Şimdi Ara

Yurtiçi kargo ile 12:00/15:00 arası %50 ye varan indirim ((( ÖNEMLİ NOT: YURTİÇİ PİŞMANLIKTIR)) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
5
Favori
10.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yurt içi ile gönderegine otobüs firmadına ver daha güvenli. Nasıl olsa yurt içide eve getirmiyor otobüs firmasıda eve getirmiyor
  • Yurtiçi, Aras, Sürat... Burda hepsi de birbirinden beter. Yurtiçi'nin müşteri hizmetlerini arayacağına git duvarla konuş daha iyi.

    Yazın hepsiburada'dan epey bi alışveriş yaptım. Aradan biraz zaman geçti, çocuk bezi aylık paketlerinen birini ve Islak mendil kolisinden birisini fazla göndermişler. 10 yılı geçti HB'dan alışveriş yapıyorum, birkaç kez eksik çıkmıştı, söyleyince hesap kitap sormadan hemen göndermişlerdi. Ben de bu ürünleri iade edeyim ya da parasını ödeyeyim dedim. Adamlara yazdım, şu kargo koduyla Yurtiçi Kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz dediler. Bulunduğum ilçede Yurtiçi yok. Çağrı merkezinden kurye talep ediyorum, gelmiyorlar. Oysa haftada en az 2 kere bu ilçeye geliyorlar, bazen uzaktan kamyonetlerini görüyorum falan, yine yok. Her dağıtım günü şikayet kaydı, ertesi gün de yeni bir kurye kaydı açtırıyordum. Artık müşteri hizmetlerini her aradığımda "Bu sizle aynı konuda yaptığım 11. telefon görüşmesi." vs diyordum. Ama gerçekten sayıyordum yani görüşmeleri. Adamlar o kadar uğraşmama rağmen gelip almadılar. Hepsiburada'ya durumu anlattım. Birkaç kez de onlar kurye yönlendirdiler vs ama yine hikaye. Bir de verdikleri kargo kodu 1 hafta süreli. HEr hafta yeni kod istiyorum falan. 1 ayı geçti uğraştığım. En sonunda okkalı bir mesaj yazdım HB'ye. Sizin hatanız için bir aydır Yurtiçi ile cedelleşiyorum dedim. Neyse o zsaman ürünleri kullanabilirsiniz, ücret talep etmiyoruz dediler :D Ama harbiden epey uğraşmıştım.

    Hasılı kelam, kargo şirketlerinden nefret eder hale geldik. Ben ufak tefek gönderilerde PTT kargo'yu kullanıyorum. Çok memnunum. Burdaki dağıtıcı da iyi, gelmeden önce telefon açıyor. Hocam okuldaysanız kargonuz var, şu saatlerde getirecem vs diyor. 1 desiyi geçmeyen kargolar PTT işyeri teslim seçince 6,5 tl. Memnunum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

    Ahahha konu sahibi olarak bu başlığı açıp açmamakta çok kararsız kaldım zira yurtiçi kargonun mağdur etmediği insan kalmamıştır piyasada ve defalarca aynı şekilde bende mağdur olmuştum. Belki dedim iyi çalışan acentelere denk gelen Kişiler vardır onlar nasiplenir senin anlattığın olayı da yazını okurken film şeridi gibi gözümün önünde canlandı. Keşke benimde böyle fevri çıkışlarım olsada adamlara posta koysam dedim içimden ama sanırım benim yapım böyle değil en fazla gider orda hukuki bi dil ve üslupla konuşturup adamlar arkamdan bu bebede kim der sallamaz . Bugün kargo takip bilgilerine alıcı adreste bulunamadı yazmışlar. Şubeyi aradım ulaşmak imkansız mh ye dedim hastanede çalışıyorum çalıştığım birim 7/24 acile hizmet veren bi birim sen gelip koskoca hastanenin tomografisinde beni bulamayacaksın nasıl oluyo dediğimde şikayet kaydını aldım diyo. Alsan nolcak dedim kargomu bugün getirmiyor adam, şuben telefon açmıyor napcaz dediğimde bunun içinde şikayet oluşturalım diyo sonuç konu başlığını silip silmemesi kararsızım. Belki bi yetkili görür de bişeyler yapar çözüm odaklı diye şimdilik dursun

    valla hocam adam gibi zili çalsa kargoyu teslim etse bizde teşekkür edip kolay gelsin der göndeririz . kaç kere binaya telekomdan enerjisadan belediyeden insan geldi gitti tamirat için , istisnasız denk geldiğim hepsine ya çay kahve ısmarlamışımdır yada soğuk birşey . hayatın zorluğunun farkındayız tamam ama buda bunların ekmek parası , yani işini yapmayarak belki bilerek belki farkında olmadan ailesinin ve kendi boğazından haram lokma geçiriyor . bugün bir alışverişim oldu yine , kargo detayları aras&sürat yazıyordu saat 7 de bir mesaj geldi , bingo ''yurtiçi kargo'' . artık sabah arayacağım elemanları arabaya koymayın kargoyu ben gelip alacağım diyeceğim .

