Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (35. sayfa)

-
-
Hız testinde Drei firmasının adı var. Redteago firmasınında GSM adıda Drei mobile
Demekki Holafly ve Redteago aynı altyapı kullanıyor.
Daha önce Airalo ve Bnesimin aynı olduğunu yazmıştım. Hatta kesintide ikisi birden kesilmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İllocal hangi altyapıyı kullanıyor acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İş görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuanda içerisinde internet olmayan hiç kullanılmamış 30a yakın boş e-sim bulunuyor elimde. VPN veya başka yöntemle internet bağlantısı denemek isteyen varsa bnesim numarasını özelden yazarsa transfer edebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 19 Şubat 2025; 18:48:58 >
-
Bunu nasıl yaptınız hocam?
Kampanya oldukça farklı hesaplar açıp 10gb 20gb ucuza e sim almıştım. Bnesimde esim transfer özelliği gelince hepsini tek hesapta topladım. Müşteri hizmetlerine Tüm data paketlerimi tek bir yerde toplayabilirmisiniz diye rica ettim öyle yaptılar. Diğer e simler boş kaldı.
Güzel olmuş
-
Arkadaşım bnesim referansım ile paket aldı bende gelen 2euro ile 1 GB süresiz alayım dedim paket yüklenmeyince müşteri hizmetlerine yazdım gelen cevap aynen bu şekilde.
"Lütfen çok fazla paket olduğu ve sistemin bunları engellediği için şimdilik satın almayı durdurun. Lütfen yenisini satın almadan önce önce verileri kullanın."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 20 Şubat 2025; 17:3:41 >
-
Bence herkes redteago günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız paketi denemeli. Şuan en az 2 günlük alınıyor 1.4dolar yani 50liraya 2gün sınırsız kullanıyorsun ve referans kullanınca 3 dolar yani 4gün sınırsız daha sonra kullanmak için hediye veriyor.
Toplamda 6gün sınırsız Türkiye Avrupa asya herhangi bir paketi 50liraya kullanabilirsiniz
-
Türk Telekom (Roaming);
Vodafone hattıma destek olsun ve arada çekmediğin de kullanırım diye aldım, maalesef umduğum gibi olmadı.
Önümüzde ki ay Turkcell destekli deneme amaçlı 3 GB'ı falan olan bir paket alırım, baktım hızı iyi yapıştırırım 50 GB'ı.
Normal de şimdi hiç değilse şurada 44 GB falan yazardı şimdi;
Paket kolay kolay bitmeyecek anlaşıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X