Şimdi Ara

Yurt Dışından Mac Getirtmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
27.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selçuk abiyi bende tanıyorum türkmacformdan forumdaki ucuza mac almak isteyen herkes selçuk abiden mac alır içiniz rahat olsun

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

• arkadaşlar amerika'dan apple alırken apple kredi kartına taksit yapıyor mu?daha doğrusu bizim kullandığımız yerli kredi kartlarına taksit oluyor mu ve taksit seçenekleri nasıl?17" macbook pro almayı düşünüyorum bu arada state tax ile yaklaşık 3100 dolar ediyor.acilen cevaplarsanız sevinirim.

iPhone 3GS 32 GB White

Macbook Pro Retina Display
  • Arkadaslar Merhaba. Elimde Amerikadan getirmis oldugum Apple macbook , macbook pro ve macbook air laptoplari uygun fiyata satiyorum. Ilgilenen arkadaslar applesyracuse@hotmail adresinden benimle iletisime gecebilir.

Macbook 2.4 Ghz White / Black $ 1499
    Macbook Pro 2.4 Ghz $ 2299
    Macbook Air $ 2199

Orjinalden alıntı: applesyracuse

Arkadaslar Merhaba. Elimde Amerikadan getirmis oldugum Apple macbook , macbook pro ve macbook air laptoplari uygun fiyata satiyorum. Ilgilenen arkadaslar applesyracuse@hotmail adresinden benimle iletisime gecebilir.

Macbook 2.4 Ghz White / Black $ 1499
    Macbook Pro 2.4 Ghz $ 2299
    Macbook Air $ 2199

2299$ - macbook pro 1.5inch 2.5 ghz 250gb hd. 2gb ram gforce 8600
    299$ - 8gb ipod touch(hediyesi... ilk başta ücreti alıyorlar sonra kredi kartına geri yatırıyorlar
    35$ - koruma kılıfı
    80$ - çantası

2713$'a geliyor...
    ipod touch ücreti geri yatınca 2415$'a geliyor.

karlı bir alışveriş olduguna inanıyorum... hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytur -- 15 Ağustos 2008; 18:18:12 >
    iPhone 16e | iPad Pro 2 | Apple TV 4K ve Apple TV 4K(2.nesil) | Apple Watch 10 | Airpods Pro | Lenovo Yoga 520-14IKB | Play Station 5 Digital | Logitech G29 Driving Force |Samsung TV UE55H6470 | Beko TV B65 D 895 A | Samsung Soundbar Q700C
  • aldırdım arkadaşlar...

öğrenci kartını saymamışlar...

2499$ macbook pro
    115$ kılıf çanta
    hediye ipod touch 8gb
    hediye ipod shuffle
    toplam 2614$ tutuyor, 2781$ dolar ödeme yapıldı, 2hafta içinde 100$lık çek adrese gönderilecek...

2681$ a gelmiş oluyor... hayırlısıyla...
    iPhone 16e | iPad Pro 2 | Apple TV 4K ve Apple TV 4K(2.nesil) | Apple Watch 10 | Airpods Pro | Lenovo Yoga 520-14IKB | Play Station 5 Digital | Logitech G29 Driving Force |Samsung TV UE55H6470 | Beko TV B65 D 895 A | Samsung Soundbar Q700C
  • Hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kullan...
    "Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
    (Almõra)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kullan...

teşekkürler... bundan sonra senden yardım bekliyoruz mikhail kardeş :)

programlar olsun, teknik konular olsun, osx olsun :)
  • Bir sorun yaşarsan önce diğer konulara bak,sorun hakkında cevap yoksa bana sor... Hallederiz... Ben halledemesem de sonuçta forum burası elbet vardır daha iyi bilen biri...
    (Almõra)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikhail Bakunin

Bir sorun yaşarsan önce diğer konulara bak,sorun hakkında cevap yoksa bana sor... Hallederiz... Ben halledemesem de sonuçta forum burası elbet vardır daha iyi bilen biri...

yok sen APPLE konusunda master yapmış gibi görünüyorsun... mikhail derim başka bişey demem :)
  • Ben bildiklerimi söylüyorum... Hem bilmeyenler öğreniyor hem de diğer Apple kullanıcıları da bu bölüme geliyor... Benim soru soracak kimsem yok be! düşünsene işim ne kadar yaş... İşte diğer benden daha tecrüceli Apple kullanıcıları da gelsin ki bu bölüme ben de daha ayrıntılı teknik sorunlarımı çözeyim...

