Şimdi Ara

YURT DIŞINDan 1 KİŞİ KAÇ ADET TELEFON SOKABİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURT DIŞINDan 1 KİŞİ KAÇ ADET TELEFON SOKABİLİR?

ARKADAŞLAR ŞUAN ÜMREDE BU HAFTA GELECEK 3 ADET İPHOne 5 ALDIRDIK.FAKAT BİLMEDİĞİMİZ KONULAR VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİRİM.

1-BİR KİŞİ KAÇ ADET ARABİSTANDAN BURAYA TELEFON SOKABİLİR(2 KİŞİ GELECEKLER)HAVAALANINDA FALAN SIKINTI OLUR MU?

2-GELDİKDEN SONRA PARA YATIRMA İŞİNİ NASIL YAPICAZ? VERGİ DAİRESİ VEYA BANKAYA VE SONRA TURKCELL'E DEDEMİDE GÖTÜRMEK ZORUNDAMIYIM.(YAŞLI OLDUGU İÇİN PEK YORMAK İSTEMİYORUM)

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
    @

• eğer aramadan geçersen 2 taneye kadar hakkın var biri kendine biri hediye olarak gösterebilirsin. ama arama olmazsa 12489*1248214
  • tesekkür ederim kardeş.arama olsa bile bir kişi iki tane getirebiliyor.çok iyi oldu bu :)
  • Hocam kayitta da bildigin kadariyla kisi ve pasaportu gerekli. Siz gene bir tim e falan gidip daha detayli konusabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman biraz uğraşcaz desene :)
  • o zaman sen bi arama yap uılaştır bizi
  • havaalanında bu işlerle ilgilenen birisiyle tanışmıştım bir ay önce 1-2 taneye karışmıyoruz aslında bizim için önemli olan sayı değil getiren kişi tipine bakınca anlıyoruz zaten ticaret için mi getiriyor hediye etmek için mi getiriyor demişti:) Bu arada geçenlerde kuzey ırak'a gitmiştim dönüşte gümrükteki görevliler iphone ve üst segment sadece bir telefona izin veriyorlar ve pasaporta tükenmez kalemle yurt dışından bir adet ıphone5 getirmiştir yazıyorlar ve siz aynı passaportla tekrar telefon getiremiyorsunuz 2 yıl tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 adet getirdim bi sıkıntı olmadı.Ama ülke ve hava alanındaki personele göre değişir durum.
  • gelecek olan 2 kişi var .getircekleri telefon sayısı ise toplamda 3 inş bi sıkıntı olmaz.
  • Bildiğim kadarıyla 1 tane/1 kişi.
  • Bende bildiğim kadarıyla 1-2 tane sıkıntı olmaz fakat burda kullanmak için 1 pasaporta 1 telefon kayıt ediliyor.Kayıt edemediğin telefonuda kullanamazsın...
    1 pasaport = 1 Telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Bende bildiğim kadarıyla 1-2 tane sıkıntı olmaz fakat burda kullanmak için 1 pasaporta 1 telefon kayıt ediliyor.Kayıt edemediğin telefonuda kullanamazsın...
    1 pasaport = 1 Telefon

pasoport konusunda sıkıntı yok 1 kişi iki tane soksun buraya yeterli :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert22

eğer aramadan geçersen 2 taneye kadar hakkın var biri kendine biri hediye olarak gösterebilirsin. ama arama olmazsa 12489*1248214

kuzenim diğer kuzenime, enişteme, kendisine ve annesine 4 tane iphone 5 aldı boston'dan. 4 yaşındaki oğluna da ipad aldı. sanırım sınır konusunda pek sorun yok. ama gelen telefonlardan kuzenim pasaport kaydını yaptırmadığı için 1 hafta sonra kapandı simi. avusturyaya gitti ordaki hattı takınca açıldı.
  • 2 tane getirebilir

1rini alir cebine atar kendi teliymis gibi kullanir , diger aldigi telide kendime yenisini aldim veya yigenime hediye aldim der biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

eğer aramadan geçersen 2 taneye kadar hakkın var biri kendine biri hediye olarak gösterebilirsin. ama arama olmazsa 12489*1248214

kuzenim diğer kuzenime, enişteme, kendisine ve annesine 4 tane iphone 5 aldı boston'dan. 4 yaşındaki oğluna da ipad aldı. sanırım sınır konusunda pek sorun yok. ama gelen telefonlardan kuzenim pasaport kaydını yaptırmadığı için 1 hafta sonra kapandı simi. avusturyaya gitti ordaki hattı takınca açıldı.

eğer arama yapılsaydı o kadar cihaz gelemezdi :D ama arama yapılmayınca istediği kadar alabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

eğer arama yapılsaydı o kadar cihaz gelemezdi :D ama arama yapılmayınca istediği kadar alabilir

gizlice sokmadı ki vergileri de verildi %8 lik bi vergisi varmış ondan bahsediyordu. bide bi harçtan bahsediyordu ben konuyu çok takip etmedim kuzenim ilgilendi. ayrıca bu aramalar keyfi mi? 2 kere gitti 1 ay arayla. iki gidişinde de aldı.

nette gezinti yaparken bunu buldum

http://hepsi10numara.com/10-adimda-amerikadan-iphone-almak/

7: İphone 5 yada diğer modeller için ekstra herhangi bir vergi ödemezsiniz.(Ülke çıkışı ve girişinden bahsediyor) Havaalanı çıkışında herhangi bir sorun yaşamazsınız. Tabiki 20-30 tane telefon götürmeye çalışırsanız başınız ağrıyabilir ama 8-10 adet götüren arkadaşlarım oldu ve sorun yaşamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 14 Mart 2013; 18:50:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.