Şimdi Ara

Yurtdışından GPS getirtmek istiyorum tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan bir arkadaşım birkaç güne kadar Türkiye'ye dönecek. Benimde aklımda ne zamandır bir GPS getirtmek var araştırdım ama kafam karıştı.

Aşağıdaki linkte ucuz güzel modeller var sizce hangisini almak en mantıklı, bütçem max 100$ gibi olacak.

Şimdi tanınmış bir marka getirsek (Garmin, tomtom) garantisi burada devam edermi ?

muhtemelen Türkiye haritası yüklü olmayacak haritayı sonradan yüklemek sorun olurmu siz ne dersiniz?

teşekkürler

http://www.circuitcity.com/applications/category/category_slc.asp?page=1&Nav=|c:2374|&Sort=4&Recs=10

• Kesinlikle Garmin oneririm,.
    Oradan aldiginizda TR haritasini birakin Avrupa haritasi bile bulmak zor pek cok ucuz modelde. Turkiye haritasini sonradan temin etmeniz gerekiyor.
  • Türkiyede de fiyatlar gayet makul seviyelere indi. Igo yazılımı kullanan bir cihaz tavsiye ederim kullanımı gayet rbasit.
  • peki turkiye haritasini yukleyebildigimiz modeller var mi bildiginiz?
  • peki yurt içinden birşey almak istesek ne almak lazım

öyle hergün uzun yola falan çıkmıyorum amacım ayda bir iki defa şehir içi-dışı biryerlere gitmek yılda belki bir iki defa şehir dışı yaparım tatil falan.

o yüzden çok para yatırmak istemiyorum şöyle basit kullanışlı sorun çıkarmayan başarsoft kullanan (anladığım kadarı ile en iyi harita bu) hangi cihaz önerirsiniz

herhalde en fazla 250 TL verebilirim.
  • Gördüğüm kadarıyla tüm yerli cihazlar zaten başarsoft kullanıyor. Kampanyaları takip edip piranha, next gibi cihazlardan alaiblirsiniz. Sıcak fırsatlar bölümünü takip edebilirsiniz. Ayrıca 1-2 kez kullanmak için cep telefonu daha uygun görünüyor. Eğer yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünürseniz daha mantıklı olur sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Çin mallarından alman daha mantıklı olur. İstediğin her şeyi kuraibliyorusn. Garmin, TOmtom linux kullandığı için hiçbir şeyine dokunamazsın.

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyiniz istediği her şeyi o cihazlara kuramaz yazılımlar cihazla satılır.. sonradan yazılım yüklenmez yüklenenler çalıntıdır.... insanları illagal yollara teşvik etmeyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 29 Mayıs 2010; 13:40:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Çin mallarından alman daha mantıklı olur. İstediğin her şeyi kuraibliyorusn. Garmin, TOmtom linux kullandığı için hiçbir şeyine dokunamazsın.

lütfen insanları yanlış yönlendirmeyiniz istediği her şeyi o cihazlara kuramaz yazılımlar cihazla satılır.. sonradan yazılım yüklenmez yüklenenler çalıntıdır.... insanları illagal yollara teşvik etmeyiniz

Sizin içiniz fesat. Ben gidip korsan uygulama kur demedim ki. Buyurun Garmin resmi olarak satıyor programını ve başka cihazlara kurmayın falan demiyor:
    http://www.garmin.com.tr/index.php?page=alt_kategori_1&kat=75&alt_kat_id=324

• Verdiğiniz linkle çelişmeyin ! Linkteki yazılım PDA'lar için ama önerdiğiniz şeyler PND,farkını bilerek yazıyor sonra uyarılınca farklı yola dönüyorsunuz.Ayrıca yanlış bilgide vermeyin,Garmin linux falan kulanmaz,işletim sistemi kendisine göre uygulanmış bir WinCE olan GarminOS'tur linux değildir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Sizin içiniz fesat. Ben gidip korsan uygulama kur demedim ki. Buyurun Garmin resmi olarak satıyor programını ve başka cihazlara kurmayın falan demiyor:
    http://www.garmin.com.tr/index.php?page=alt_kategori_1&kat=75&alt_kat_id=324

bizim içimiz fesat degil sadece emek hırsızlıgına karşıyım okadar..gps.navigation hocam gerekeni yazmış ayrıca benim yazmama gerek yok ben sadece sunu söylerim imzanızla çelişiyorsunuz ...
    saygılar

