Şimdi Ara

Yurt dışından getirilen ikinci telefonların Türkiye'de kullanılması yasaklandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
3
Favori
21.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    suriyelileri, arapları kendi bünyesine katıp tek gelişme sistemi bu olmuş ancak akli dengesi yerinde olanlara gücü yetemediği için oluyor bunlar.
  • Konu şenlikli bende yazayım) son 4 telefonu (N900,Galaxy Nexus,Nexus 5,OnePlus 3) yurtdışı olup şahsi pasaportuna kayıt yaptıran ben neden böyle bir kısıtlamaya! tepkisiz kalabiliyorum. Belkide haber "beyler b.kunu çıkardınız senelerdir" demek istiyor olabilir mi?
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    Sana göre aptalca olan başkasına göre doğru olabilir sana göre doğru olan millete görede aptalca olabilir sen farklı bir çerçeveden bakıyorsun onlar farklı bir çerçeveden saygı duymasını öğren yada yorum yapma
  • İşte bunlar hep istikrar..

• Adalet diyorlar adaletin ağzına ettiler.
    Kalkınma diyorlar kalkınmayı yol ve köprülerden ibaret sandılar.
    Ama Allah var Halkçılık demediler o yüzden milleti bol bol sömürüyorlar/sömürtüyorlar.
  • Ulan, küfür etmeyim diyorum, tam da kendime yeni p10 düşünüyordum... ??bu ülkeden kalmamız lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: ffgul

2. Ci dünya ülkesinden çıkıp, 3.cü dünya ülkesi olduğumuzu kanıtlayan bir uygulama örneği olmuş. Yazık çok yazık... Dünyada eşi benzeri olmayan bir uygulama daha...

3. dünya ülkelerinden daha kötü durumdayız vallaha gidip Gabon'a falan yerleşeceğim orası daha iyidir buradan

Cocugunun bir aubameyang olma ihtimali var gabon daha iyidir dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon konusunda resmen sineğin yağını sıkıyorlar

• joven kullanıcısına yanıt
    Ogretim cahilligi alir, eseklik baki kalir. Onlara yapacak bir sey yok. O yuzden secme - secilme kriterlerinde ogretilmis insan degil egitilmis insan secmek onemli. Ayrica iyi - kotu insan olmanin da egitim ile ilgisi yok. Mesela kultur ve egitim seviyesi ne olursa olsun ( ozellikle devlet islerinde ) adi hile - rusvet konularina karismis insanlari sonsuza kadar yasakli listesine alacaksin. Baska turlu basa cikilmaz. Onlarin yaninda calisan, etkilemesi muhtemel ticari ilisigi olanlari dahi eklemek lazim. Ticaret ile siyaseti ayirmadikca bu konularda gelisme saglanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

pardonda nereye doğru gidiyoruz

bağcılar sağda
  • forumun 2.el pazarı öldü desenize
  • Dünyada bizi kıskananan tek ülke kuzey kore olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Telefon konusunda resmen sineğin yağını sıkıyorlar

otomobilde de

%200 vergi

dolar euro 4 lira

çarp gel

%800
  • O zaman ne yapıyoruz HAYIR!

• Şimdi ben yurt dışına çıkarken zaten kullanmakta olduğum telefonla çıkıyorum. Yurt dışından kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2. Telefon mu yasak yoksa kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2 tane telefondan biri mi yasak? İlk durumdaki gibiyse çıkarken yanımızda 3310 götürüp yurt dışında kartımızı yeni aldığımız telefona takar 3310 u atarız Tuna nehrine. 2. Durumdaki gibiyse çok da sıkıntı yok. Kendimize alırız başkasından sipariş almayız. Kafalar karıştı. Bilen anlatsın da kamuoyu aydınlansın. (Akşam akşam kafalar dolu olduğu için algı sıkıntısı çekiyorum. )

• Zorla vestel reeder aldircaklar telefonunu bilmemde televizyonları güzel bide bu Enson çıkan telefonu uçuk fiyata vermezlerse çok kişi vestel alır kendi ülkemizdeki vestele sahip ciksak inanin adamlar süper teknoloji yapa bilirler tabi dediğim gibi fiyatlarını indirmeleri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: shegenli chingen

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

2. cihazı yurtdışından getirdik diyelim. Farklı bir cihazın imesini attık. Yine de mi çalışmayacak?

