GALATASARAY İCİN RAP MUZİK YAPTİM KLİPLİ
Yapay zeka ile Galatasaray için rap müzik ve klip yaptım begencenizmi bakalım
Yapay zeka ile yapilmis efsane şarkı ben sok
Yapay zeka ile yapilmis efsane şarkı süper olmuş dinleyin bak yeni yapılmış
Kablonet Sözleşmem bitiyor yeni teklifle geldiler
Kablo net 100 MB hız aksam 19.00 12.00 arası 25 MB hıza düşüyor kablo TV kanallar normal paket acik zaten hepsi açık olsada izlemiyorum ayda 88 TL oduyorduk 2 sene sozlesmeliydi simdi 15 gün kala aradılar yeni teklifle ayni bu sekilde 100 MB hız aksam saat 19.00 12.00 arasi 25 MB hız kablo TV normal paket yine 2 sene sozlesmeye ilk yil 145 TL 2. Yıl 164 TL sizce mantıklımi yoksa başka bir internet saglayicisimi tavsiye edersiniz
Redmi note 8 pro var mi hesabi var redmi note 8 pro icin yeni telefon aldim foco f2 pro simdi bu bendeki eski redmi note 8 pro hanima vericem bende yeni almış olduğum f2 pro kullanicam napmam gerekir benim eski redmi note 8 prodaki mi hesabimi yeni almis oldugum foco f2 pro yami aktaricam yoksa hesabimi silip yeni bir mi hesabimi kurucam f2 pro icin bide redmi note 8 proyu hanima verince onadami yeni hesap yapicam yardim
Kablo netin verdiği modemden daha iyi modem varmı
Kaç seneden beri kablo tv kullanıyorum kablo TV nin vermis olduğu modem den baska marka modemler varmi daha iyileri
Kablo TV ayın 20 sinde bitiyor sozlesme yenilemicem netsped gecmeyi düşünüyorum izmirde kullanan varmi hiz kesintisi oluyormu 35 MB vdsl geçmeyi düşünüyorum istanbulda herkes şikayetçi bende ondan sordum bu sorun izmirde varmı diye
Kablo tv kullanıcısiyim yeni sunmus oldukları tarifeleri beğenmedim kablo netin netsped aradım alt yapim 80 mb destekliyor vdsl 35 MB hiz 76 TL dediler bende dedim babamda gecicek ozaman dediler siz uye olduktan sonra kod veririz 5 TL daha ucuz olur dedi 12 ay yani 71 TL ye gelecek bence uygun bide 100 TL kurulum parasi aliyorlarmis ayrica 3 ay dondura biliyormussun 30 TL karsiliginda sorum şu bu model modemi veriyorlarmış istersen dediler 250 TL disaridanda alabilirmisim Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem sizce iyimi bu modem fiber olsa bosubosuna bide 9 TL kesiyorlasmis heray ama vdsl de öyle birşey yokmus her ay 9 TL
Süper online fiber uye olucam 25 mb 89 TL modem kurulum bedava isterken hangi modemi isteyim yardım lütfen
Bunun ne olduğunu bilen varmi cozemedim
Belki gulceniz ama ne olduğunu tam anlamadim yardım
|
KURAN AYETİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Bu dünya hayatı sadece bir eğlenceden, bir oyundan ibarettir. Ahiret yurduna (oradaki hayata) gelince, işte asıl yaşama odur. Keşke bilmiş olsalardı! |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 949
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 54.971 (Bu ay: 536)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar