Şimdi Ara

Yurt Dışından Mac Getirtmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
27.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xendaba

arkadaşlar ucuz yollu mac almak isteyen varsa alın size bir msn adresi ucuz@mac.com bunu msn adresinize ekleyin istanbulda kutulu mutulu sıfır macler den alın tane başına 100-200 dolar kar ile kutusunda sıfır satıyor arkadaş..

100 ytl gibi bir parayada türke klavyeye

www.infoiletisim.com

buradan yaptırırsınız neredeyse türkiyedekinin yüzde 40 ucuzuna almış olursunuz zaten leoprd türkçe si yok ingilizce kullanacaksıznı haliyle güle güle kullanın .. uğraşmanıza değermi bilmem ama burda 5 milralık bi ürünü hazır aında 3,5 milyara aldı rkadaşlar elindede her model varmış arkadaşın msn si ekli bende ..merak eden olursa ekleyin konuşun ..

Kimdir neyin nesidir tanımıyoruz, nasıl ucuza satıyor? Kaçakmı, çalıntımı nerden anlayacaz, garanti belgeside varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 17 Ocak 2008; 14:54:39 >

• internet sitesinde fiyatları aynı gosterebilir herhangi bi kıllık olmasın diye, ama pek guven vermiyor tabi. neyse yurtdisina giden birilerini bulmaya bakiyor bu is
  • arkadaslar,

bence biz (en azından kendim ve 1-2 arkadas daha ) xendaba dostumuzun mesajını tam anlamadık... kendisi 2 satıcı'dan bahsediyor
    1) msn adresi
    2) infoiletişim

msn adresi olan vatandaş'la kısaca chat'leştim
    prosedur şu:
    1) sipariş veriliyor
    2) urun TR'ye geliyor
    3) bu vatandaşın abd'de yaşadığı için ... TR'de onun bir arkadaşına cash veriliyor ve urun teslim alınıyor
    4) söylediğine göre, urunler sıfır + kutuda
    5) fatura yok
    6) 1 sene apple garantisi ile ilgili msn'ci vatandaş derki - garanti işlemleri için faturaya gerek yok ama Bilkom fatura görmek isterde diyor aynı anda ...

cesareti ve bol parası olan deneyebilir

• Merhabalar,
    Amerikadan gelen macler için şarj işini nasıl çözüyorsunuz?
    Tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcunakin

Merhabalar,
    Amerikadan gelen macler için şarj işini nasıl çözüyorsunuz?
    Tskler

Gelen sarj aleti zaten 110-240 Volt arasi calisiyor. Ucunua avrupa fis adaptoru takiliyor. Tum elektrikcilerde 3 ytl ye satiliyor.
  • imac alan varmı yurtdışından getirilebilme ihtimali varmıdır
    açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi
    konunun tarihi bayagi gecmis ama biz yinede birseyler ekleyelim ... bahsedilen ucuz@mac.com benim , usa nin newyork unda ikamet etmekteyim mac leri burdan yollarim tr ye .. cc kartimla aldigim makinler elimde 10 ar 10 ar makine alinmis kredi kart ile odedigim reciept var ! sattigim makineler linkteki ulkelerde apple waranty

sorgusuz suhalsi 1 YIL APPLE GARANTILIDIR ! link te TR yok = TR de yetkili apple saticisi yok ! herkes benim gibi kafasina gore satiyor ! benim sattigim makine SIFIR KUTUSUNDA ACILMAMIS - KUTUYU ILK ACAN SIZ OLURSUNUZ !
    + bukadar cok makine calinti olamaz, seri nosunu alir apple a tel acar nerden geldigini ogrenirsiniz ..

ucuz@mac.com msn + email
    satilik mac ler

quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

ucuz@mac.com
    ile konuştum satmaya çok ihtiyacı olmayan bi tavır içindeydi
    isteyen bu şartlarla alır istemeyen napar bilmem gibiydi
    açık konuşup bunun çalıntı olup olmadığını nasıl bilicez dedim oda seri numarasını sorarsın apple arayıp dedi

• @iselchuk arkadaşı tanıyorum. MSN'de de konuşmuştuk... Kendisinden Mac alanları da biliyorum. Alanların Mac'leri ile hiç bir sorun yaşadıklarını duymadım, gayet memnunlar. Namuslu, güvenilir satıcıdır...

Tabi belirttiği gibi getirdiği ürünlerin garantileri sadece Apple'ın resmi sitesinde belirtilen ülkelerde geçerli, yani Türkiye'de geçerli değil. Burada 1 senelik uluslar arası garantinin geçerli olması için Bilkom'a Apple Store mağazasından alınan ya da en azından Amanzon gibi sitelerden alındığına dair bir fatura göstermek sorundasınız. Eğer Türkiye'de de 'Apple Türkiye ' açılırsa büyük bir olasılıkla @iselchuk'un getirdiği Mac'ler faturası sorulmadan sadece seri numarası sorgulanarak 1 sene boyunca garantili olacaktık...

