İmei faturada yazması lazım hocam başka yolu yok. |
Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (561. sayfa)

-
-
tax free iadesi yapılıyor diye firma söyledi. tax free için gerekli evraklarıda veriyoruz diyor anlamadım.
Kıbrıstaki firma burası
https://www.irismostore.com/sayfa/iletisim
KKTC'ye gelip mağazamızdan elektronik ürün alışverişi yaparsanız, alacağınız ürünlerde KDV'den muaf olma şansınız doğuyor. Bu imkanı kullanmak için size 4 adet "Tax Free" faturası veriyoruz. Bunların birini biz alıyoruz, üçünü siz alıyorsunuz ve gümrükteki görevli 2 tanesini alıyor. Sizde kalan son faturayı gümrükte onaylatarak bize fotoğrafını gönderiyorsunuz.
Ardından İade işlemi için birim fiyatın %16'sını sizlere gönderiyoruz. Uygulamayı Ercan Havalimanı veya Girne Turizm Limanı'ndan kullanabilirsiniz. Ödemenizi 10 gün içinde havale yoluyla gerçekleştiriyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshower -- 25 Mayıs 2023; 16:47:26 >
-
Kıbrıs'tan 14 pro almayı düşünüyorum ancak konuda okuduklarım biraz gözümü korkuttu. Daha önce tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum.
-
ben 7 hazirana bilet aldım KKTC'ye. araştırdım bir sorun gözükmüyor firma 1 sene tr de garantili cihaz satıyor, sattıkları cihazlar KKTC kayıtlı, tax free de alıyorsun.
burası;
www.irismostore.com
Anasayfa - İrismo Store | Kıbrıs'ın Teknoloji Mağazasıhttps://www.irismostore.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshower -- 25 Mayıs 2023; 20:4:24 > -
Sim kilitli cihazlar olabiliyormuş sanırım. Böyle bir şey duydunuz mu acaba?
-
Selamlar kuzenim telefon getirdi , geçerken gümrük muafiyet tutanak tutup hakkını kapatmışlar ben kendim imei kaydedebilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tax free sıkıntı şikayetvar da çok şikayet var bu konu ile ilgili
çok telefon getirdiği için mi ? nasıl olmus olay anlatırmısın? havalanınmı ? neden tutanak tutulmus
Benim cihazda yd kuveyt carrefour'dan alınma a2894 kodlu. Bu link'ten sorgulama yaptım bu şekilde çıktı.
Buda Apple üzerinden canlı sohbet sorgum.Bu sayfaya tamir üzerinden giriş yaptım.
-
Kıbrıs’ta irismo store diye bir satıcı var. Daha önce cihaz alan oldu mu acaba buradan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam üzerinde bir kapalı kutu cihaz varmış , almışlar kenara sistemden daha önce telefon sokmuş mu diye kontrol etmişler sokmadığı için geçebilirsiniz demişler , lakin 430tl trt vergisi almışlar ve cihazı adamın tcsine telefon soktu olarak işlemişler sanırız 3 yıl boyunca cihaz sokamaycak , ben cihazı imei işletirken sorun yaşayacak mıyım bilmiyorum araştırmalar imei kaydı ile gümrük kaydı farklı şeyler sorun olmaz diyorlar ama bilmiyorum
havaalanımındamı hocam? bavula niye sokmamış ?
Hocam havaalanında xrayde görüp bavuldan çıkartıp yapmışlar.
Denetimler artmış sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Mayıs 2023; 11:19:13 >
eyvallah hocam son olarak hangi havalimanı
Ankara 😅
Hocam benim kuzen yakalandı Ödemiş ve gümrük tcsine telefon soktu olarak işlemiş peki ben bu cihazı kendime imei kaydedebilir miyim ?
Hocam benden de son soru :) kendi üzerine de bakmışlar mı, cebinde olsa da tespit edilir miydi yani? Yaz dönemi gurbetçi yoğunluğu artacağından kontrol sıkılaşmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bilmiyorum kişide xrayden geçiyor sonuçta bilmiyorum açıkçası
YURTDIŞI HERHANGİ BİR CİHAZA APPLE TÜRKİYE ÜZERİNDEN HİZMET A LA MAZ SI NIZ!!!!!
SADECE RESELLER ÜZERİNDEN HİZMET ALABİLİRSİNİZ. Troy, Gürgençler vs..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X