Şimdi Ara

Yurtdışı cihaz mı alınmalı yoksa 1 kasım mı beklenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonu yenilemeyi düşünüyorum 32 GB siyah renk ABD çıkışlı cihaza 2200 TL verilir mi yoksa 1 kasımda gsm operatörlerinin satışa çıkarılması mı beklenmeli ne düşünüyorsunuz?

Orijinalden alıntı: gskayas

merhaba arkadaşlar telefonu yenilemeyi düşünüyorum 32 GB siyah renk ABD çıkışlı cihaza 2200 TL verilir mi yoksa 1 kasımda gsm operatörlerinin satışa çıkarılması mı beklenmeli ne düşünüyorsunuz?

Ya hocam bekle bim bıle 2299 a satıyor. Ikı gun sonra fıyatlar duser bosuna parandan olma derım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • 32 GB ABD çıkışlı cihaza o para çok fazla. 1 Kasımda 2400-2600 arasına yerli cihaz o para ediyor olacak. Bunlarda ister istemez 2000 liranın altına düşücek. Bence elimdeki 32 GB iPhone 5'i satıp yurt dışı cihaz mı alsam diye düşünüyorum şu sıralar. Ama yurt dışı cihaz almak için 1 kasımı beklemek lazım. Sende öyle yap bence. 1 kasımı bekle. Ondan sonra yurt dışı cihazlarda ciddi ucuzlamalar olacak. 2200 Amerikan cihazına vermektense+100 küsür kayıt, 2400-2600 arasına yerli cihaz almak daha mantıklı. 1 Kasımdan sonra şuanki fırsatçıların 1900 lere zar zor sattıklarını görücez. Hatta ellerinde patlamasın diye karı 50-100 lira bile yapacaklardır. Yani 1 ay sonra rakamlar 2000 liranın altında 2 ay sonra 1800 lira civarında olacaktır 32 gb için.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Arkadasim su an ingilterede. 5s icin fiyat istedim 32 gb olani 2.075 tl ye denk geliyor. Acaba turkiyeye giris yaptiktan sonra duser mi ? Ben istiyorum ki Turkiye cihazi olsun garantili olsun ama fiyatlar malum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.