Şimdi Ara

Yurtdışında araba kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burda ehliyeti olan biri yurtdışında kullabiliyo mu

• valla babamın ehliyeti var..ama almanya ya vs. yerlere gittiğinde araba kiralıyolar..hep babam sürüyo..demekki sürebiliyor..

hemen babama sordum burdaki ehliyet yurt dışında 6 ay gecerliymiş..6 aydan sonra oranın ehliyeti gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 2 Ekim 2005, 17:18:50 >
  • ewt arkadaşım kullanılıyor.amerikadan 4 gün önce döndüm.6 ay boyunca geçerli
  • Ohh süper ya yurt dışındaki yollarda araba kullanmak daha da bi zevklidir heralde
  • yok ya nerdeee 3 ay kullandım.hiç bişi bu e5 teki makas keyfini vermio.ztn kokudan kurallara uyuyorsun.en ufak bi hatada polis ensende.ztn yollarda dümdüz şoföre yapacak bişi yok sen ancak uyuyosun direksiyonda
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Ohh süper ya yurt dışındaki yollarda araba kullanmak daha da bi zevklidir heralde

orası türkiye değil unutma herhangi bir yanlış hareket yapma.....KURALLARI unutma...!!!

almanya da her bölgede hız aynı değil bulunduğun bölgedeki trafik kurallarını soruştur...

istatistikler en çok hatanın ve kazanın biz sazan türkler tarafından yapıldığını söylüyor
  • 6 aydan daha uzun araç kullanmak için oranın ehliyetine gerek yok diye biliyorum, arkadaşım almanyada okuyo,burda 4. leventte Touring mi ne bi yer var,orda bikaç işlem yaptırıyosun,biraz da para,sonra kullanabiliosun daha uzun süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için araba satmak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet turring den ehliyet alman gerekiyo ... TR .. ama normalde 6 ay sadece kullanaibliyosun ...

Bunun sebebi TR de ehliyet almanın çok kolay olması herkez alabiliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.