Bunun dışında getirdiği Mac'lerin fiyatları gayet uygundur, hatta bazıları Amerika fiyatlarından bile uygundur.
    Benim almama sebebim, sadece biraz garanti evhamım olmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle ben ABD'den faturalı bir Macbook getirttim başkasına 1900$'a. Yani sadece bu garanti takıntım yüzünden @iselchuk'un 1800$a sattığı aynı ürünü almadım, yoksa bir güven sorunundan değil...
    "Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
    (Almõra)

• tesekkurler ...

alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...

Mikhail tekrar tesekkurler

Orjinalden alıntı: iselchuk

tesekkurler ...

alin iste size bir referans =) yaklasik 4 yildir usa dan tr ye gelirken mac getiririm .. forumlarda cogu kiside almistir benden mac , kimse ile simdiye kadar sorun yasamadim...

Mikhail tekrar tesekkurler

Rica ederim...

(Komisyon mu istesem ne?)
    (Almõra)

• macbook pro 2.6 aldım selchuk dan her şekilde güvenebilirsiniz.hiç bir problem yaşamadım.dediği gibi ve istediğim gibi geldi ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_dn -- 4 Mayıs 2009; 22:05:50 >
  • elimde var ist da , yardimci olalim ? sifir kutusunda acilmamis , gorerek alirsiniz + icinizde bayagi rahat eder ve neredeyse usa fiyatina .. akrabalariniz Newyork a yakin biyerlere geliyorsa haberim olsun , burdada yardimci olurum ...
    quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Benim şansıma ABD'ye giden akraba ve arkadaşlar var. Güveneceğiniz bir tanıdık olursa içinizde rahat eder.
    ilgilenen arkadaslar varsa benle irtibata gecebilir

İnsan bir link verir be kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 22 Temmuz 2008; 20:27:55 >
    (Almõra)
  • Amerikadan Macbook getirmek hakkinda bi sorum olacak..

ben amerikaya giderken gidis donus bilet almistim.. Gelirken laptopum yoktu..

Simdi macbook alip donmeye kalkarsam gumrukte veya havalaninda falan sorun yasarmiyim ek ucret odeyecekmiyim turkiyeden cikisimda laptoplu gozukmedigim icin..

donuste cantaya koyup gelicem ve kutusu bavulda olacak..

yoksa boyle seyleri dikkate almiyorlar mi??

tesekkurler..

Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

• yurt dışından mac alan arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli konu ellerinde fatura olması.evet apple ürünleri burada garanti kapsamında tek şartlar elinizde fatura olması lazım.bilkom bu mac'in sana ait olduğunu bana kanıtlaman lazım diyor.

yeni nesil macbook pro alalı 4-5 ay oldu ama dvd driver'im bozuldu.dvd yazmıyor okuması zor vs.. sonuç itibariyle apple yetkili satıcıya götürdüm parçanın değişmesi gerek dediler.bunun maaliyeti 230 euro düşünün bir öğrenci için ne kadar büyük bir para. bu laptop için basit bir parçanın fiyati daha büyük sorunlardaki fiyati siz düşünün.bu yüzden MUTLAKA AMA MUTLAKA alıcağınız laptopun faturasıni isteyin.sonra benim gibi mahdur olursunuz! nacizene tavsiyem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -23-

yurt dışından mac alan arkadaşların dikkat etmesi gereken en önemli konu ellerinde fatura olması.evet apple ürünleri burada garanti kapsamında tek şartlar elinizde fatura olması lazım.bilkom bu mac'in sana ait olduğunu bana kanıtlaman lazım diyor.

yeni nesil macbook pro alalı 4-5 ay oldu ama dvd driver'im bozuldu.dvd yazmıyor okuması zor vs.. sonuç itibariyle apple yetkili satıcıya götürdüm parçanın değişmesi gerek dediler.bunun maaliyeti 230 euro düşünün bir öğrenci için ne kadar büyük bir para. bu laptop için basit bir parçanın fiyati daha büyük sorunlardaki fiyati siz düşünün.bu yüzden MUTLAKA AMA MUTLAKA alıcağınız laptopun faturasıni isteyin.sonra benim gibi mahdur olursunuz! nacizene tavsiyem..

bu ve bunun gıbı sorunlar yasamamdan korktugumdan dolayı asla yurt dısından alma gıbı bır dusuncem olmuyor. dedıgın dogru fatura olayı evet ama ben genede guvenmıorum yurt dısından almaya . zaten pımpırıklı adamım bu konularda kafayı yerım bısey olursa he tabı ısın maddı yonu var burda verdıgın en dusuk model fıyatına yurt dısından en kral apple urununu alıosun ama napalım

gecmıs olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 8 Ağustos 2008; 19:28:18 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.