Bildirim
yurtiçi kargo hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nereye gelir mi ? _____________________________ Steam ID: ZaPo31 -
Pardon mobildeyim yazmayı unutmuşum, istanbula gelir mi _____________________________ Gerek yok her sözü, laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana...
Hz. Mevlana -
Söz konusu yurtiçi kargoysa 1 aya da gelebilir. Daha bugün kargomu yanlış yere gönderdikleri için kavga ettim. Perşembe günü yutiçi kargo çağrıldı, GELEMEDİLER. Ertesi gün yani Cuma günü kargoyu aldılar. Cumartesi günü elimde olması gerekiyordu ama gelmedi. Şubeye gittim, çağrı merkezini aradım; adıma kargo olmadığını söylediler. Pazartesi günü bana karoyu gönderen kişiyi aradım; yanlış isim yazmış olmasın diye. Ama bir yanlışlık yoktu. Takip numarasını istedim. Sonra bu numara ile tekrar çağrı merkezini aradım. Kargomun yanlış yere gittiğini öğrendim. Bu akşam anca şubeye gidip alabildim.
Kargo nerden nereye mi gelecekti; İstanbul avrupa yakasından İstanbul anadolu yakasına. Şaka gibi bir firma. Şahsi olarak 4 kere kullandım, 3'ünde sorun yaşadım._____________________________ -
Zippo mu aldın :D Gelir hocam İstanbula. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler