Şimdi Ara

Yurtdışında Sevgilisi Olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa nasıl bi duygu arkadaşlar nasıl tanıştınız ??

• Kendisi Rus.Mavi gözlü sarı saçlı bi kız işte.Tanışmak istedi.Kabul ettim.Şuanda çıkıyoruz.
  • Bilenler vardır belki Bearshare'nin chat özelliği var bir ara çok takılıyordum araptan tut almana amerikalıya bir sürü kız ayarlıyordum
  • Sene 1999
    Buradaki bebeler henüz o zamanlar vitamindi
    İnternetle tanışalı henüz 6-7 olmuştu. ADSL nerdeeee...
    AidataNet' in aylık 18 milyon liralık reçel tenekesi gibi garip bir ambalaj içindeki 8 haneli Dial-Up şifresiyle 33600 Kbps hızında üstelik telefonu meşgul ederek internete girebiliyorduk. Telefon meşgul olduğundan ancak akşam saat 20:00 den sonra internet serbestti.
    O zamanlar Mirc denilen bir chat programı vardı ve anında mesajlaşabiliyorduk. Mirc server ları üzerinde chat odaları var. Nickin ekranın sol kenarında diğer oda sakinleriyle birlikte listelenirdi. İster odanın orta yerine mesaj atardınız ister özel mesaj. O zamanlar internete giriş amacım kız tavlamak olduğu için kız arar dururdum.
    Ama yerel server lar hep lamer denilen sahtekarlarla doluydu. Kız kılığına girip benim gibi abazanlarla dalga geçerlerdi. Artık onlardan sıkıldığım için Mirc da yabancı server lara takılmaya karar verdim.
    Bulduğum yabancı bir server da Turkey adlı odada takılmaya başladım. Oraya ecnebi memlekette yaşayan Türkler ve arada ecnebiler takılırdı.
    Bir gece "babe" nickli biri bana özel mesaj atıp slm yazdı. Ben de cevap verince kendini tanıttı. Anlattığına göre Kanada' da yaşan genç bir kızdı, yakın zamanda Türkiye' yi Ziyaret edecek ve kendisine eşlik edecek bir erkek arkadaş arıyordu. Ben her ne kadar şüphe etsem de sonunda ne olacak merakıyla sohbete devam ettim.
    Bu sohbetler ilerledi ve tanışmamızdan 3 ay sonra Türkiye' ye gedi. Onu arabamla gezdirip Batı Anadolu turu yaptık. Tüm masrafları o ödedi ben sadece arabamla şoförlük yaptım. 2 hafta harika vakit geçirdik. Ailemle tanıştırdım onlar da beğendiler. Kız evenmek istedi. Onunla Kanada da yaşamamı istedi. Ancak benim başka planlarım olduğundan kabul etmedim. Havaalanında uğurlarken hüngür hüngür ağlamıştı. Bir daha da görüşmedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.