Şimdi Ara

***Yurtdışı Kaliteli Şarj Cihazı ve Kabloları (MFi, QC, Wireless, Power3S, VoltIQ..) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
815
Cevap
184
Favori
66.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Linkini verdiğiniz Ugreen çift çıkışlı şarj aletinin aynısını birkaç senedir kullanıyorum. Gayet memnun olduğum için 11.11 indiriminde bir tane daha sipariş vermiştim. Ben gayet başarılı buluyorum ama teknik ölçümler yapmadığım için benim yorumum kişisel gözlemlere dayanıyor (QC 3.0 modelini kullanmadım). Elbette ki sizin pek tatminkar bulmamanıza saygılıyım.

Baseus'a gelirsek, bunda da teknik ölçümler yapmadım. Genel yorumlar ile kendi yorumumu harmanlayarak F/P ürünü kapsamında değerlendiriyorum. Dediğiniz gibi, ucuz fiyatıyla kalite konusunda düşündürtebilir ama bence F/P ürünü olarak değerlendirmeye uygun bir şarj aletidir. Zaten bunların dışında alabileceğiniz bilindik ve güvenilir marka sayısı fazla değil; Blitzwolf, Aukey, Tronsmart. Ki bunları da F/P olarak değerlendirmek mümkün ama daha pahalı oldukları aşikar.

Sözün özü, önerdiğim iki model için de benden daha bilgili ve meraklı forumdaşlardan yorumlar almak iyi olurdu. Hem ben de kişisel yorumlarımı tekrar değerlendirmiş olurdum.

• Yine yeniden Kablo koptu. Önerisi olan var mı iphone.
  • Merhaba arkadaslar daha önce su ürünü kullanmistim

Malesef yili gormeden iletkensizlik basladi ve memnun kalmadim. Forumda daha cok baseus ve ugreen önerilmis. Bircogunun fiyati benim bütcemden yüksek. 2 dolar alti ürün tavsiye edermisiniz? Gözüme takilanlar asagidakiler.

• Arkadaşlar, marka önerileri belli ara ara altı çiziliyor. Ama size tavsiyem hangi marka olursa olsun, alacağınız ürün hakkında iyi bilfi toplayın, tanıtımını iyi okuyun. A marka B marka farketmez, misal çift çıkışlı bir şarj cihazı alacaksanız iki çıkışında da aynı anda min 2a verebilen bir model tercih edin. Maalesef Ugreen çok iyi bir marka olmasına rağmen şarj cihazları konusunda zayıf kalıyor. Hem 2 hem de 3 portlu şarj cihazlarının gücü hep düşük, o yüzden şarj hızı da düşük oluyor. Baseus da aynı şekilde. Her iki marka da kablolar konusundaki uzmanlıklarını maalesef şarj cihazı konusunda gösteremiyor, en azından şimdilik. Tek port alacaksanız sıkıntı yok, iki markada da 2a çıkışlı tek portlu cihaz var. Ama size tavsiyem günümüz şartlarında artık tek portlu şarj cihazı almayın, mümkünse 3 portlu alın, sonra iyi ki almışım dersiniz güvenin bana. Genel mantık şu, hesaplamaya göre her port 5 volt 2a çıkış verirse bu port başına 10watt eder, 3 port olursa 30watt, yani gücü 30watttan düşük 3portlu şarj cihazı tercih etmeyin. Orico-Aukey-CRDC-Tronsmart da çok güzel 3 portlular var, sitede araştırın görürsünüz. Fiyatları min 10$ civarında. Ama çok uç bir olay olmadıkça size yıllarca hizmet verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

30 tl bütçem var araç şarj aleti hangisini önerirsiniz
    Aldınız mı bilmiyorum ama bu çok iyi görünüyor.

TRY 26.46 36%OFF | Baseus Hızlı Şarj 4.0 3.0 USB Araç iphone şarj cihazı Huawei Güçlendirin SCP QC4.0 QC3.0 QC Hızlı PD USB C Araba Şarj şarj
    aliexpress.com
    US $4.92 36% OFF|Baseus Quick Charge 4.0 3.0 USB Car Charger For Xiaomi mi 9 Huawei P30 Pro QC4.0 QC3.0 QC 5A Fast PD Car Charging Phone Charger-in Car Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cjyjpeh6

Şu da 9 lira, marka uyduruk ama qc 3.0 destekli.

TRY 8.07 51%OFF | Essager USB araba şarjı Hızlı Şarj 3.0 Cep Şarj Araç Için Samsung Xiaomi Huawei QC 3.0 Hızlı araba şarjı Telefonu Şarj Cihazı
    aliexpress.com
    US $2.71 32% OFF|Essager USB Car Charger Quick Charge 3.0 QC3.0 For Samsung Huawei Xiao mi Universal Car Charger Fast For iPhone Mobile Phones-in Car Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/cEgyEP3a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 13 Şubat 2019; 1:48:46 >

• QC 4.0+ Şarj aleti var mı?
  • www.azaraks.com.tr
    DIGITUS AK-300139-010-S USB Type-C connection cable, type C to C M/M, 1.0m, full featured, Gen2
    https://www.azaraks.com.tr/digitus-ak-300139-010-s-usb-type-c-connection-cable-type-c-to-c-m-m-10m-full-featured-gen2-pmu117011

5A çıkış 10gbps hız verir. Şuan alabileceğiniz en kaliteli Type C kablolarından biri.