• Herkes benim imzama taktı.
    Garmin bu yazılımı satıyor. İster PDA'ya kurun ister PND'ye. Parasını ödedikten sonra yapabiliyorsanız gameboy'a bile kurabilirsiniz.
    Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. Tutup burda warez linkleri de vermedim. Heyecanlanmayın, sakin olun.
  • Verdiğiniz linke bakarsanız bu yazılım PND için değil,tavsiye ederken kaçak cihazı överken,yazılım tavsiyesinde ne yazdığınız belli.Hatta o linkide tesadüfen bulupta eklediğiniz.Garmin'in satılan hiç bir yazılımı bir PND'de çalışmaz.O yazılımlar sadece Windows Mobile veya Smartphone'lar içindir o kadar.Krallıkla falanda dediğinizin alakası yok,zaten yakında çıkacak kanunla öyle ebay'den al gelsin muhabbetide olmayacak.Normal firmalar burada nelere hangi vergilere tabi ise o giren cihazlardada olacak.Bu kaçak cihazlara faturası veya garanti belgesi olmadan hizmet veren yerlerde ciddi cezalara maruz kalacaklar.Bu uygulamalar uzun süredir bazı kendini bilen firmalarda zaten var,ama merdiven altında olan ama adı belli bazı firmalarada bu işler suç üstü ile yapılıyor zaten artık.O nedenle faydalı olacaksanız bari insanlara en uğraşmayacakları şeyi tavsiye edin,cihazları alanlar yazdıklarınızı ucuz çözüm diye alıyorlar sonra sizimi bulacaklar ? Bu resmen insanları sömürmek,ama çoğu insan profesör değil.Alınca o alet kendini bile günceller sanıyor.Sonrasındada foruma dadanan 3-5 simsarın eline düşüyorlar.

• benim konu üzerine biraz tartışmalar olmuş neyse

düşündüm gerçektende yurtdışından getirmenin çok anlamı yok buradan da alınabilir uygun fiyata basit bir cihaz

biraz okudum biraz araştırdım navitech px120 cihazı alınabilir geldi

işlemcisi atlas IV yeni galiba (bundan daha yenisi varmı ? ayrıca atlas 3 ile arasında büyük bir fark varmı) aynı markanın pahalı cihazlarıda aynı işlemciyi kullanıyor

harita sağlayıcıda güzel

platform igo 8 (anladığım kadarı ile buda en çok tercih edilen)

çok para vermeden böyle bir cihaz almak en iyisi galiba siz ne dersiniz?

3.5 ekran çok etkiliyormu sonuçta film falan izlemeyeceğim

http://www.hepsiburada.com/navitech-nav-px120-yeni-nesil-navigasyon-cihazi/ProductDetails.aspx?productId=otdelnav-px120&categoryId=257643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 30 Mayıs 2010; 21:56:59 >

• Navigasyon için 3,5" yeter, film izlemeyeceğim diyorsunuz çünkü.

Bunda varmı bilmiyorum ama otomatik zoom denen bir şey var şehirler arası yolda 2 boyutlu görünüm sağlıyor, şehir içi veya kavşaklarda 3 boyutlu görünüme geçiyor, yakınlaştırıyor.

Anahtar kelimeler IGO yazılım başarsoft harita
  • Androidlere google navigation icin turkiye haritasi ne zaman gelecek acaba? O zaman ayrica cihaz almaya gerek kalmayacak gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 4 Kasım 2010; 22:46:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.