SAATTE ANCA GELİYORDU TELEFON KIÇIKIRIK BİR TEKRAR GÖNDERİN DEMEK İÇİN YARIM SAAT.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

EVET O KONUDA HAKLISIN BENİM DE ARAMAM GEREKTİĞİNDE YARIM SAATTE ANCA GELİYORDU TELEFON KIÇIKIRIK BİR TEKRAR GÖNDERİN DEMEK İÇİN YARIM SAAT.

CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanmayın felan olmaz hocam millet 1 kere denesin şubeden şubeye değişiyor her firmada sorun var hepsinde kullanmayın diyorlar ne kullanıcaz biz? Yurtiçiden aldığım kargolar 1 günde evime geliyor hep aynı saat arasında hiç sorun yaşamadım ne diyim yurt içi dışında kullanmayınmı diyim bence denesinler siparişlerini beğenmezlerse başka firma denerler.

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Kullanmayın felan olmaz hocam millet 1 kere denesin şubeden şubeye değişiyor her firmada sorun var hepsinde kullanmayın diyorlar ne kullanıcaz biz? Yurtiçiden aldığım kargolar 1 günde evime geliyor hep aynı saat arasında hiç sorun yaşamadım ne diyim yurt içi dışında kullanmayınmı diyim bence denesinler siparişlerini beğenmezlerse başka firma denerler.

Dedikleriniz yurtiçi kargo için geçersiz bence. denenmeyecek kadar kötü durumdalar. Şikayetvar.com da 10 binden fazla mesaj var hepsi cevapsız boşvermişlik sendromu yaşıyorlar resmen. Küçük illeri ilçeleri bilemem ama yurtiçi kargo büyük şehirlerde il müdürlüğünden tutun da şubelerine kadar herkesi değiştirmeli yoksa şuraya yazıyorum BATARLAR ya 5 yıl sonrada yada 20 yıl sonra ama BATARLAR.

Yurtiçi kargoya mecbur kalırsam eğer şubeye teslim isteyeceğim kargoyu en azından az para oderiz.

• Önceden hiç gecikmezdi şimdi tam anlattığınız sorunları yaşıyorum. Ama çoğu firma yurtiçi ile çalışıyor yapacak birşey yok. Bazen gidip kendim alıyorum. Hatta sordum arıyorum neden bakmıyorsunuz telefona diye. Yoğunluktan bakamıyoruz dedi.
  • benim kargomu internetten sorgulattığımda elden imza kaşe karşılığında teslim edilmiştir diyordu.halbuki ne ben ne komşular teslim almıştı.sonra şubeye gittim şubeden dağıtım aracındaki personelleri aradılar kargomun araçta olduğunu söylediler.ancak internetteki sorgulamada imza kaşe li teslim aldığım yazıyordu.öyle saçma birşey ki kargom dan hiçbir şekilde hak talep edemiyeceğim imza atmış teslim almışım işe bak.sonra aracın hangi semtte sokakta olduğunu öğrenip gittim araçtan aldım.birdaha da yurtiçi kargo ile işim olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 2 Ekim 2015; 14:07:12 >
    〓〓〓█████████████◤
  • Surat, mng, ups. Gerisi hikaye beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.