• Selam arkadaşlar,
    aliexpress.com
    US $13.25 42% OFF|Anker PowerLine+ II Lightning Cable MFi Certified Compatibility with iPhone X/8/8 Plus/7/7 Plus/6/6 Plus/5/5s and More-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Anker-PowerLine-II-Lightning-Cable-MFi-Certified-Compatibility-with-iPhone-X-8-8-Plus-7-7/32916040678.html

aliexpress.com
    US $10.49 25% OFF|Ugreen for iPhone Cable Lightning to USB Cable for iPhone 8 Xs Max XR 7 Fast Charging Cable Mobile Phone Cable USB Charger Cord-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Ugreen-for-iPhone-Cable-Lightning-to-USB-Cable-for-iPhone-8-Xs-Max-XR-7-Fast/32861960635.html

İki kablo arasında gidip geliyorum. İki markayı da biliyorum, anker zaten global. Düşündüğüm nokta şu, parayı basıp anker alıp ömür boyu garantiyle rahat mı etsem yoksa ugreen de bana aynı rahatlığı ve kaliteyi sağlar mı o fiyata. Anker'in son çıkan ürünü bu linkini attığım. n11'de falan 150 liradan satışa koymuş biri. Ben ikisini de alırsam yeni üyelik açıp 2$ new user indirimi ile almayı düşünüyorum. Yani anker bana 75 liraya, diğeri de 35-40 liraya falan gelecek. Aklım ankere kayıyor ama size de sorayım dedim

Bir de bu attığım kalitelerde iphone için adaptör önerebilecek var mı bana? Max. 2 girişli olsa yeter, o da belki lazım olur diye.

• Selam arkadaşlar,

TRY 24.35 46%OFF | Essager Hızlı Şarj 3.0 3 USB şarj aleti 30 W QC 3.0 Hızlı Şarj USB Duvar iphone şarj cihazı Samsung Xiaomi Cep Telefonu Şarj Cihazı
    aliexpress.com
    US $4.99 40% OFF|Essager 30W Quick Charge 3.0 Multi USB Charger QC3.0 QC Fast Charger Turbo Wall Charger for iPhone Xiaomi mi 9t Pro Mobile Phone-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/9HUHqv2

Bu nasıl dır.
    Baseus ugreen mi tercih edilmeli.
    Yada alternatif önerisi olan varsa makbule geçer.

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama linkini verdiğim ugreen marka şarj aletini 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

• Beyler 2in 1 veya 3 in 1 hem powerbank hem adaptör olan ürünler gümrükten geçiyor mu yoksa direk geri mi gönderiyorlar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Selam arkadaşlar,

TRY 24.35 46%OFF | Essager Hızlı Şarj 3.0 3 USB şarj aleti 30 W QC 3.0 Hızlı Şarj USB Duvar iphone şarj cihazı Samsung Xiaomi Cep Telefonu Şarj Cihazı
    aliexpress.com
    US $4.99 40% OFF|Essager 30W Quick Charge 3.0 Multi USB Charger QC3.0 QC Fast Charger Turbo Wall Charger for iPhone Xiaomi mi 9t Pro Mobile Phone-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/9HUHqv2

Bu nasıl dır.
    Baseus ugreen mi tercih edilmeli.
    Yada alternatif önerisi olan varsa makbule geçer.
    kendim ve arkadaşlarıma en az 10 tane baseus kablosu aldım ve çok memnunuz. Hızlı şarj ve kaliteli. Kırmızı renkli ve 2.4 lük kablolar müthiş. Kupon ile indirimleri yakalarsan 2 Mt kablo 12-13 tl ye geliyor. İndirimler 10-15 günde bir zaten oluyor.
    Ugreen de çok kaliteli ama biraz daha pahalı. Ugreen de aldım ve çok memnunum.

• ozgur_h O kullanıcısına yanıt
    hangi sitede oluyor indirimler?
  • Dostlar merhaba. Boşline bir arabam var ve Bluetooth özelliği kazandırmak istiyorum en azından.

