Şimdi Ara

Yurt odasında tek bırakıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. katta 3 kişilik odadaydık ben asosyal olduğum için fazla konuşmuyorum diğerleriyle o yüzden ilişkilerimiz orta. onlar ankaralı ve yurda yeni gelen ankaralı arkadaşlarıyla başka odaya geçtiler ben odada tek kaldım çok kötü hissediyorum yeni gelen insanlara alışmam gerekecek vs.
    Yurdun 1 yıllık parasını verdiğim için çıkamıyorum da.
    Başka odada da arkadaşlarım vardı onlar da 6. kata taşındı ben de tek başına taşınmayı düşünüyorum en azından arada odalarına giderim diye düşünüyorum.
    Kısaca dönemin başında bok gibi ortada kaldım.Oda arkadaşlarım benimle aynı sınıftaydı yeni gelenler alakasız bölümlerde alakasız insanlar olacak nasıl alışacağım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 18 Şubat 2019; 20:58:32 >

• Hocam mis gibi tek kal ben dort kisi kaliyom ders calisamiyo insan bazen sinir ediyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arteon A kullanıcısına yanıt
    Tek kalmakta sıkıntı yok da 3 kişilik oda olduğu için yeni kişiler gelecek alışamam diye korkuyorum.Ha gelmeyede bilir ama korku işte
  • Adamlarla kaç aydır konuşmuyorsun

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    1 aydır tatildeydik zaten onlar ankarada buluşuyorlardı araları iyi yani ondan önce de aramız kötü değildi ama muhabbet etmiyorduk fazla.
    Adamlar ankaradaki olaylardan falan bahsediyor ben giremedim o muhabbetlere o yüzden genelde suskundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 18 Şubat 2019; 21:13:3 >
  • Keşke bende tek kalsam
    insanlarla uğraşmak çok zor

• Seni 0'a mı böldüler kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KYK da bende 5 ay tek kalmıştım odamdaki 2 kişi okulu bırakmıştı. Sonra kendi arkadaşlarımı almıştım odaya. Bence tek kalmak güzel bazen sıkcı gelsede. Dert etme o kadar.
  • Tek olmak gibizi yok bazen bir şey yiyon hemen başına uşusuyolar

• gilardo kullanıcısına yanıt
    Bu özel yurt olduğu için ilk kayıtta boş odaya değil benim yanıma atarlar adamı kykdan kovulan belalı biri gelirse diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 18 Şubat 2019; 23:55:46 >
  • Ozel yurtta kalinir mi arkadas ciksana bir ogrenci evi bulsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYK da hiç belalı adam görmedim kardeşim. Kimsede KYK'dan kovulmayı göze almaz zaten. En fazla sözlü tartışırsınız çok zor fiziksel bir şiddet olsun. Kimse dört dörtlük değil birbirinize uyum sağlıyacaksınız.Üniversite de en çok özlediğim KYK ortamı mükemmel bir yurttu.
  • Tadını çıkarmaya bak yalnızlığın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.