Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (2691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.393
Favori
2.586.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O durumda hiç uğraşmamak direkt dispute açmak lazım. Ve Dispute devam ettirilmeli, çoğu satıcı kurnazlık yapıyor dispute kapat hakkını kaybet diye. Geçen biri Hong Kong post için extra ödediğim halde takipsiz göndermiş. 9 dolarlık şeye 3 dolar kargo ödedim adam aymaz. Paramı geri alacağım şimdi. Ürün gelir mi bilmem ilerde gelirse de geri ödemem hiç kusura bakmasın ders olsun. Böyle bir şeyi ilk ve son defa yapacağım. Belki takip no bile sahte yun express sonuç vs yok 50 gündür. Sipariş geçerken bile acil, iyi bak hızlı diye Hong Kong post istiyorum mutlaka dikkat et dedim. Laf çevirip durdu geveledi özür bile dileyip açıklama yapmadı anca bekle, bekle.. . Zaten bu iki gün içinde güya göndermişti takipsiz olduğunu görünce aynı ürünü başka satıcıdan hemen almıştım on gün bile sürmemişti gelmesi rekor kırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Powerbank öneriniz var mı arkadaşlar?

N11'den Xiaomi 10.000 lik al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Linkini verir misiniz?

• Kablosuz hoparlör arayışında olan varsa Xiaomi Squarebox tavsiye ederim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, dolar kuruna rağmen bu fiyata daha iyisi zor; http://www.gearbest.com/speakers/pp_259606.html

Birde Xiaomi Mi Capsule kulaklığa denk geldim. Bunun fiyatı da uygun gibi. Değerlendirilebilir; http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_362337.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 26 Kasım 2016; 16:49:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Linkini verir misiniz?

Hocam n11'e gir arat. Mobildeyim yoksa yine verirdim linkini. Güvenilir bir satıcıdan al. Yurtdışı fiyatı pahalı şu an. Ayrıca dolar da yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Kablosuz hoparlör arayışında olan varsa Xiaomi Squarebox tavsiye ederim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, dolar kuruna rağmen bu fiyata daha iyisi zor; http://www.gearbest.com/speakers/pp_259606.html

Birde Xiaomi Mi Capsule kulaklığa denk geldim. Bunun fiyatı da uygun gibi. Değerlendirilebilir; http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_362337.html

Bunun yerine uzun süredir takip ettiğim Micro sd girişli modelini düşünüyordum. Fiyatı 40 dolar genelde

35 dolara inmişhttp://www.gearbest.com/speakers/pp_241962.html?wid=21

• arkadaşlar bişey soracagım bir yerde gördüm 3 tane yunus vardı resimde odada gezdikçe resimde hareket ediyor gibi idi

eskiden çocukken bakkaldan aldığımız şeylerin içinden çıkardı böyle hareket edince şekil degiştiren resimler

bunları aliexpressden nasıl bulabilirim

3d resimler diyorum çıkmıyor

bi arkadaşta gördüm sanki geçek gibi tahminim 3 -4 tane resim kullanılmış hareketli 3d tabloydu galiba 10 tl almış ama çok güzel

bu resimlerin adı nedir

teşekkürler.
  • Arkadaşlar yurtdışındaki bir alışveriş sitesini şikayet edeceğim.
    Hangi siteye yazabilirim ? bilgisi olan varmı ?

Yani bizde ki sikayetvar.com un yurtdışı versiyonu lazım :)
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Bende aslında onu düşünmüştüm ancak, malum kurdan dolayı arada 50 liraya yakın fark var. Üstüne koyup 1 tane daha diğerinden alınabilir. Birazda ihtiyaca göre tabiki. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Tek eksiği bence ses kontrolünün olmaması.
  • Lüx replika saatleri bulamıyrm artk. Eskidn armani ve tagın birsürü modeli vardı. Arama isimlerimi değişti acaba

• COASER den almış olduğum gözlük cuma günü elime ulaşmış oldu. Kendisiyle direk irtibata geçip gözlük kodunu verdim. Elinde olduğunu söyledi. Ben de dükkanından söylediği ürünü aldım( farklı bir üründü ama dediğim ürünü göndereceğini söyledi) ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
    Cumartesi de cam taktırdım. Çarşıdan 600 liraya alacağım gözlüğü 150 liraya maletmiş oldum.

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

• http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bakanlik-vergi-sinirini-yukari-cekiyor/61000/61541/

Bakanlık vergi sınırını yukarı çekiyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, yurtdışı alışverişlerinde vatandaşın en büyük derdi haline gelen vergi sınırını yukarı çekiyor. Yeni Gümrük Kanun Taslağı`nda ortaya çıkan maddeye göre artık değeri 150 Euro`yu geçmeyen eşyalardan da vergi alınmayacak.

Son yıllarda yurtdışından yapılan alışverişlerin hızla artması sonrası bakanlıktan vatandaşı sevindirecek bir hamle geldi. Haber7'de yer alan habere göre bakanlık 2011 yılında 75 Euro'ya düşürülen sınırı tekrar yükseltiyor.

SINIR 150 EURO'YA YÜKSELİYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu yeni Gümrük Kanun Taslağı'nda ortaya çıkan maddeye göre artık değeri 150 Euro'yu geçmeyen eşyalardan vergi alınmayacak.

Düzenlemenin kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanarak hayata geçmesi bekleniyor.

• ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Dolar oldu 3.5 milyon zaten kat ve kat vergisini veriyoruz.Paramız pul oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

COASER den almış olduğum gözlük cuma günü elime ulaşmış oldu. Kendisiyle direk irtibata geçip gözlük kodunu verdim. Elinde olduğunu söyledi. Ben de dükkanından söylediği ürünü aldım( farklı bir üründü ama dediğim ürünü göndereceğini söyledi) ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
    Cumartesi de cam taktırdım. Çarşıdan 600 liraya alacağım gözlüğü 150 liraya maletmiş oldum.

Hocam linkini atarmısın, çok güzelmiş ben de alayım bu çerçeveden....

• quote:

Orijinalden alıntı: tetra2

quote:

COASER den almış olduğum gözlük cuma günü elime ulaşmış oldu. Kendisiyle direk irtibata geçip gözlük kodunu verdim. Elinde olduğunu söyledi. Ben de dükkanından söylediği ürünü aldım( farklı bir üründü ama dediğim ürünü göndereceğini söyledi) ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.

hocam dükkanın linkini vereyim
    https://www.aliexpress.com/store/2339213?spm=2114.30010308.3.4.AdD1Tt
    buradan iletişimden direk kendisiyle irtibata geçin yardımcı olacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tetra2

quote:

hocam dükkanın linkini vereyim
    https://www.aliexpress.com/store/2339213?spm=2114.30010308.3.4.AdD1Tt
    buradan iletişimden direk kendisiyle irtibata geçin yardımcı olacaktır.

Çok sağol....

• tetra2 T kullanıcısına yanıt
    donanimhaber forum üyesiyim diye de belirtin isterseniz.
  • quote:

Camla birlikte mi sipariş etmiştiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: isamilakman

quote:

Camla birlikte mi sipariş etmiştiniz

yok hocam camı burada bir optiğe taktırdım

• 
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.