TRY 87.50 48%OFF | Ugreen araba şarjı Bluetooth FM Verici Hızlı 3.0 Hızlı Şarj Xiaomi USB iphone şarj cihazı X Samsung Huawei Eller için Ücretsiz
    aliexpress.com
    US $15.76 43% OFF|Ugreen Car Charger Bluetooth FM Transmitter Quick 3.0 Fast Charger for Xiaomi USB Charger for iPhone X Samsung Huawei Hands Free-in Car Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/2CFTmgzfd

TRY 59.69 42%OFF | Baseus araba şarjı iphone cep telefonu için Telefonu Handsfree FM Verici Bluetooth Araç Kiti LCD MP3 Oyuncu Çift USB Araç Telefonu Şarj Cihazı
    aliexpress.com
    US $10.99 35% OFF|Baseus Car Charger for iPhone Mobile Phone Handsfree FM Transmitter Bluetooth Car Kit LCD MP3 Player Dual USB Car Phone Charger-in Car Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/nVCMTS5r5

Şimdi markalar, buradaki herkesin bildiği gibi çok iyi ondan yana sıkıntım yok. Ugreen de qc 3.0 var, net tercih sebebi olur. İkisinin de diğer çıkışı çöp.

Bu veya benzer kaliteli marka bir transmitter kullanan var mı? Forumu az biraz kurcukladım. Eskiden yazılmış şeylerde boş frekans bulmak imkansız denmiş, yenilerinde de bilmem nereden aldım ama bastırıyor frekansı denmiş.

Özetle bu iki aletten birini kullanan var mı dostlar aranızda. Araç fiesta.

• kablo siparişlerinizde takip kargolu mu sipariş veriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Type C kablo alıp memnun olan, şarj olurken elin değdiği anda çıkmıyor denilen bir kablo tavsiye edebilecek var mı? Çok kolay çıkıyor bu kablolar yuvadan sinir bi durum

Kesinlikle ama kesinlikle blitzwolf. Kalitesi ulkemizden aldiginiz 70-100₺lik kablolar ile es deger. Zaten ortalama bir sedan araci bu kablolarla cekilebildigini gosteren youtube videolai mevcut.

11.11de almistim, 7 liraya 1mt micro usb kablo. Bugun geldi. Kargoda kayboldu diye para iadesi yapmisti blitzwolf. Gercekten cok kaliteli.

Type c olanlari da mevcut sitede. Lightningler biraz daha pahali tabi.

Orjinal dukkanin linkini atiyorum.

Check out this cool store on AliExpress

https://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=226240781&site=en

Alıntıları Göster
    Blitzwolf un Örgülü olanları örgüsüz olanlarına göre daha da mı kaliteli hocam?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Esneme haline daha musait oldugu icin biraz daha uzun ömürlü oluyorlar ama bence ic aksam kalitesinde fark yoktur. Ben duz kullanıyorum, surekli de yanimdadir, bir yamugunu gormedim blitzwolfun...
  • Şarj aleti bakınanlar için minnak bir fikir vereyim.

TRY 27.76 37%OFF | TOPK B244Q Hızlı Şarj 3.0 28 W QC 3.0 çift usb şarj Adaptörü AB Seyahat Duvar Cep Telefonu iphone şarj cihazı Samsung Xiaomi
    s.click.aliexpress.com
    TRY 27.76 37%OFF | TOPK B244Q Hızlı Şarj 3.0 28 W QC 3.0 çift usb şarj Adaptörü AB Seyahat Duvar Cep Telefonu iphone şarj cihazı Samsung Xiaomi
    https://s.click.aliexpress.com/e/1E0nQNw1N

17 TL ye bunu almıştım indirim zamanında. Blitzwolf ya da ugreen anker değil ama harika iş görüyor.

Abidik gubidik şarj aletleri var alide, 3 - 4 çıkışlı ama toplamda 3 amper falan veren, onlarla karıştırmayın. Aynı anda Quick charge çıkışı 3 amper ve 2.4 amper çıkışı da 2.4 amper veriyor. Yani iki cihaz taktığınızda harbiden 28 watt /5.4 amper çıkış alabiliyorsunuz ve indirimler ile 17 liraya almıştım

Benim powerbankim de telefonum da Quick charge 3.0 destekli, dolayısıyla harika ürün.

İlk başta şu ürünü almayı düşündüm.

TRY 105.35 45%OFF | Ugreen Hızlı Şarj 3.0 36 W USB iphone şarj cihazı X 8 Hızlı QC 3.0 Şarj için Samsung Galaxy s9 s10 Xiao mi mi 8 9 USB şarj aleti
    s.click.aliexpress.com
    TRY 105.35 45%OFF | Ugreen Hızlı Şarj 3.0 36 W USB iphone şarj cihazı X 8 Hızlı QC 3.0 Şarj için Samsung Galaxy s9 s10 Xiao mi mi 8 9 USB şarj aleti
    https://s.click.aliexpress.com/e/AXNYnFH4r

Sonra buna 105 lira verene kadar, 6 tane TOPK alır 6 Quick charge çıkışım olur diye düşünüp 1 tane TOPK aldım.

Şarj aleti arayan dostlar alıcı gözüyle bakabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Esneme haline daha musait oldugu icin biraz daha uzun ömürlü oluyorlar ama bence ic aksam kalitesinde fark yoktur. Ben duz kullanıyorum, surekli de yanimdadir, bir yamugunu gormedim blitzwolfun...
    Tamam hocam çok teşekkür ederim.
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    şarj kablosu tavsiyeniz var mı hocam?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.