Şimdi Ara

yurtiçi kargo hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kayseriden 18:00 da verilen kargo yarına 4 e kadar şubeye gelir mi sizce, şube teslim alıcam

Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
    Hz. Mevlana
  • Söz konusu yurtiçi kargoysa 1 aya da gelebilir. Daha bugün kargomu yanlış yere gönderdikleri için kavga ettim. Perşembe günü yutiçi kargo çağrıldı, GELEMEDİLER. Ertesi gün yani Cuma günü kargoyu aldılar. Cumartesi günü elimde olması gerekiyordu ama gelmedi. Şubeye gittim, çağrı merkezini aradım; adıma kargo olmadığını söylediler. Pazartesi günü bana karoyu gönderen kişiyi aradım; yanlış isim yazmış olmasın diye. Ama bir yanlışlık yoktu. Takip numarasını istedim. Sonra bu numara ile tekrar çağrı merkezini aradım. Kargomun yanlış yere gittiğini öğrendim. Bu akşam anca şubeye gidip alabildim.

Kargo nerden nereye mi gelecekti; İstanbul avrupa yakasından İstanbul anadolu yakasına. Şaka gibi bir firma. Şahsi olarak 4 kere kullandım, 3'ünde sorun yaşadım.
    ptt kargo hakkında
    18 yıl önce açıldı
    UPS KARGO TR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.