çalışır bilader .aynı şey benimde aklıma geldi..fakat gümrükte imeisi alıncak vs. bi pislik çıkarırlarmı bilmiyorum

O imeiyi alsın o bize lazım değil sonuçta biz yeni imei atıyoruz. Bir arkadaşın dediği gibi eski cihazlarınıza sahip çıkın atmayın sakın.

eski philips motorola nokia evde hazırolda bekliyolar imei için

Başka telefonun imeisini diğer telefona çakma işlemi nasıl oluyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstf_ogrtmn

Şimdi ben yurt dışına çıkarken zaten kullanmakta olduğum telefonla çıkıyorum. Yurt dışından kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2. Telefon mu yasak yoksa kendi telefonumun haricinde satın aldığım 2 tane telefondan biri mi yasak? İlk durumdaki gibiyse çıkarken yanımızda 3310 götürüp yurt dışında kartımızı yeni aldığımız telefona takar 3310 u atarız Tuna nehrine. 2. Durumdaki gibiyse çok da sıkıntı yok. Kendimize alırız başkasından sipariş almayız. Kafalar karıştı. Bilen anlatsın da kamuoyu aydınlansın. (Akşam akşam kafalar dolu olduğu için algı sıkıntısı çekiyorum. )

Takipteyim hocam cevap gelirse benide etiketler misin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydemir

BİRİLERİNİ KORKU SARMIŞ NEDENDİR BİLMEM AMA HER ŞEY YERLİ TEKNOLOJİLER GELİŞSİN DİYE OLUYOR ABD BİLE KENDİ ÜLKESİNDE ÜETİM YAPMAYANLARA ORASNTISIZ VERİLER UYGULUYOR DAHA FARKLI ADIMLAR ATIYOR YERLİ YATIRIMLARI DESTEKLERSEK ½100 YERLİ ÜRETİMLEİ DE GÖRMEMİZ İÇTEN BİLE DEĞİL FAKAT BİRİLERİ ÇIKMIŞ İSTEMEZÜK DÖVLÖT BÖZÖ SÖRÖNDÖRÖYOR DEMEYE ABD JAPONYAYA ATOM BOMBASI ATARKEN TÜRKİYEYE DE BÖYLE BİR MUHALEFETİ ATMIŞ SİZLER YÜZÜNDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE UÇAK FABRTİKALARI KAPANDI SİZİN YÜZÜNÜZDEN DEĞİL Mİ BU ÜLKE DE 80 SENE DE SANAYİ ADINA YAPILAN TEK YATIRIM RAHMETLİ ERBAKAN HÜKÜMETİ ZAMANINDA KIBRISA GİRDİĞİMİZDE YAPILDI SİZLEER O ZAMAN DA KIBRIS BARIŞ HAREKATINA KARŞI ÇIKANLARSINIZ HERKES UNUTSA TARİH SİZLERİ ASLA UNUTMAYACAK SİZE RAĞMEN EVET SİZE RAĞMEN TÜM OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİZE RAĞMEN DEVLET MİLLET EL ELE HEDEF 2023

Bune biçim yazı evlat?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

Zorla vestel reeder aldircaklar telefonunu bilmemde televizyonları güzel bide bu Enson çıkan telefonu uçuk fiyata vermezlerse çok kişi vestel alır kendi ülkemizdeki vestele sahip ciksak inanin adamlar süper teknoloji yapa bilirler tabi dediğim gibi fiyatlarını indirmeleri lazım

Abi o telefonu üst segment diye mi ne tanıttılar? orta segment bile değil donanımı. Tabi fiyatının hangi segmentte geleceği belli. Aynı yerli araçlarda olduğu gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.