Bildirim
yurt dışından dolar kuruyla paypal aracılıgıyla alışveriş yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yurtdışında artık paypal bakiyelerinizle alış veriş yapamazsınız. Gerce sanırım demek istediğiniz bu degildi.
Alıs veris yaparken odeme seceneklerinde "satıcının döviz kuru" çevrim seceneğini secerseniz kur farkından daha az kaybınız olur
-
yani? konu pek açık olmadı. yurtdışından alışveriş yaptığımızda paypal'ımıza iş bankası hesabı verirsek alışveriş yapabiliyor muyuz. kur kaybını filan geçtim. iş bankası hesabımda para var diyelim , ordan çekerek alışveriş yapacağım net üzerinden. yapabiliyor muyum yurt dışı merkezli?? _____________________________ Asus N61 JQ -- i7- 720 QM , Ati HD 5730, 640 gb Hdd -- -
Kredi kartı ekleyerek yapıyorsun alışverişi. Hesap ekleyerek sadece para çekebilirsin paypaldan banka hesabına. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzstyler
yani? konu pek açık olmadı. yurtdışından alışveriş yaptığımızda paypal'ımıza iş bankası hesabı verirsek alışveriş yapabiliyor muyuz. kur kaybını filan geçtim. iş bankası hesabımda para var diyelim , ordan çekerek alışveriş yapacağım net üzerinden. yapabiliyor muyum yurt dışı merkezli??
yok öyle bi dünya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: :S
Kredi kartı ekleyerek yapıyorsun alışverişi. Hesap ekleyerek sadece para çekebilirsin paypaldan banka hesabına.
Aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
yurt dışından dolar kuruyla paypal aracılıgıyla alışveriş yaparsam döviz kuru ne kadar farkediyor yada paypal benden herhangi bir ücret kesermi bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi ?
Paypalın kestiği ücreti bilmiyorum fakat, Örneğin 100 dolara aldı isen bir garanti bankası ile akbank'ın Ekstrede göstereceği tutar farklı oluyormuş.
Yurtdışından alışverişin en TLye çevrilirken en iyisinin Ing bank Bonus kart olduğu söyleniyor.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
yurt dışından dolar kuruyla paypal aracılıgıyla alışveriş yaparsam döviz kuru ne kadar farkediyor yada paypal benden herhangi bir ücret kesermi bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi ?
Paypalın kestiği ücreti bilmiyorum fakat, Örneğin 100 dolara aldı isen bir garanti bankası ile akbank'ın Ekstrede göstereceği tutar farklı oluyormuş.
Yurtdışından alışverişin en TLye çevrilirken en iyisinin Ing bank Bonus kart olduğu söyleniyor.
Tıpkı internetten döviz bozdurmak gibi .Benim garanti bank hesabım vardır kuru 1.89 dan alır senin ing bankın vardır kuru 1.91 den alır(örnek ).Ama paypal ı ayarlamak şart alışveriş yapmadan önce. Neden diye sorarsanız paypalın kuru çok kötü 20 TL lik işlemde abartısız 2 TL fazla alıyor ( kur çevirilerinde)_____________________________
-
ohooo ne anladım ben bu işten. demekki paypal daha yeterince aktif değil türkiyede. ben bi yıl londradaydım oranın bir bankasının bankamatik hesabını paypal yaptım ve paso onunla alışveriş yapıyordum net üzerinden. çok hızlı ve güvenilir, üstelikte bir kuruş!! ta ekstradan para vermeden. ama tabi hep ingiltereden aldım orası ayrı, kur cevirme ihtiyacı doğmadı. bu arada evet garanti gerçekten oldukça makul çeviriyor döviz kurlarını. adamlar gerçekten dürüst ve kaliteli iş yapıyorlar. iş bankası filan tam soyguncu. uzun lafın kısası ben ordan telefon getirtme planları içindeydim ve bunu nasıl en ucuza kotarırım düşüncesindeyim. kur kaybı veya para havalesi gibi şeylere tahammülüm yok. en iyisi ordan birine aldırıp sonra geldiğinde tl olarak parayı eline saymak sanırım. bu arada hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için _____________________________ Asus N61 JQ -- i7- 720 QM , Ati HD 5730, 640 gb Hdd --
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- raporluyken okula gidilir mi
- büyü yaptiranlarin başına gelenler
- yurtdışından gelen aramaları engelleme vodafone
- biyometrik fotoğraf vesikalık yerine geçer mi
- kulak memesinde morarma
- deprem bildirimi uygulaması
- p**** video
- prompt mühendisliği nedir
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler