Şimdi Ara

Yurtdışında çalışmak nasıl bir şey anlatıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • videoda 1:50 ile 2:11 arasında anlatıyor.

türkiye'de çalışmak nasıl birşey;
    2020 asgari ücret net 2320tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pakaji sürekli yurtdışın da yaşamın kötü olduğunu söylüyorsun, ama konumun yurt dışı. Gel ülkeye, buraları bilmiyorsun. O yüzden konuşma, ekonomi bitik, işsizlik enflasyon çok fazla, sürekli kaos tartışma vs var heryerde. Eğer insancıl şartlar da yaşamak istiyorsan ailenden ve sevdiklerinden ayrılmayı göze alacaksın. Öyle orada çalışıp sürekli buralar da yaşamak berbat diyerek olmuyor. Berbatsa gel buyur ülkene, ama gelemezsin çünkü geçinemezsin değil mi? Kanadalı elemanın da konusuna bombalamıştın baya. Eğer insancıl şartlar da yaşamak istiyorsa birey, ailesinden ve sevdiklerinden ayrılmayı göze almalı. Yurtdışı şartlarının çetin olduğu kesin, ama acıtasyona gerek yok insanca yaşadığı da kesin oradakilerin.
  • çoğunuz doğmadan önce adam amerikadaydı, gördü geçirdi. ama şimdi biri çıkar 2000 vs doğumlu wtf bro bu adam yaşamayı bilmiyo bi de konuşuyo djdjdjfjdkrflfl yazar foruma gider.

• ne oldu disappointed mi oldunuz?
    bu şarkı benden size gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 27 Aralık 2019; 13:8:17 >
  • Pakaji sürekli yurtdışın da yaşamın kötü olduğunu söylüyorsun, ama konumun yurt dışı. Gel ülkeye, buraları bilmiyorsun. O yüzden konuşma, ekonomi bitik, işsizlik enflasyon çok fazla, sürekli kaos tartışma vs var heryerde. Eğer insancıl şartlar da yaşamak istiyorsan ailenden ve sevdiklerinden ayrılmayı göze alacaksın. Öyle orada çalışıp sürekli buralar da yaşamak berbat diyerek olmuyor. Berbatsa gel buyur ülkene, ama gelemezsin çünkü geçinemezsin değil mi? Kanadalı elemanın da konusuna bombalamıştın baya. Eğer insancıl şartlar da yaşamak istiyorsa birey, ailesinden ve sevdiklerinden ayrılmayı göze almalı. Yurtdışı şartlarının çetin olduğu kesin, ama acıtasyona gerek yok insanca yaşadığı da kesin oradakilerin.
  • yemiş içmiş sıçmış. adamın ordaki hali bile bizim buranın asgari ücretli çalışanından iyi. belli ki bu hayat işine geliyor. Berduşluğu seçmiş. çift emekli maaşı var. sen burda 1500 lira emekli maaşı alan adamı göster. boş ver bunları.

• Evsiz olması bu adamın kendi mallığı videoyu sadece 30 sn izledim ses tonu ve tip herşeyi açıklıyor

• Abraxx kullanıcısına yanıt
    hojam ben tr iyi demiyorum ki :)
    asgari ücret 400 dolar etmiyor.

tr de iyi değil, yurtdışı da
    ama karşılaştırdığında yurtdışı daha iyi, o yüzden yurtdışındayım :)

kanadalı elemana gelince, eleman çok başarılı gibi övünmeye gelmişti. başarılı olan birisi varsa o eleman değil, onun babası. çünkü o elemana en az 250bin cad masraf yapmış.
    eleman forumdakileri ezmeye gelmişti bende yurtdışı gerçeklerini yüzüne vurdum.hepsi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 27 Aralık 2019; 13:28:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wtf bro bu adam yaşamayı bilmiyo bi de konuşuyo djdjdjfjdkrflfl
  • Hocam arap çöllerinde kölelerin başında durmak nasıl bir duygu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    sen 65ine gel, ömrünü yurtdışında geçir ondan sonra selfie atarsın seni de görürüz koçum ;)
  • yurt dışında mı yaşadığını sanıyorsun
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    arap çöllerinde değilim hajı. eski ev denize sıfır havuzluydu. orası yazın çok kalabalık oluyor ve işe daha yakın olsun diye şuan ormanın yanına geçtim.burdaki evde 10-15 tane olimpik havuz spor salonu, komşularda porsche range rover.. ormana koşmaya geliyo herkes.

arap çöllerinde olmak nasıl bir duygu bilemem de, yılda ortalama 70-80bin dolar para biriktirmek (kazanmak değil biriktirmek) ve o parayı gümüş yatırımıyla 100 bin dolara çıkarmak güzel bir duygu.

bu tarz konuşmayı sevmiyorum ama kaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 27 Aralık 2019; 13:45:17 >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    zibidi gonzales
    Bugün 13:37:14

Bu kişi blok listenizde olduğundan mesajı göremiyorsunuz.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır. . (Başka kimler bloklu?)
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Vasıfsız eleman olarak ne kadar kazanmayı umuyordu ki? Adamlar salak mı herkes yapacağı iş için boşuna para ödesinler buna. Buna vereceği parayla 2 tane meksikalı çalıştırır kaçak.

Ego reis boş durmamış yine 2 üst mesajda ego kasmış. Oğlum bu kadar acınası duruma düşürme kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 27 Aralık 2019; 14:37:15 >
  • Orada bir op amp kac lira

• Hollanda da yaşıyorum. Videoda ki şahış boş yapıyor. Geçinemiyorsan git Türkiyeye bu kadar basit.

Amerika, hollanda, almanya, isviçre, fransa, ingiltere, avusturya, belçika, danimarka, isveç, norveç ve finlandiya da yaşayıp ta oraları kötüleyenleri dikkate almayın arkadaşlar. Gerçekten dikkate almayın. Kötüleyenler genelde o kadar bomboş insanlar oluyor ki, bu adam nasıl buralarda bu kadar mal kalabilmiş diye şaşırıyorsunuz.

• pakaji kullanıcısına yanıt
    Bu yıl 80.000 bin euro prim ödemesi alacağım. Üstüne birde 4.000 euro aylık maaş ekle(48.000 euro). Etti sana 128.000 euro.

Sende kaşındın sorry.

Birazdan da birinin beni kaşıyacağına eminim :)

• Mesela 3-4 milyon tl mal varlığın olsa ne yapardın ?

• İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    iyi hocam. çok iyi. yalnız aylık aldığın 4binin çoğunu yersin. ben zaten max maaş bende demiyorum ki. ayda 25bin dolar çakıyor millet :)

• fazlası var zaten. çalışmaya devam ediyoz napacaz. 3milyon tl para değilki. yurtdışında 1ev parası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.