    adrese teslimin en sevmediğim şeyi ne biliyormusun ; adam senin kargonu arabaya koyuyor , evde bulamadık diye yazı yazıyor kapına , sonra o kargo akşama kadar arabada dolaşıp duruyor . kargoyu arıyorsun telefonlarına bakmıyorlar , sonra basıp kargoya gidiyorsun bilmem kaç km , çalışan diyor ki beyefendi sizin kargonuz araçta , şoför o bölgeden ayrıldı , ne zaman geliyor araç diyorsun akşam gelir diyorlar . akşam basıp gidiyorsun araç gelmiş ama beyzadeler işlem yapamıyor , niye diyorsun sistem yok , la havhe diyorsun dönüp gidiyorsun , ertesi gün bir daha gidiyorsun almaya ama aynı pişkinlikle aynen devam ediyorlar hayatlarına . sen sinir olduğunla kalıyorsun ve bedelini ödediğin hizmet için ilave olarak en az 3 sefer ve X zaman kaybediyorsun . hele hele bozulacak kırılacak bir ürünse işin Allah'a kalmış demektir .

    1 kere sağlam bir arıza yapıyorsun , hepsi şeytan gibiler , seni tanıyorlar . bayan erkek farketmez , ister kibar ister kaba saba , verebilecekleri çok fazla cevap yok çünkü zeka seviyeleri çok düşük . sadece kararlı olacaksın , yoksa bizde akşama kadar millete posta koya koya gezmiyoruz yani , eskiden kalma kötü bir huy ama kimsenin haksızlığı karşısında ezilmedim çok şükür . sadece bir bayanla tartışmaktan her zaman imtina ediyorum çünkü onların sistemi çok farklı ve genellikle dua et erkek değilsin sözü hep vuku buluyor :D




  • Üstüne para verseler yine vermem.

    giderim otobüse veririm daha iyi :D
  • Elim gitti gitti geldi Aras mı Yurtiçi mi diye, kendi düşen ağlamazmış Yurtiçi Kargo hüsransın tek kelime ile...
  • evet bu gün gelen amcaya ( yaşı en az 60 saçları ağarmış ve haal teslimat yapmaya çalışan biri)
    şakayla karışık üslupla
    - Abi sizde beni kaç gündür ektiniz perşembeden beri şubenizde bekleyen kargooya geldik bulamadık yazmışsınız hareketlere dedim. +Valla ben anlamam onu pek sistem otomatik yazıyo diyorlar ama aşırı yoğun yetiştiremiyoruz çoğu zaman dedi
    -e abi eleman mı eksik niye böyle oluyor
    +biz nerdeyse 1 yıldır hep bu sayıyla çalışıyoruz,artan tek şey kargo adedi personel sayısı sabit hatta bazen izinlerden dolayı azalıyor bile dedi.
    ve arkasından yılbaşına kadar kargolarınız gelirse şaşırın aşırı yoğunluk var hiç bi kargo teslimatı yetişmiyor şube kargo dolu dedi :D

    bilgilerinize
  • Herkes elestirmis. İsine yarayan olur belki. Subeye sordum bu konuyu %30 indirim var o saatlerde dedi. %50 diye birsey yok yani belki subeden subeye degisiyordur bilemem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferagkaya

    Birgün bu yurtiçi kargonun Antalya Aspendos şubesine gidip kargoları nasıl indirdiklerini izleyin!Çalışanlar kargolarla futbol oynuyor!Bugün yarın videosunu eklerim

    Topçular da oturuyorum kargolar buradan geliyor. Yazıklar olsun bunlara ..
  • berbar bir kargo firması hertürlü pisliği yapıyorum kusura bakmasınlar.
  • Yurtici ile hic sorun yasamadim. Kargocunun tel nosunu almistim, isteyken komsuya biraktiriyorum, hatta bir keresinde kargoyu bir gun gec teslimat bile yaptirmistim.



    Zaten genelde is yerime teslim ettiriyorum. Mesai saatleri icinde teslim ediyorlar zaten, sekreter teslim alıyor. O kadar sinir stres yasamamis oluyorum.



    İs kargo elemaninda bitiyor. Ama aras ve suratten kesinlikle uzak durulmasi lazim. İnsani deli ederler. Aras hatta, siparisim kitapti, kitaplar agir diye eve cikartmadan asagiya kagidi yapistirip gitmis.