Gerçi şu ana kadar çözemediğim yazılımsal bir sorun olmadı ama... Biş şekilde öğreniyorum, mecburuz yüzme bile boğulurken öğrenilirmiş...
    (Almõra)
  • özelden mesaj atarsanız benim de alışveriş yaptığım kişilerin msnlerini verebilirim.

bir de şöyle bişey var, çalıştığım yere iki tane mb pro 4,1 alındı tr garantili. yahu bunların 3 tane usb si yok muydu? bu gelenlerde 2 tane vardı..
    -Apple Macbook Pro 3.1 ve Apple Iphone 3G
    -Philips 2100w Ionic Saloon Saç kurutma Makinesi
  • 15inchlerde 2 17inchler de 3 usb 2.0 port vardır.
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Mobile İntel X3100 144 MB Ekran Kartı
    EKRAN INC: 13.3 INCH WXGA display (1280x800)

bu mac yaklaşık 1750 YTL / 12 taksit...
    fiyat uygun mudur? amerikadan alan arkadaşlar daha uygun fiyata getirebiliyor mu?
  • 3dsmax'in leopard için versiyonu yok apple alırsam windows kurmak zorunda kalıcam böyle birşey mümkün mü?2,6 Intel Core 2 Duo 6MB çip üzerinde paylaşımlı L2 önbellekli işlemcili 4gb ram li 15.4 apple amerikada fiyatı ne kadardır.Kuzenim amerikaya gidicek ona ordan aldırıp kargo ile yollatmayı düşünüyorum.

Orjinalden alıntı: BOOROCK_LP

arkadaşlar amerika'dan apple alırken apple kredi kartına taksit yapıyor mu?daha doğrusu bizim kullandığımız yerli kredi kartlarına taksit oluyor mu ve taksit seçenekleri nasıl?17" macbook pro almayı düşünüyorum bu arada state tax ile yaklaşık 3100 dolar ediyor.acilen cevaplarsanız sevinirim.

?

Orjinalden alıntı: cco

İŞLEMCİ: Intel® Penryn 800 Mhz. 2.1 Ghz. 3 MB Cache Core™ 2 Duo T8100 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2 SDRAM 667 Mhz. (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 120 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Mobile İntel X3100 144 MB Ekran Kartı
    EKRAN INC: 13.3 INCH WXGA display (1280x800)

bu mac yaklaşık 1750 YTL / 12 taksit...
    fiyat uygun mudur? amerikadan alan arkadaşlar daha uygun fiyata getirebiliyor mu?

Uygundur... Nereden?... Türkiye'dense o zaman harika fiyat.... Acelen yoksa bir kaç gün bekle yani 9 Eylül'e kadar... Apple'ın yeni iPodları tanıtacağı kesinleşti ama yeni Macler hakkında bir yalanlama da yapmadı... Yeniler çıkmazsa o zaman bunu kaçırma...

Yanlız dikkat et DVD yazıcılı mı yoksa Combo Drive mı olduğuna...
    (Almõra)

• quote:

Orjinalden alıntı: avb

quote:

Orjinalden alıntı: BOOROCK_LP

arkadaşlar amerika'dan apple alırken apple kredi kartına taksit yapıyor mu?daha doğrusu bizim kullandığımız yerli kredi kartlarına taksit oluyor mu ve taksit seçenekleri nasıl?17" macbook pro almayı düşünüyorum bu arada state tax ile yaklaşık 3100 dolar ediyor.acilen cevaplarsanız sevinirim.

?

Dostum burası çet ortamı değil, forum. Bu sebepten dolayı ilk mesajından hemen 5 dakika bile geçmeden cevap beklemen gereksiz... O anda biri bakıyorsa mesela benim gibi şansına cevap verebilir yoksa istediğin kadar kendi mesajına alınta yap ve altına da soru işareti ekle cevap alamazsın...

Burada Amerika'dan direk kendi alıp getiren bir kaç arkadaş var... Onlar sana yardımcı olurlar bu yazıyı okuduktan sonra mutlaka... Ama yanlış olmasın bildiğim kadarı ile bizim kartlara taksit yapmıyorlar...
    (Almõra)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.