Şimdi Ara

Yurtdışından gelen aramaları engelleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık yarım saat önce +972'li 3 farklı numaradan ardarda arandım. 3. aramayı cevapladım, sesimi çıkartmadım, karşı tarafta dinledi galiba ve 5 saniye sonra kapandı. Cevaplayana kadar üstüste arayacaklardı herhalde. İnternette biraz araştırma yaptım fakat detaylı bir bilgiye erişemedim.

+972'nin ülke koduna baktığımda ise İsrail olduğunu gördüm ki İsrail ile hiçbir alakam yok. Haliyle bu durum beni rahatsız etti ve yurtdışından gelen aramalara hattımı kapatmak istedim. Turkcell Canlı Yardım ile konuyu görüştüm ancak uluslararası numaralardan gelen aramalara hattımızı kapatamıyormuşuz.

Gelen arama tek bir numara olsa numarayı cep telefonunun özelliği ile engelleyeceğim ancak bu da mümkün görünmüyor. Tekrar aranmadım gerçi. Ama bir daha aranır mıyım onu da bilmiyorum?

Üstelik işin ilginç yanı +972 ile gelen çağrının İsrail'den de olduğu şüpheli. Çünkü işin birde proxy call olayı var. İstenirse bu tip arama şekliyle X bir konumdan dünyanın herhangi bir ülkesinden aranıyormuş gibi aramalarda yapılabiliyor.

Daha önce birinin başına geldi mi bilmiyorum ama merak ettim bu durumu ve sizle paylaşmak istedim. Yok mu buna bir çare?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi benide 2 kere ardi ardi farkli bir numara caldirdi ardindan 3. Arama uzun oldu actim dinledim biraz bayan cikti aloo dedi kapatti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

sürekli gelen aramalar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.