Bir data hattı çıkartıp faturasız cep magnet kullansan, ona da 6 aylık 50GB veya 3 aylık 100GB falan yükletsen çok daha ekonomik bir çözüm olur bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 21 Şubat 2025; 11:37:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 82TL) (36. sayfa)



-
-
Şuan bence en ekonomik yöntem bnesim aylık 10gb referans ile 77 liraya almak.
Sim kart ücreti yok telsiz kullanım vergisi yok. İhtiyaç oldukça yeni hesap ve yeni sanal kart oluşturup alınabilir.
Benim aldığım 800gb süre sınırsız ve yaklaşık 40adet aylık10gb paketler bu yöntemle alındı.
Aldığım aylık 10gb paketler ikiye katlama kampanyası olduğu zamandı ve çoğu 20gb olarak hazırda kullanmak için bekliyor. Biriken 2euro hediyeleri yine ikiye katlama veya %50 geri iade kampanyası olduğu zamanlar süresiz paket olarak biriktirdim ve 800gbta ulaştım.
800gb süre sınırsız+ tahmini 600gb ileri tarihli aylık paketlere toplamda en fazla 3000tl ödeme yapmışımdır.
Şuan 800gb süresiz paket bnesim fiziksel sim karta yüklü ve evde eski bir telefonda modem olarak kullanıyorum.
Aylık paketler ihtiyaç oldukça aktif edip kullanıyorum.
3000TL gibi bir paraya önümüzdeki 2 yıl çok rahat yetecek kadar internete sahibim.
Evde adsl benzeri bir internet kullanmadığım için bu fırsatları kaçırmadım.
Evde internet hızım 20mbps civarı ve dışarıda da internetsiz kalmıyorum. Gittiğim her yere internetimi taşımakta büyük bir ayrıcalık.
Yerel operatörden yeni sim kart ücreti ödemek yerine 500 liraya kampanya döneminde yaklaşık 150 GB paket alabilirsiniz. Bu sadece sim kart ücreti karşılığı.
Bnesimde istediğiniz zaman aktif edebilme özelliği sayesinde paket israfı olmayacaktır. İhtiyacınız olduğu ay daha fazla kullanım yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 22 Şubat 2025; 21:27:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha ucuzunu bulan varsa bizi aydınlatsın lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba ben şuanda Ukrayna'dayım. Diyelim buradan paket aldım bu paketi sadece Ukrayna'da mı kullanabiliyorum. Cünkü ülkelere göre ayrı fiyatlar vermişler.
-
Sadece Ukrayna paketi alırsanız sadece orada kullanırsınız. Avrupa, Asya ,Amerika veya Tüm dünya gibi paketlerde bulunmakta. Firmalara göre fiyatlar değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam turkcell ile anlaşma yapmışlar artık turkcellde de çalışıyor bu 77 liralık paket haberin olsun :)
-
Güzel olmuş Turkcell+Turktelekom kapsaması 10gb 77lira harika 🙂
Şuan bulunduğum yerde TURKCELL şebekesi yok bnesim deneyen olursa paylaşsın arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 26 Şubat 2025; 23:43:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam referansınla üyelik açtım. Şimdi gördüm de bu turkcell kapsamı 10 gb olayı varmış onu kaçırdım heralde diğer 20gblık paketi alarak :D
-
-
-
-
Konuya katkıda bulunan herkese teşekkür.
Bnesim Turkcell ve Turktelekom
Redteago Turkcell ve Turktelekom bazı paketlerde Vodafone dahil diyebiliz.
Redteago Türkiye paketleri sadece Turktelekom ile anlaşmalı iken Avrupa paketi Turkcell ve Turktelekom anlaşmalıdır. Fiyat olarak aynı olduğu için Avrupa paketini tercih etmeniz daha faydalı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Şubat 2025; 19:24:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar bir sorum olacak, ornegin avrupa seyahatim icin bnesim üzerinden internet paketi aldim ve hattimi yurt disi kullanimina kapattim. Hattim yurt disina kapali iken esim internet paketinden internete bagliyken vo-wifi özelligi aciksa normal arama ile Turkiyeden birisi aradiginda bana ulasabilecek mi ?
Yurt disindayken beni arayanlara geri dönüş saglayabilmem icin esim olayini nasil yapmaliyim ? Not: Fiziki hat kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayı anlamışsınız zaten. Türkiye hattınız yurtdışı dolaşıma kapalı olduğu için normal şebeke üzerinden arama veya internete girmeyecek. Ayarlarda ikinci hat üzerinden volte araması gibi bir seçenek var onu açarsanız ikinci sim kartın interneti ile arama yapabileceksiniz.
Ben böyle olduğunu düşünüyorum ama telefon marka modele göre değişebilir. iPhone veya android.
Detaylı paylaşım yaparsanız tecrübe eden birinin cevap yazması daha doğru olur.
Evde wifi varsa bir benzeri vowifi. Telefon çekiyor bile olsa vowifi aktifse telefon aramayı wifi üzerinden yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telefonum Samsung Fold4, vowifi ozelligi telefonda var, ben yurt disindayken Turkcell hattimi arayan olursa haberim olsun istiyorum. Esim uzerinden vowifi ile geri donup arayabilirim. Hattimi yurt disina kapatinca Turkcell numaramdan arayan kisi vowifi uzerinden bana ulasabilecek mi yoksa aradiginiz kisiye ulasilamiyor mesajimi alacak. Evde simkarti kapatinca wifi uzerinden vowifi ozelligi acilmiyor. Bnesim alsam denemek icin Turkiyede kullanabiliyor muyuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bnesim Türkiye paketi veya Avrupa paketini Türkiye'de deneyebilirsiniz. Ucuz satınalma için referans kullanmayı unutmayınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardimlariniz icin tesekkurler. Referans kodunuzu aldim satin alma yapip deneyecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tekrardan merhaba deneme amaçli 1 gb internet paketi alip esim aktif hale getirdim. Sim yöneticisinden fiziki sim karti kapatip vowifi ozelligi uzerinden deneme yapmak istedim.Sim1 sim yöneticisinde kapatip hücresel veriyi ayarlardan esim uzerinden yapiyorum whatsup mesajlari geliyor ama vowifi aktif almiyor.
Yurt disina cikarken hat dolasima kapali olunca vowifi aktif oluyorsa esim uzerinden arama yapabilirim ama Turkcell hattimi telefonda pasif yapinca vowifi özelligide çalismiyor. Farkli bir deneme yolu yok degil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simi pasif hale getirirseniz çalışmaz. İkiside aktif olduğunda aramaları ikinci sim üzerinden internet araması yap seçeneğini açmanız gerekiyor. Birini arayın ve konuşma esnasında e simi pasif hale getirince arama kesilir. Ama birinci simden normal arama yapınca e simi pasif hale getirsenizde arama kesilmez.
Bu sayede ikinci sim ile internet üzerinden arama yaptığını anlayabilirsiniz.
Diğer bir yöntem vowifi araması.
Herhangi bir wifiye bağlıyken telefondan vowifi aktif olduğunda arama yaparsanız çağrı wifi üzerinden başlar wifi sinyali kesildiğinde arama kesilir.
Eğer wifiye bağlıyken arama yaptığınızda wifi kapanınca kesilmiyorsa zaten vowifi değil normal arama yapmışsınız demektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 27 Şubat 2025; 23:51:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X