Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.684
Cevap
452
Favori
926.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmei faturada yazması lazım hocam başka yolu yok.

• C. S C kullanıcısına yanıt

tax free iadesi yapılıyor diye firma söyledi. tax free için gerekli evraklarıda veriyoruz diyor anlamadım.

Kıbrıstaki firma burası

https://www.irismostore.com/sayfa/iletisim

KKTC'ye gelip mağazamızdan elektronik ürün alışverişi yaparsanız, alacağınız ürünlerde KDV'den muaf olma şansınız doğuyor. Bu imkanı kullanmak için size 4 adet "Tax Free" faturası veriyoruz. Bunların birini biz alıyoruz, üçünü siz alıyorsunuz ve gümrükteki görevli 2 tanesini alıyor. Sizde kalan son faturayı gümrükte onaylatarak bize fotoğrafını gönderiyorsunuz.

Ardından İade işlemi için birim fiyatın %16'sını sizlere gönderiyoruz. Uygulamayı Ercan Havalimanı veya Girne Turizm Limanı'ndan kullanabilirsiniz. Ödemenizi 10 gün içinde havale yoluyla gerçekleştiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshower -- 25 Mayıs 2023; 16:47:26 >

• Kıbrıs'tan 14 pro almayı düşünüyorum ancak konuda okuduklarım biraz gözümü korkuttu. Daha önce tecrübesi olanlardan yardım rica ediyorum.

• Faollala kullanıcısına yanıt

ben 7 hazirana bilet aldım KKTC'ye. araştırdım bir sorun gözükmüyor firma 1 sene tr de garantili cihaz satıyor, sattıkları cihazlar KKTC kayıtlı, tax free de alıyorsun.

burası;

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)www.irismostore.com
    Anasayfa - İrismo Store | Kıbrıs'ın Teknoloji Mağazası
    https://www.irismostore.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathshower -- 25 Mayıs 2023; 20:4:24 >
  • deathshower D kullanıcısına yanıt

Sim kilitli cihazlar olabiliyormuş sanırım. Böyle bir şey duydunuz mu acaba?

• Selamlar kuzenim telefon getirdi , geçerken gümrük muafiyet tutanak tutup hakkını kapatmışlar ben kendim imei kaydedebilir miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faollala kullanıcısına yanıt
    tax free sıkıntı şikayetvar da çok şikayet var bu konu ile ilgili

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    çok telefon getirdiği için mi ? nasıl olmus olay anlatırmısın? havalanınmı ? neden tutanak tutulmus

• Benim cihazda yd kuveyt carrefour'dan alınma a2894 kodlu. Bu link'ten sorgulama yaptım bu şekilde çıktı.

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

Buda Apple üzerinden canlı sohbet sorgum.Bu sayfaya tamir üzerinden giriş yaptım.

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

• Kıbrıs’ta irismo store diye bir satıcı var. Daha önce cihaz alan oldu mu acaba buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam üzerinde bir kapalı kutu cihaz varmış , almışlar kenara sistemden daha önce telefon sokmuş mu diye kontrol etmişler sokmadığı için geçebilirsiniz demişler , lakin 430tl trt vergisi almışlar ve cihazı adamın tcsine telefon soktu olarak işlemişler sanırız 3 yıl boyunca cihaz sokamaycak , ben cihazı imei işletirken sorun yaşayacak mıyım bilmiyorum araştırmalar imei kaydı ile gümrük kaydı farklı şeyler sorun olmaz diyorlar ama bilmiyorum

havaalanımındamı hocam? bavula niye sokmamış ?

Hocam havaalanında xrayde görüp bavuldan çıkartıp yapmışlar.

Denetimler artmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Mayıs 2023; 11:19:13 >
    eyvallah hocam son olarak hangi havalimanı

Ankara 😅

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kuzen yakalandı Ödemiş ve gümrük tcsine telefon soktu olarak işlemiş peki ben bu cihazı kendime imei kaydedebilir miyim ?

Hocam benden de son soru :) kendi üzerine de bakmışlar mı, cebinde olsa da tespit edilir miydi yani? Yaz dönemi gurbetçi yoğunluğu artacağından kontrol sıkılaşmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyorum kişide xrayden geçiyor sonuçta bilmiyorum açıkçası

• YURTDIŞI HERHANGİ BİR CİHAZA APPLE TÜRKİYE ÜZERİNDEN HİZMET A LA MAZ SI NIZ!!!!!

SADECE RESELLER ÜZERİNDEN HİZMET ALABİLİRSİNİZ. Troy, Gürgençler vs..

• 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.