    Bir keresinde de adresi tamamen dogru girmeme ragmen yanlis ilceye gondermisler. (Ankarayi bilenler icin eryaman diye istedigim kargoyu etimesguta gondermisler) eryamana yonlendirmeleri tam 2 gun surdu. İlkin o kadar soylememe ragmen kargoyu etimesgutta dagitima cikardilar, ertesi gun eryamana gonderdiler. Normalde arabayla 5dk yol ama inat ettim kavga dovus getirttim. Aras benden uzak dursun.



    Surat kargo da ayni seyi yapti.



    Mng ile hic sorun yasamadim, zira webde hangi kargo elemaninin zimmetinde oldugunu gorebiliyorsunuz. O yuzden mecburen size teslim ediyor ve kargonun sorumluluğunu boylece yerine getirmis oluyor. Bence her kargo firmasi, kargolarini isimle birlikte zimmetlemeli ve bunu mng gibi webe yazmali.




  • 15.20 gün önce İzmirde Antalya ya 10tl gonderdigim aynı paket geri 17tl ye geldi 2kere daha önce teslim edildi görünen ürünler den biri sonradan bulundu biri hiç bulunamadı satıcı 10gun sonra yenisini gönderdi gelen paketimi 3 gün sonra getirmeleri vs iyice sorunlu oldu y içi kargo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35

    geçen ay yurtiçi kargodan ürün gelecek sabah saat 08:00 yurtiçi benim bulunduğum şubeye geldi saat 10:00 da arabaya koydular bekle bekle gelmesi saat 14:30 beni bulamamışlar aradım evdeydim tamam dediler tekrar gönderiyorum saat 19:00 kadar bekledim gelen giden yok yine not koymuşlar adreste bulunamadı sabah aradım sakın getirmeyin ben gelip alacağım deyip saat 10:30 da kendim aldım niye bu olay arasa kargo veya ups kargo yok veya diğer kargo firmalarında demekki yurtiçi insanı kanser etmek için kargoculuk yapıyor şikayet ediyorum 444 telefonuna şeylerine bile takmıyorlar birde %50 indirim yapmış yapın yapın bence daha çok yaparsınız sizi markofoni trendyol hepsiburada kurtaracak yazıklar olsun yurtiçi kargo....

    İnatla yurtici kargoyu kullanan bu sitelerden alisveris yapmayalim arkadaslar. Yurtici kargo pismanliktir gun gectikce daha da kotu oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Basliktaki o son kismi silersen iyi olur. Ben 100ü gecgin kargo teslim aldim hicbirinde sorun yasamadim..
  • Kargomu ısrarla getirmeyip zorla şubeden almama zorlayan firma. 2 defa gidip teslim almak zorunda kaldım. Sonraki kargomu 1 haftayı filan geçti getirecek mi acaba diye bekledim. Defalarca aradım filan, yok.



    En son dayanamayıp gittim şubeye. Dağıtımcı elemanla ve içerdeki gereksiz lüzumsuz kişilerle konuştum. Böyle diyorum çünkü yapmaları gereken işi yapmadıkları ve ilgilenmeleri gereken bir konuyla ilgilenmedikleri için gereksiz ve lüzumsuzlar benim gözümde. 15 gündür bekleyen kargolar var, acelesi ne sıraya koyduk getirecez. Çok lâzımsa al git yada şikayet et bana söyleme diyerek savuşturuyorlar. :)



    İşin acıklı tarafıda Hepsiburada gibi firmalar bu şirketi kullanmaya zorluyor...
  • defalarca ısrarla ücretsiz kargo olarak ödeme yaptığım ürüne telefon ihbarlı faturası düzenliyorlar...
    adres şehrim az dışında olduğu için....
    böylesine üç kağıtçı bir firma...
    aynı adrsse aras, mng, sürat gelebiliyor nedense...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öveçler şubesini aradım, %30 yapıyorlarmış.
  • Yurtiçine ver yurtdışına gitsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde iki kişi olmasına rağmen alıcıya adreste ulaşılamamıştır diye sisteme not düşen yalancı firmadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gönderdiğim elektronik sigaranın paketine 15 lira kargo ücreti çıkardılar. Aşırı pahalı ve güvenilir olmayan bir şirket. Ne zaman internetten alışveriş yaparsam yaptığım siteden yurtiçi ile göndermemeleri için rica ediyorum. Bazen anlaşmaları olduğu için mecburen yurtiçi ile geliyor ve her seferinde evde bulamadık bahanesi ile kargomu 1 gün geç teslim alıyorum ve şubeden alıyorum. En fazla 20 dakikalık yürüyüş mesafesinde olduğunu düşünürsek getirememeleri bir saçmalık. Mümkün olduğunca uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragmoranes -- 29 Aralık 2016; 12:47:3 >
  • Piyasada tekel olmaları yaramadı bunlara..hizmet kalitesi diye birşey kalmadı..tez zamanda batmaları dileğiyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.