Merhaba arkadaşlar ikinci dönem 4 aylığına yurtdışında bulunacam. Yurt dışında bulunduğum süre boyunca kolay ve ucuz yoldan türkiyeyle nasıl konuşup mesajlaşırım. Bunun için viber-skype-whatsapp gibi hizmetler var.
Tamam mesajlaşmayı whatsapp la hallettik diyelim ama konusurken viber skype falan sağlam 3g internet istiyor. birde 1sn gibi gecikme oluyor konusmada. Başka bir alternatif varmı bildiğiniz?
hangi ülkeye gidicen hocam? ben belcikada kalmıstım ayyıldız die bi hat var onun türkiyeye extra dakikalarıda oluyo ustelık. bi arastır ıstıosan
hangi ülkeye gidicen hocam? ben belcikada kalmıstım ayyıldız die bi hat var onun türkiyeye extra dakikalarıda oluyo ustelık. bi arastır ıstıosan
İrlanda
ırlanda guzeldır ama soguk hemde ne soguk sonucta avrupa kontor kartı al ara yada paralı wıfı kartları var onla baglan skype den ara gecelerı sabaha kadar eglence
quote:
Orijinalden alıntı: trcpt
ırlanda guzeldır ama soguk hemde ne soguk sonucta avrupa kontor kartı al ara yada paralı wıfı kartları var onla baglan skype den ara gecelerı sabaha kadar eglence
Şu kontor kartlarıyla wifi kartlarını biraz daha açabilir misin? Cep telefonu falan arayabilir miyim onlarla?
hocam kartda wıfı sıfresı oluyor mısal trcell wıfı olan yere gıdıyorsun karttakı parolayı gırıyorsun yarım saatlık aldın dıyelım o kadar nete baglanıyorsun,ben 2 farklı yerıne gıttım rıngaskıddy ve cork a,kontor kartı bıldıgın ınternatıonal kartlar heryerde var ama malum euro pahalı oluyor en mantıklısı mac donald dan ınternete gırıp halletmek orda belestı ınternet ama yavas,wıfı heryerde varda hepsı wpa 2 sıfrelı
skype tek çözüm gibi diğerleri pahalıya patlıyor
Ben tango programını kullanıyorum hocam bir sıkıntısını görmedim
sunu da yazayım da yapacagın en mantıklı sey eger akıllı telefonun varsa hemen ınternet hattı al iphone varsa vumber tıpı programlarla butun dunyaya sms yollayabılırsın skype tarzı programla da konusmayı halledersın ınternet avrupada pek de ucuz sayılmaz aslında ama artık bulursun uygun tarıfe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme