Şimdi Ara

UPS KARGO TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Logitech G920 Kullaniyordum ve bozuldu pentaya 2 kez yolladim bisi yapmadilar akabinde hemen logitech ile görüstüm sağolasunlar 1 hafta sonra logitech g29 yolladilar ve ürün 1 günde hollandada türkiye girdi akabinde ambara alindi hemen sarildim telefona sordum nekadar ücreti 78 euro dedi akabinde logitech rma ile görüstüm ücreti benim ödemiyecegim söyledi sonra onu hallettik sonra vekaletname istendi hemen yolladim sonra 3 saat sonra upsi aradim allahim yok bukadar ukala müsteri hizmetleri adama sac yoldurtur vallahi neyse akabinde bana yarin gümrük kontrolunden gecegını söyledi tamam dedim ;

Paket şu anda bizde. Alıcı, UPS dışındaki bir aracı tarafından gümrükleme talep etti.

Böyle bir yazi çıktı karsima anlamadim gitti bi yardimci olur musunuz

• Size mail ile bir form yollamış olmaları lazım. Onu doldurup imzalayıp gelen mailden gönderdiyseniz başka bir işlem yapmanıza gerek yok hocam.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 Saat önce yolladim kadin kustahca diyorki ne yapalim bekliceksiniz diyor lanet olsun böyle mhye
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayturk05

Hocam 4 Saat önce yolladim kadin kustahca diyorki ne yapalim bekliceksiniz diyor lanet olsun böyle mhye

Hocam ben telefona cevap verirlerse şükrediyorum. UPS ile birkaç amazon alışverişim geldi. Birinde sorun çıktı ben 4. arayışımda anca halledebildim. Hepsinde de arayıp aynı şeyi anlattım mh'ye ancak sonuncu aradığım kadın sanırım daha yetkili biriydi çözdü sorunumu. Sizin artık bir şey yapmanıza gerek yok ama formu yolladıysanız gümrükten çekme işlemlerini kendileri halledecektir. Cumartesi gibi gelir en geç İstanbul dışında iseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

quote:

Hocam ben telefona cevap verirlerse şükrediyorum. UPS ile birkaç amazon alışverişim geldi. Birinde sorun çıktı ben 4. arayışımda anca halledebildim. Hepsinde de arayıp aynı şeyi anlattım mh'ye ancak sonuncu aradığım kadın sanırım daha yetkili biriydi çözdü sorunumu. Sizin artık bir şey yapmanıza gerek yok ama formu yolladıysanız gümrükten çekme işlemlerini kendileri halledecektir. Cumartesi gibi gelir en geç İstanbul dışında iseniz.

Hocam mh bana en gec cuma elinizde olur dedi basimiz agrimasin sonra gümrükle :) ve bu belgeyi yolladim ne zaman işleme alirlar eger sizde nasil oldu acaba ? bana kadin yarin mh aricak sizi dedi

• quote:

quote:

quote:

Hocam mh bana en gec cuma elinizde olur dedi basimiz agrimasin sonra gümrükle :) ve bu belgeyi yolladim ne zaman işleme alirlar eger sizde nasil oldu acaba ? bana kadin yarin mh aricak sizi dedi

Cuma olmazsa bile Cumartesi gelir en kötü ups cumartesileri de çalışıyor ondan dedim umalım ki cuma gelsin tabi.

Belgeyi işleme aldık diye ya ararlar ya yine mail atarlar gümrük işlemleri ile ilgili. Sitesinden de bakarsınız zaten.

Ben amazon'dan valiz almıştım hocam stoklarında son 1 tane kalmış buradakinin de yarı fiyatıydı hemen hemen. Kargo da benim şehir dışında tatilde olduğum gün gelmiş. 3 kere evde bulamazlarsa geri gitme olayı var ya. Şimdi geri giderse amazon zaten iade parayı ama o paraya bir daha öyle valiz alamam belki diye aradım ups'i dedim şu gün adreste olucam o zaman getirin falan. Ama adamlar her gün getirdiler ben siteden takip ettim. En son havalimanında dönüş uçağına binmeden aradım artık sanırım daha yetkili biri denk geldi dedim 3 gündür aynı şeyi anlatıyorum size telefonda ürün geri gitmesin lütfen yarın getirin ben adreste olucam dedim. Sonra yine siteden kontrol ettiğimde planlanan teslimat olarak yarın yazıyordu. Dedim artık sonunda anladılar derdimi kaç gündür boşa konuşuyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cuma olmazsa bile Cumartesi gelir en kötü ups cumartesileri de çalışıyor ondan dedim umalım ki cuma gelsin tabi.

Belgeyi işleme aldık diye ya ararlar ya yine mail atarlar gümrük işlemleri ile ilgili. Sitesinden de bakarsınız zaten.

Ben amazon'dan valiz almıştım hocam stoklarında son 1 tane kalmış buradakinin de yarı fiyatıydı hemen hemen. Kargo da benim şehir dışında tatilde olduğum gün gelmiş. 3 kere evde bulamazlarsa geri gitme olayı var ya. Şimdi geri giderse amazon zaten iade parayı ama o paraya bir daha öyle valiz alamam belki diye aradım ups'i dedim şu gün adreste olucam o zaman getirin falan. Ama adamlar her gün getirdiler ben siteden takip ettim. En son havalimanında dönüş uçağına binmeden aradım artık sanırım daha yetkili biri denk geldi dedim 3 gündür aynı şeyi anlatıyorum size telefonda ürün geri gitmesin lütfen yarın getirin ben adreste olucam dedim. Sonra yine siteden kontrol ettiğimde planlanan teslimat olarak yarın yazıyordu. Dedim artık sonunda anladılar derdimi kaç gündür boşa konuşuyordum.

Hocam sen cok sanslısın ozaman ben aradigimda konustum kapatırkende inan mh duysun diye nekadar ruhsuz insanlar var dedim ama sunu belirtmek istiyorum su ana kadarki en iyi kargo sirketi bence dhl cok iglenmişlerdi benle :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com - Aramex Kargo
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.