|
Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi bitti: 30 Euro limiti kaldırıldı (51. sayfa)
-
-
Son alışverişim ( karayolu vs. kaybolma bisiürü iş geldi başına) gümrükten çıkmış.Bekleyen arkadaşlarında kargolarının kendilerine ulaşmasını dilerim.
aynen hatta az bile çıkardı sesi daha gür çıkarsa her şeyi çok daha pahalıya alırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
akpnin bizlere armagan ettigi tablo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
6 Şubata girdik
_____________________________ -
2026'nın en iyi sitesi olmuş. Daha binlerce ürün vardır bu şekilde.
https://kaziksepeti.com/?siralama=en-kazik

Ne düzeyde düdüklendiğimizi anlamak bakımından herkesin görmesi gereken bir site, özellikle şu saatten sonra daha bir gerekli:
Yurtdışı fiyatları ile iç pazardaki fiyatları kıyaslayan güzel bir kaynak.
Edit: Üstte diğer arkadaşlar da benden önce paylaşmışlar, sonradan farkettim, bravo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2026; 10:22:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buraya girip de analiz yapabilecek, araştırabilecek kabiliyeti olmayan insanların zaten bu tarz şeyler umrunda değil. Sadece markette patates,makarnanın fiyatını takip ederler.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Eeeee verdiniz yetkiyi
Gördünüz etkiyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bakalım milli güvenliğe bla bla maddesiyle ne zaman engellenecek. btk uyuma
milli=akape
güvenlik=işimize gelmiyor
yeni Türkiye şeysi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hayat bir gündür, o da bugündür. -
BYD dolandırdı
Otoyol ve köprüler ingilizlere satılıyor
Ama ülkede her olayda tek bir suçlu var vatandaş. Aldığımız telefon kılıfla, elektronik parçayla cari açık oluşturuyoruz vay be
arkadaslar simdi vergi oranı kac.. komple yasaklanmadı demi..
cinden yüzde 60
avrupadan yüzde 40 mı simdi ?
güncel durum nedir ?
Bir süredir "türk milleti herşeyin en kötüsüne layıktır" politikası uygulanıyor. Mesela tarım ayağında pestisit dolu yiyecekleri millete kakalıyorlar ..Bu poltikanın " yurtdışı ticaret ayağı" ise bu şekilde yani 30 euro sınırı komple kaldırılarak uygulanmış oldu. "Siz kimsiniz ki y.dışından en uygun fiyata mal sahibi olmak istiyorsunuz. En pahalısına sahip olacaksınız artık" der gibi y.içindeki kazık fiyatlara mahkum ettiler hepimizi.
komple yasaklandi 1 $ ürün alsan bile ortalama en az 15k masraf çıkar işlemde yorucu gümrük müşaviri tutucan vekaletname vercen vb. işler
kardeş hayırdır uzun uykudamıydın :) komple yasaklandı. artık alışveriş filan dönemi bitti. vergi filanda istemiyorlar. Vergi'yi buradaki satıcılara vereceksin extra olarak.
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB -
Yok kardeş ayrıntıları okumadım . Öle güzel ayrıntılı yazan yere de denk gelmedim
30 Euro altında vergisiz alıyordum 3-4 sene önce kulaklık vs bişeyler getirmiştim . 30 Euro üzeri ise vergisini ödeyip alıyorduk .
30 Euro olayı kaldırıldıysa mantıkken vergisini ödeyip yine alabilmek lazım . Ama tamamen kaldırmak ise çok kötü bir olay .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
anliyorum. ayrıntılı gerek yok. kısaca 30 euro olan hak Sıfıra indirildi. yani yasaklandı. ha alabilirsin ama o işlemler baya uğraş gerektiriyor. 1 euroluk bir ürünün komple maliyeti 25-30K civarı çıkabiliyormuş.
_____________________________ Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt