Şimdi Ara

Yurtdışı oyun ping değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde online oyun arkadaşlar ping değeri merak edip iss seçiyor.Ben de yardımcı olmak amaçlı bu konuyu açtım.Frankurt ping değerlerini herkes buraya atarsa şehirle beraber

http://www.pingtest.net/result/97842738.png Adana Superonline Adsl 8mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 17 Mayıs 2014; 18:11:17 >

• Ankara Ttnet 16 mbps.

Ttnet genelde 50-70 ms arası Frankfurt sonuçları. Uydunet biraz daha iyi gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 17 Mayıs 2014; 22:24:57 >
  •  Yurtdışı oyun ping değerleri

Ankara Superonline Fiber 10 mbit
  • Eskişehir TTnet ADSL 8 Mbit

http://www.pingtest.net/result/97860054.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedimento -- 17 Mayıs 2014; 23:15:35 >
  • türkiye serverlarında bile bir oyun 70 ping alıyorum bir oyun 200 220. Önceden 60-70 ping sabit oynuyodum.Twitch.tv ve bu oyunlar dışında problem yok.Torentte son hız.Youtubeda çok rahat.Bir de artık gifler çok geç yüklenmeye başladı.
  • Superonline Fiber 25Mbit

https://store.donanimhaber.com/29/70/4d/29704d33dfd29b2ee43574696677f44a.png

Görüldüğü gibi SOL berbat ping sürelerine sahip. Ha gerçi normalde bu kadar yüksek olmuyor lakin normal olduğunda dahi online oyunlarda daima sıkıntı yaratıyor. Online oyun oynamak isteyen Superoline Fiber'den uzak dursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 18 Mayıs 2014; 20:20:46 >

• Dreamcream kullanıcısına yanıt
    hocam 1500mi mesafe yazıyor sen de hangi şehirdesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İndirme Hızı Çok Düşük
    13 yıl önce açıldı
    MW2 orijinal var ping yüksek...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Bursadayım ama ip'yi her zaman Bursa'dan almıyor ki. Çoğu zaman Ankara'dan falan alıyor, oraya göre hesaplanıyor mesafe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Bursadayım ama ip'yi her zaman Bursa'dan almıyor ki. Çoğu zaman Ankara'dan falan alıyor, oraya göre hesaplanıyor mesafe.

valla 2 siteden baktım birinde ankara birinde hatay göründü komik valla modemi kapatıp açıyorum arasıra pingim düşüyor biraz
  • Muğla -biri adsl 8 mb adsl

• Bu sansürlü internet yut dışı 50msn asağsı baya zor yur içinde dahi 40msn dolaşıyoruz en iyi ihtimal ile yurt dışında ISP lerde söyle sloganlar var Ping oyuncuyu oldürür tt netin sloganı yüksek hız ölüm getirir
  • D-smart 8 Mbps İstanbul
  • www.pingtest.net/result/97959237.png

8 mbit Kırklareli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master39

www.pingtest.net/result/97959237.png

8 mbit Kırklareli .

hocam senin frankfurt pingin 35-38 civarı olmalı. interneti kapattırsan isabet olur yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buda benim ping değerim
    41 ms frankurt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 19 Mayıs 2014; 14:07:03 >
  • Superonline oyunlarda gerçekten kötü mü ? Ps3 online oynamak için SOL fiber 25mbps ye geçmeyi düşünüyordum tam. Uydunet 20mbps mi SOL 25 mi daha iyi olur ?

İzmir-Karşıyaka'dayım bu arada.

Uydunet 1mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 19 Mayıs 2014; 14:15:57 >
  • TTnet 8/50 İzmir. Wow da bu kadar düşük değildi gerçi, 80-100ms alıyordum 2013de. Taahhüt bitiyor, uydunet de 84 linklemiş arkadaş, bağlantı da kopma da yoksa bana yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rion. -- 19 Mayıs 2014; 16:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazaddum

212 ve 217 ile başlayan ip adreslerinden aldığımda ping değerleri yüksek + twitch.tv benzeri streaming sitelerinde video izlemek imkansız hale geliyor. nedir nedendir bilmiyorum.

Evet. 80ve90'lı ipler de sorun çıkmazken 212 ve 217ler de aynı sorun var.. Ayrıca statik olmamasına rağmen modem resetleyince ip adresim değişmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.