Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.111
Cevap
86
Favori
65.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye hattını yurtdışına kapatıp esim üzerinden arama aktif ederek yurtdışı fatura çıkmasını engelleyebilirsiniz. Aramayı mobil veri üzerinden yapacağını tahmin ediyorum.

En güzel yöntem yurtdışında sadece WhatsApp ile görüşme yapmak olur. Bnesim firmasının kendi uygulaması ile yurtdışında arama paketleri mevcut uygulama üzerinden sizi arayanlara dönüş yapabilirsiniz. Denemek için 5dk ücretsiz veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-Sim için bu uygulamayı da indirebilirsiniz; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

Türk Telekom dan faydalanıyor; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

İlk kez indirenlere, ücretsiz olarak günlük 500 MB veriyor; Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

5 dakika sürmeden aktif oldu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bnesim süre sınırsız data paketlerde transfer özelliği gelmiş. Farklı hesaplarda bulunan e simleri tek bir hesapta toplayabilirsiniz.

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    İndirim gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Takipteyiz. Tüm süre sınırı olmayan paketleri bir araya topladım ve müşteri hizmetlerine birleştirme talebi oluşturdum. Tek sim olarak 780gb internet oldu

780 mi

hocam firma kapanmazsa bu gblar uzun yıllar rahatlıkla yeter herhalde :) hem de 5g sınırsız paketler gelene kadar bizim doymak bilmez cep sömürücü malum operatörlere iyi bir alternatif olur.

• Arkadaşlar türk telekomda m2mnternet tarifeleri gayet ucuz işini gören alabilir ama vergi levhası istiyorlar haberiniz olsun otomasyonlar için uzaktan internet için falan birebir aylık 15₺ 1 gb aldım az önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 13 Şubat 2025; 16:41:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Bende sınırsız mobil var. Evde internet olmadığı için ben evde yokken internetsiz kalmasınlar diye biraz fazla aldım. Günlük ortalama 4gb tuketim oluyor. İş güç derken eve geç gelirsem 1 yıl dayanmaz.

• Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet
    Uygulamayı güncelleyip tüm süre sınırı olmayan paketleri tek bir hesaba transfer edebilirsiniz.
    Unutmayın en ucuz yöntem yeni hesap açıp referans kullanıp farklı kredi kartı ile ödeme yapmaktır.
    Sonra tüm e simleri tek hesapta toplamak için transfer yapabilirsiniz. Şuan bu hesabımda 40adet Türkiye 10adet Avrupa paketleri bulunuyor

• Esim olayları almış yürümüş. Fiyatlara bakıyorum bence çok uçuk. Tüm esim markalarını inceledim ilk üyelikte cezbediyorlar ama yinede yüksek. Ben yabancı bir operatör kullanıyorum EU bölgesi 25 gb aylık sadece 150 tl ve Türkiye’de 3 operatörde destekliyor. Ayrıca dünyada bir çok ülkede 10 gb kullanım hakkı veriyor. Bence biraz araştırın. Haftaya Japonya’da olacağım orada da 10 gb hakkım var. Çin için Trip com sitesinden 1 gb 36 TL’ye aldım. Bence esimcilere para gömmektense Trip üzerinden kontrol edin. Lokal sağlayıcıların esimlerini satıyor ve aşırı ucuz.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    TRde geçerli ucuz varsa bildiğiniz yazın

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

Uygulamayı güncelleyip tüm süre sınırı olmayan paketleri tek bir hesaba transfer edebilirsiniz.
    Unutmayın en ucuz yöntem yeni hesap açıp referans kullanıp farklı kredi kartı ile ödeme yapmaktır.
    Sonra tüm e simleri tek hesapta toplamak için transfer yapabilirsiniz. Şuan bu hesabımda 40adet Türkiye 10adet Avrupa paketleri bulunuyor
    Bu hangi uygulama bende transfer çıkmıyor,

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Google playde mobil veri paketleri bnesim yazan uygulamanın güncel hali

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Esim olayları almış yürümüş. Fiyatlara bakıyorum bence çok uçuk. Tüm esim markalarını inceledim ilk üyelikte cezbediyorlar ama yinede yüksek. Ben yabancı bir operatör kullanıyorum EU bölgesi 25 gb aylık sadece 150 tl ve Türkiye’de 3 operatörde destekliyor. Ayrıca dünyada bir çok ülkede 10 gb kullanım hakkı veriyor. Bence biraz araştırın. Haftaya Japonya’da olacağım orada da 10 gb hakkım var. Çin için Trip com sitesinden 1 gb 36 TL’ye aldım. Bence esimcilere para gömmektense Trip üzerinden kontrol edin. Lokal sağlayıcıların esimlerini satıyor ve aşırı ucuz.
    Hangi sağlayıcı hocam,

• quote:

Google playde mobil veri paketleri bnesim yazan uygulamanın güncel hali

İOS hocam.

• Android de bnesime ait 2 uygulama var. iOS için tekse bilmiyorum

• quote:

Android de bnesime ait 2 uygulama var. iOS için tekse bilmiyorum

Nereden çıkıyor paketleri seçiyorum göremiyorum.

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

Boşluk olan eski

Güncelleme geldikten sonra paketlerin olduğu ekranda gözüktü. Hesabınıza android cihazdan girip deneyin. iOS için belki güncelleme gelmemiştir

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.